zaba_pelagia 16.02.07, 21:20 zanim mnie zlinczują poczytam sobie raport do poduszki (na przemian z Sędzią Di i morderstwem w Kantonie) jak wrócę, to będę (mam nadzieję, ze Rospuda też) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamarcela Re: dobra, idę ;-) 16.02.07, 21:26 Nie odchodź, Żabo. Ja jako jedyna femme fatale tego foruma nie dam rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: dobra, idę ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:35 przypomina sie Tomek Sawyer i podarta księga z ilustracjami Dorego ;-) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: dobra, idę ;-) 16.02.07, 21:38 żaba, co Ty tak odpuszczasz;) już przyznaj się, że Cię raport kusi i nęci hehe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: dobra, idę ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:44 dobra, przyznam sie, zanim mnie Antek Policmajster dopisze do przypisów - byłam wredna i złośliwa w kilku wątkach idę pracować nad wrodzoną wredotą mea culpa (subtelnie zaznaczona znajomość laciny, a co...) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: dobra, idę ;-) 16.02.07, 21:45 Gość portalu: zaba_pelagia napisał(a): > dobra, przyznam sie, zanim mnie Antek Policmajster dopisze do przypisów - byłam > wredna i złośliwa w kilku wątkach > idę pracować nad wrodzoną wredotą > mea culpa (subtelnie zaznaczona znajomość laciny, a co...) a te żale i popioły, to dopiero w środę;) na razie karnawał...Rio, te sprawy:) Miłej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba_pelagia Re: dobra, idę ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:47 no, bo zaraz pójdę poczytać kawałek o ostatkach w 'Zawsze jakieś jutro" Odpowiedz Link Zgłoś
mela_bruxa Re: dobra, idę ;-) 17.02.07, 14:47 czyżby "Żaba utracona"? A jest jakaś nadzieja na "Żabę odzyskaną"? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater żaba odzyskana:) 17.02.07, 14:59 wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/mod/super_zoom.jsp?xx=3926671 P:) Odpowiedz Link Zgłoś
mela_bruxa Re: żaba odzyskana:) 17.02.07, 15:12 Auć! A tak z niezdrowej ciekawości, to co się stało tej żabie? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: żaba odzyskana:) 17.02.07, 15:15 została pomieniona w precjozum:) znaczy ktoś ją wykąpał w żywicy i zoswtawił na parę milionów latek by obeschła, tworząc tym samym wzorzec Żaby Forumowej (Ranidae Agorum) P:) Odpowiedz Link Zgłoś