Dodaj do ulubionych

empik rowna sie hipermarket

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 15:24
lubie lazic o empiku, ale wielu pisarzy nie ma. Np Iana McIwana. Nie ma, bo
jak w hipermarkecie sa tylko te rzeczy, ktore sie sprzedaja. Gdzie w
krakowie jest dobra ksiegarnia, w ktorej mozna zamawiac ksiazki?
Obserwuj wątek
    • jottka ostatnio 14.09.03, 15:34
      jakaś jego powieść była i w empikach

a poza tym księgarni przy rynku (jeśli o tym empiku mówisz) cała masa, jest
      hetmańska, jest ta po schodkach, z boku jest znak i haiku, w tej ostatniej na
      pewno możesz sie dogadać o dowolną książkę, ale przypuszczam, że i w każdej z
      nich

warunkiem jest tylko istnienie książki u dystrybutorów (na tej zasadzie nie
      ściągną ci dowolnej książki obcojęzycznej)
      • Gość: kaska Re: ostatnio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 15:35
        racja. Prze empik przestalam zwracac uwage na inne ksiegarnie. Poszukam w
        tych, o ktorych mowisz. Chcialabym skomletowac Rotha i McIwana. Rotha dwie juz
        kupilam na allegro.......
        • niech Re: ostatnio 14.09.03, 16:26
          Empik w Krakowie jest fatalnie zaopatrzony. Caly dzial humanistyczny (to chyba
          1. pietro) mogliby spokojnie zamknac. W porowaniu z MPiKiem na rynku
          wroclawskim to kompletne dno - fatalnie zepsuli taka pokazowa inwestycje. Na
          Rynku (krakowskim) jest jeszcze dwupietrowa Zielona Sowa, Matras (a jest to
          ksiegarnia jadnej z najwiekszych hurtowni w Polsce). Olej Empik, doloz sto
          krokow i znajdziesz czego szukasz.
          • Gość: ania Re: ostatnio IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 16:57
            a strona internetowa do niczego..niewiele tytulow. jestem zawiedziona..za to
            www.merlin.com.pl super!
            • Gość: myszney Re: ostatnio IP: *.crowley.pl 14.09.03, 17:17
              Ale "Szatańskich wersetów" nawet tam nie znalazłam. Chciałam przeczytać tę
              książkę jeszcze raz, ale znalezienie jej zabrało mi ponad dwa miesiące.
              Znalazłam w jakiejś malutkiej bibliotece, rozsypujący się egzemplarz.
    • Gość: veronique Re: empik rowna sie hipermarket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 17:40
      polecam Matras.
      szeroki wybor ksiazek oraz czasem zdarzaja sie spotkania z pisarzami...
      • panchovilla Re: empik rowna sie hipermarket 15.09.03, 16:01
        po co w ogóle chodzić do księgarni? w każdym większym mieście, a Kraków to
        prawie stolica Polski, jest jakaś biblioteka, gdzie można pożyczyć każdą
        książkę...
        no, chyba, że trzeba na regał postawić...
        p.v.
        • jottka Re: empik rowna sie hipermarket 15.09.03, 16:06
          panchovilla napisała:

> w każdym większym mieście, a Kraków to prawie stolica Polski, jest jakaś
          biblioteka, gdzie można pożyczyć każdą książkę...

no ty jednak nie utraciłeś niewinnych złudzeń
          • panchovilla Re: empik rowna sie hipermarket 17.09.03, 13:21
            tracę je każdego dnia obcowania na forum...
            p.v.
        • Gość: Kubeł Re: empik rowna sie hipermarket IP: *.uwoj.wroc.pl 22.09.03, 08:58
          kurde nie zalewajcie mi o bibliotekach, przeciez zazwyczaj nie maja w ogole
          kasy na zakupy biezace, bazuja na darach. I niczym wiecej.
    • Gość: kaska Re: empik rowna sie hipermarket IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 16:06
      ja tam lubie sobie kupic i czytac przy jedzeniu....
      • panchovilla Re: empik rowna sie hipermarket 17.09.03, 13:53
        i puścić pawia czasem...
        ale just tu już taki wątek...
        pancho
    • Gość: Tigerlily Re: empik rowna sie hipermarket IP: 2.4.STABLE* / *.g-net.pl 21.09.03, 19:22
      Chyba chodzi Ci o Iana McEwana. Ale poza tym zgadzam się :-)
    • Gość: czapski Re: empik rowna sie hipermarket IP: 2.5.STABLE* / *.utp.pl 22.09.03, 09:06
      hehe, u mnie w Szcecinie w Empiku mieli tylko jedna ksiazke McEwana, a
      hipermarkecie Geant trzy.. nie obrazaj wiec hipermarketow porownaniem do Empiku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka