bmwariat 29.05.06, 09:36 trudne słowo.. , ale czy macie coś takiego?boicie się czegos?jesteście rozdarci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: Egzystencjalizm 29.05.06, 10:43 czego sie boisz?:))boisz sie samotności? starości? czy czegoś innego?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Egzystencjalizm 29.05.06, 10:48 Samotności się nie boję!Cwaniak ze mnie co! Mam super rodzinę, to na razie mi nie grozi. Poza tym jestem typem tzw. samotnego jeżdźca. Wiele rzeczy jak na razie widziałem:) Rozdarcie już się pojawia, niedługo trzeba będzie podjąć bardzo wazne decyzje, bardzo! jedno jest pewne konczy się w życiu juz jakiś etap, pytanie czy nie zmarnowało go się, może więcej mozna było, albo może jest ,aż nadto. Poza tym jak się człowiek dłużej zastanawia, to brakuje sensu w tym wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
chuchalscy Re: Egzystencjalizm 29.05.06, 10:52 Pewnie, że się boję. Jeśli ktoś mówi, że się niczego nie boi, to kłamie. Boi się powiedzieć, że.....się boi. Czego innego bałem się w młodości, czego innego teraz, gdy dopada mnie stres wieku średniego. Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Egzystencjalizm 29.05.06, 13:00 To była próba, bo znowu byłam zablokowana... Może trzeba sobie dać spokój z pisaniem? A egzystencjalizm- cholernie się boję, wielu rzeczy... boję się życia, śmierci, boję się ludzi. Trudno to teraz tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś