26.08.14, 09:27
Dzieciom kupuje buty ricosta a teraz sobie ogladam rozne buty do szkoly, moze sa jakies inne opcje? Dziecko spedza w tych butach caly dzien wiec musi byc skora i but lekki, ricosta spelnia te wymagania, ale mysle sobie moze Timberland? Moze jakies polskie firmy, w Polsce jest chyba spory wybor butow profilowanych z mysla o dzieciach?
Znalazlam taka stronke:
www.greenshoes.co.uk/index.php
Jak bym ja znala wczesniej to bym ich odwiedzila bedac w Devon:)
Jakie znacie firmy porzadnych butow dla dzieci?
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • liley11 Re: buty 27.08.14, 23:48
      Hush Puppies
      Ecco (maja zawyzone numery)

Te dwie marki sa lepsze od Ricosty moim zdaniem
      • wiwi1 Re: buty 28.08.14, 19:10
        Ecco buty kupuje, ale nie mialam ich butow do szkoly. Ty mialas jakies ich szkolne buty? Ja caly czas ricosta i bylam zadowolona. Ale chce mi sie zmiany:)
        Hush puppies nie kupowalam, bo mialam kiedys i byly bardzo niewygodne czytalam, ze rowniez dla dzieci maja bardzo twarda podeszwe.
        Jest jeszcze richter niemiecka firma, ale nie mialam ich, wiec nie wiem.
        Pediped, ale ze stanow, wiec nielatwo u nas chyba kupic, pewnie online.
        Geox. Nie mialam nic geoxa, a oni chyba tez robia porzadne buty, wkladki bez chromu chyba czy jakiegos innego dziadostwa.
        Pozdrawiam:)
        • liley11 Re: buty 28.08.14, 19:18
          Corka miala 2 pary Ecco i bardzo wygodne. Plus zima nosi Ecco buty zimowe z goretexu.
          Jeszcze Lilley Kelly czy cos takiego- jak skarpetka:)
          Geox maja taka skorzana wkladke, ktora moim zdaniem jest twarda i nie wiem, jak to jest wygodne?
          Ricoste kiedys kupilam polbuty, ale musialam oddac, bo ocieraly lydki corce.
          Aa jeszcze Start Rite - oni tez maja wieksza numeracje i moim zdaniem sa porzadne skorzane i dobrze wykonane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka