Gość: Tania IP: *.piszczac.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 08:33 Chciałabym porozmawiać z kimś kto czytał niedawno "Jeźdźca Miedzianego" Pauliny Simons. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ig Re: Jeżdziec Miedziany IP: gnom:* / *.pozn.gazeta.pl 15.04.03, 11:18 czytalam przedtem "TULLY" tejze autorki i bylam zachwycona..."Jezdziec..." jest zwyklym romansidlem...rozczarowal mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tania Re: Jeżdziec Miedziany IP: *.piszczac.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 15:16 Ale chyba każda z nas chciałaby być tak kochaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna31 Re: Jeżdziec Miedziany IP: 80.51.244.* 17.04.03, 22:36 MOŻE I TO ,,ZWYKŁE" ROMANSIDŁO, ALE WYDARZENIA PRZEDSTAWIONE NA TLE CIEKAWEJ HISTORII, ZAKOŃCZENIE MNIE BARDZO WZRUSZYŁO.WIELE MOICH KOLEŻANEK TO CZYTAŁO I BARDZO IM TO SIĘ PODOBAŁO.TAK KOCHANĄ I TAK UMIEĆ KOCHAĆ-DODAŁABYM PARAFRAZUJĄC SŁOWA TANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: Jeżdziec Miedziany IP: *.satkabel.com.pl 18.04.03, 15:42 Akurat Jeźdźca Miedzianego nie czytałam, czy moźżecie w wielkim skrócienapisać, o czym jest ta książka i czy warto ją przeczytać? Pozdrawiam bardzo już wielkanocnie Odpowiedz Link Zgłoś
natalija Re: Jeżdziec Miedziany 05.05.03, 12:54 Wg mnie nuda straszna, kicz i tandeta. Bylam strasznie rozczarowana, bo ksiazke rekomendowaly mi osoby o wyrobionym guscie literackim. Moza to ja nie mam gustu? Czyta sie dobrze, napisane jest sprawnie lecz dla mnie to wspolczesna Mniszkowna. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś