Gość: Misiek IP: *.chello.pl 27.11.03, 12:45 www.wydawnictwoamber.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monkeykong Re: NOWY GRISHAM IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 18:37 Ktoś już czytał? Jakie macie opinie na temat książki? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: NOWY GRISHAM IP: *.chello.pl 14.12.03, 19:03 Czytałam.Książka w porządku.Ale za to jakie tłumaczenie!!! Rewelacyjne!!! Dobra robota,bo dotyczy "wrednego" tematu.Mało kto by sobie tak dobrze poradził... pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: NOWY GRISHAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 17:18 już przeczytam ,jest całkiem ok.Choć, nie przepadam za sportem to dobrze mi się ją czytało.To utwierdza mnie w przekonaniu , że Grisham potrafi pisać:)) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petra Re: NOWY GRISHAM IP: *.chello.pl 16.12.03, 22:52 Moze Grisham potrafi pisac,ale zauważ jak wielką rolę odegrał tu tłumacz.Mało kto poradziłby sobie z futbolem amerykańskim w polskim wydaniu. Ale masz rację,książeczka ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: NOWY GRISHAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 15:25 Petra, ja zdaje sobie sprawę ,że to jak daną książke się czyta zależy w dużej mierze od tłumacza :))) Czytałam kiedys Grishama w oryginale ( wprawdzie tylko jedną pozycję) i jestem świadoma:)) , że przetłumaczenie jego dzieł to naprawdę sztuka:) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś