ruta.dl Re: Dieta CUD 14.03.08, 13:26 jedyna dieta cud jaka znam to: "Chcesz zeszczuplec - nie zryj tyle" Odpowiedz Link
milena2004 Re: Dieta CUD 11.04.08, 08:57 zgadzam się NŻT!! U mnie tera się nie sprawdza mam wilczy apetyt nie wiem jak sobie z tym poradzić?? Odpowiedz Link
szczuplejsza.pl Re: Dieta CUD 27.10.08, 17:04 wilczy apetyt może być efektem wahania poziomu cukry we krwi- spróbuj może jeść więcej białka i pełnego ziarna, a także owoców i warzyw- nieźle sobie z tym radzą. Polecam także hektolitry zielonej herbaty :) Pozdrawiam cieplutko:) Nela szczuplejsza.pl Odchudzanie zaczyna się w umyśle! Odpowiedz Link
fatima86 Re: Dieta CUD 30.05.13, 16:10 Nie ma diety cud choć dla mnie cudem okazały się tabletki odchudzające :) Pracuję w biurze i nie mam za dużo ruchu. Koleżanka z sąsiedniego boksu poleciła mi tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Po nich schudłam 7 kilogramów już po miesiącu odchudzania. Do tego zwiększyłam ilość posiłków z 3 do 5 dziennie małych porcji. Więc nie było tak ciężko a przynajmniej bez jakiś głodówek czy drakońskich diet których trzeba się ściśle trzymać ;) Odpowiedz Link
micka5 Re: Dieta CUD 31.05.13, 14:13 Dieta "Cud", to taka gdzie cud się wydarzy jeżeli schudnę :) Odpowiedz Link
monitikos Re: Dieta CUD 11.06.13, 11:43 Nie ma diety cud...szybko chudniesz = szybko tyjesz Najważniejsze są ćwiczenia...ćwiczenia no i dieta :) ale nie taka żeby się katować przez kilka tygodni. Po prostu nie jesz frytek, czipsów, pizz, hamburgerów, ograniczasz tłuszcze i śmieciowe jedzenie. ćwiczenia (3 razy w tyg) przyspieszają metabolizm, więc jeśli zjadasz 2200 kalorii na dzień, a spalasz 2500 - chudniesz. Ale jeśli jesz 3000 kalorii a spalasz 2500 nie ma bata :( Odpowiedz Link