wiwi1 Re: Sol epsom 28.01.14, 11:10 Mam w szafce kupiona jakis czas temu i nie uzyta. Naczytalam sie o wlasciwosciach i kupilam, ale lezy sobie. Do kapieli uzywam himalajska sol, czytalam tez o zastosowaiu w kosmetyce, ale nie uzywalam. musze moze temat przerobic jeszcze raz i moze ja zuzyc a kupilam chyba ze 2 kg;) A do czego chcesz ja stosowac? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
cherrie Re: Sol epsom 28.01.14, 21:05 Tylko do kapieli, detox podobno fajny. No i ogolnie same zalety niby... Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Sol epsom 02.03.14, 00:14 moj ginekolog mowi ze jesli ktos musi na sile z milosci korzystac z soli kompielowych to tylko z tamponem. Sol zabija naturalna flore bakteryjna pochwy i zaprasza zarazki. Nie poleca tez chodzenie na basen bez tamponu ze wzgl na chlor i ilosc chemikaliow w wodzie Odpowiedz Link
liley11 Re: Sol epsom 16.03.14, 01:33 Dziwne... Gdyby woda wlatywala do pochwy, to by wyciekala stamtad po kapieli. Kapiel zaraz po bylaby niezlym srodkiem antykoncepcyjnym. A plywaczki non stop borykaly by sie z chorobami pochwy... Itd itd Moze zmien ginekologa na pania, ktora bedzie miala wiecej doswiadczenia z autopsji? Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Sol epsom 20.03.14, 11:21 Mnie zastanawia, ze pani doktor wogole polecila stosowac tampony kiedy nie ma sie miesiaczki, bo to przeciez nie jest wskazane. NIe mowiac juz o tym, ze wiele ginekologow mowi, ze nawet podczas miesiaczki uzywanie tamponow nie jest korzystne dla zdrowia a co dopiero zakladac, zeby poplywac na basenie, hmmm... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link