kantalupa555
30.09.13, 09:46
Witam.
Chciałabym podzielić się moimi spostrzeżeniami a raczej rozczarowaniami co do diety hcg. Stosuje tę diete od tygodnia i przez ten czas schudłam"oszałamiające" 1,5 kg, co i tak jest tylko ubytkiem wody a nie tłuszczu. Wiem to, bo te 1,5 kg schudłam dosłownie w przeciągu 1 dnia, po intensywnym siusianiu. Stosuje sie ściśle do protokołu Simmonsa, nie przekraczam 500 kcal, nie oszukuje, nie podjadam. wszystko zgodnie z regułami. Stosuje krople zrobione przeze mnie z pregnylu, pregnyl oryginalny, apteczny, nie podróba. Wszystko jak należy.
Jestem głeboko rozczarowana. Podejrzewam,że na samej diecie 500 kcal schudłabym więcej, bo to w końcu duży niedobór kaloryczny, ale z kroplami to po prostu nie działa.
Startowałam z wagą 73 kg przy 150 cm wzrostu i silnym otłuszczeniu. Mam co zrzucać.
Czuję się oszukana, pal diabli finanse ( pregnyl nie był tani), ale nie moge przeboleć zawiedzionych nadziei. Przeczytałam setki stron w internecie, przeczytałam książkę Simmonsa, przeczytałam to forum i kilka anglojęzycznych, przygotowana byłam i miałam nadzieję,że jest w tym choć troche prawdy. Szkoda gadać....