frutelka 21.04.04, 13:59 dwie male bulki ok 300 kcal 200g serka bialego mielonego 208kcal 2 lyzeczki cukre 40 kcal Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzinkas Re: sroda 21.04.04, 18:20 sniadanie: 30g muesli ze 125 ml chudego jogurtu naturalnego; ok 11: 125 ml yogurtu chudego gruszkowego ze zbozem; obiad: 60g makaronu z sosem z warzywami (bez parmezanu) ok 16: maly banan na kolacje jeszcze nie wiem ale moze ryba z salata (valeriana) i pomidorkami Odpowiedz Link
schaetzchen Re: sroda 21.04.04, 19:46 śniadanie: płatki moje nieśmiertelne cheerios (40g, spora porcja...) i sok jabłkowy (bez cukru) II sniadanie - nie wzięłam nic z domu i skusiłam się na kubełek ryżu na mleku (belriso, 175g 100g=130 kcal). Nie powiem, żeby to było smaczne... obiad - mała miseczka zupy przecieranej jarzynowej - też "kupna" więc nie wiem dokładnie jak była zrobiona i ile jej było wczesna kolacja - sałata z pomidorkami i serem kozim, sos z oliwy i ziół. Lampka wina :) Zamierzam na tym poprzestać!!! Teraz piję zieloną herbatę, a wogóle to jestem wykończona i chyba zaraz zrobię sobie jakąś pachnącą kąpiel a potem łóżko. Tylko żeby mi sił starczyło na posmarowanie się żelem antysellulitowym :) Odpowiedz Link
madge_w_k Re: sroda 22.04.04, 11:20 śniadanie: musli, herbatka PuErh II sniadanie: 2 kromki wasa z rzezuchą, herbatka obiad: piers z kurczaka, warzywa chińskie, duzo wody mineralnej kolacja: 2 marchewki przestępstwo: 1 grzesiek:( Ale trochę jestem usprawiedliwiona, bo po przyjsciu z pracy latałam prawie 3 godziny po ogrodzie z kosiarką i dopadł mnie taki wilczy głód, że reka sama wyciągnęła sie po grzeska. Mam nadzieje, że "sie spalił" Odpowiedz Link