27.01.14, 21:28
Uzywacie, polecacie?
Obserwuj wątek
    • wiwi1 Re: Sol epsom 28.01.14, 11:10
      Mam w szafce kupiona jakis czas temu i nie uzyta.
      Naczytalam sie o wlasciwosciach i kupilam, ale lezy sobie. Do kapieli uzywam himalajska sol, czytalam tez o zastosowaiu w kosmetyce, ale nie uzywalam. musze moze temat przerobic jeszcze raz i moze ja zuzyc a kupilam chyba ze 2 kg;)
      A do czego chcesz ja stosowac?
      Pozdrawiam:)
      • cherrie Re: Sol epsom 28.01.14, 21:05
        Tylko do kapieli, detox podobno fajny. No i ogolnie same zalety niby...
        • princesswhitewolf Re: Sol epsom 02.03.14, 00:14
          moj ginekolog mowi ze jesli ktos musi na sile z milosci korzystac z soli kompielowych to tylko z tamponem. Sol zabija naturalna flore bakteryjna pochwy i zaprasza zarazki. Nie poleca tez chodzenie na basen bez tamponu ze wzgl na chlor i ilosc chemikaliow w wodzie
          • liley11 Re: Sol epsom 16.03.14, 01:33
            Dziwne... Gdyby woda wlatywala do pochwy, to by wyciekala stamtad po kapieli. Kapiel zaraz po bylaby niezlym srodkiem antykoncepcyjnym. A plywaczki non stop borykaly by sie z chorobami pochwy... Itd itd
            Moze zmien ginekologa na pania, ktora bedzie miala wiecej doswiadczenia z autopsji?
            • wiwi1 Re: Sol epsom 20.03.14, 11:21
              Mnie zastanawia, ze pani doktor wogole polecila stosowac tampony kiedy nie ma sie miesiaczki, bo to przeciez nie jest wskazane. NIe mowiac juz o tym, ze wiele ginekologow mowi, ze nawet podczas miesiaczki uzywanie tamponow nie jest korzystne dla zdrowia a co dopiero zakladac, zeby poplywac na basenie, hmmm...
              Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka