natalia.koper Re: Odchudzanie 14.12.18, 14:43 Jeżeli się odchudzasz w nowym roku i dopiero zaczynasz walkę z odchudzaniem to ucz się na błędach innych, polecam zastosowanie jakiegokolwiek popularnego preparatu na odchudzanie, ja wybrałam kiedyś figurena i udało mi się schudnąć 15 kg. Wcześniej tylko zmieniałam diety i walczyłam ze swoją słabą wolą, dzięki tabletkom figurena osiągnęłam swój cel Odpowiedz Link
kociaczek456 Re: Odchudzanie 16.01.19, 10:32 Ja zamierzam odchudzać sie dopiero od wiosny. Odpowiedz Link
monika.abramm Re: Odchudzanie 30.01.19, 13:08 Myśle, że naprawdę nie ma co sobie zawracać głowy suplementami diety, większość z nich nawet nie ma prawa zadziałać. To same cukry i wypełniacze. Z czystym sumieniem mogę polecić: www.studioodchudzania.dx.am . Warto Odpowiedz Link
zaczarowana95 Re: Odchudzanie 04.02.19, 11:13 Może catering dietetyczny? fit-catering.pl/ Odpowiedz Link
fitmanaiczka Re: Odchudzanie 19.04.19, 15:48 Polecam pandieta.pl/ problem sam się rozwiąże. Tu nie chodzi o odmawianie sobie jedzenia, tylko jeść trzeba to co należy :) wiem, że to czasem trudne, dlatego polecam pandieta.pl/. Samo się zrobi :) Odpowiedz Link
lukaszkowalewski43 Re: Odchudzanie 02.02.21, 23:22 Przede wszystkim zbilansowana dieta. Jeśli będziesz chciała się zaglębić w temat diety polecam Ci stronkę proeats.pl/ Odpowiedz Link
ja-motylek Re: Odchudzanie 03.02.21, 13:29 zajrzy na stronę zdrowonajedzeni.pl to blog prowadzony przez dietetyka - na pewno sporo się z niego dowiesz Odpowiedz Link
ameliaamelkaamelia23789 Re: Odchudzanie 01.05.25, 07:10 Zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem i też najbezpieczniejszym dla naszego zdrowia jest odchudzanie pod okiem dietetyka. Sama chodziłam do sieci Projekt Zdrowie projektzdrowie.info/ Odpowiedz Link
aksamitka594 Re: Odchudzanie 26.09.26, 14:36 Moim zdaniem nie warto wrzucać wszystkich suplementów do jednego worka, ale też nie ma co wierzyć, że sama tabletka załatwi sprawę. Przy odchudzaniu największym wyzwaniem często nie jest nawet rozpoczęcie diety, tylko utrzymanie jej, kiedy pojawia się ciągły głód i ochota na podjadanie. Ciekawy jest pod tym względem temat jelit, bo to właśnie tam powstaje część sygnałów związanych z odczuwaniem sytości. Są już preparaty, np. Elcella, których formuła została opracowana tak, żeby składniki odżywcze uwalniały się w dalszych odcinkach jelit. To inne podejście niż typowe suplementy reklamowane jako spalacze tłuszczu. Oczywiście podstawą nadal pozostają odpowiednia dieta i rozsądny deficyt kaloryczny Odpowiedz Link
sprawdzone_opinie Re: Odchudzanie 15.06.25, 18:54 Sprawdź nasz ranking tabletek na odchudzanie sprawdzone.com.pl/tabletki-na-odchudzanie-ranking.html Odpowiedz Link