mickey.mouse 10.08.04, 07:27 Za dyskusja na FK forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=14752500 nie dba o siebie, nie myjacy sie, brzydko pachnacy, nie mily, nie czuly, nie pomagajacy w domu, nie interesujacy sie zona, itd. Co o tym myslicie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman-in-love Re: Przyczyny 10.08.04, 08:39 cześc, Mickey! Pyszna dyskusja, taka jakby zbiorcza kłótnia. Ubawiłam się! :-) Szczerze mówiąc - śmieszne, ale nie wesołe. A co do tematu, to wiemy, że szukamy czarnego kota w ciemnym pokoju (którego tam nie ma) A jak u Ciebie? Odpowiedz Link
mickey.mouse Re: Przyczyny 10.08.04, 17:29 Co u mnie ? Biore prysznic 3 razy dziennie! :) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 10.08.04, 22:27 > Co u mnie ? Biore prysznic 3 razy dziennie! : Przed, po, czy ZAMIAST??? (hihi) Odpowiedz Link
mickey.mouse Re: Przyczyny 19.08.04, 06:39 woman-in-love napisała: > > > > Co u mnie ? Biore prysznic 3 razy dziennie! : > > > Przed, po, czy ZAMIAST??? (hihi) W trakcie :) Odpowiedz Link
reniatoja Re: Przyczyny 18.08.04, 20:38 mickey.mouse napisał: > Co u mnie ? Biore prysznic 3 razy dziennie! :) Ale czy golisz pachy i te inne rzeczy? Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 10.08.04, 08:41 (cyt.)..."nie myjacy sie, brzydko pachnacy"... nie bójmy sie tego słowa: Ś M I E R D Z Ą C Y ! Odpowiedz Link
anula36 Re: Przyczyny 10.08.04, 11:16 smierdzacy precz-przynajmniej od mojego lozka:) zawsze sie zastanawiam,czy te zony brudasow nie widzialy kogo sobie biora za mezow??? Nie widzialy,nie chialy widziec,czy liczyly sie sie zacznie myc po slubie??? Odpowiedz Link
jacekkur Re: Przyczyny 10.08.04, 21:08 JAK SIE ŁOBZENI TO SIE ŁODMIENI... Hehehehehehehehe i mają teraz za swoje! Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 10.08.04, 22:40 jacekkur napisał: > JAK SIE ŁOBZENI TO SIE ŁODMIENI... > > Hehehehehehehehe i mają teraz za swoje! No i co Ty taki sardoniczny?! Płakac trzeba ! Odpowiedz Link
lideczka_27 a ja śmiem sądzić 13.08.04, 16:26 że w czasach narzeczeńskich ci panowie (w większości) byli zadbani i atrakcyjni. Co się więc z nimi stało? To samo, co z żonami po kilku/nastu latach małżeństwa: chodzącymi w przydeptanych kapciach, rozciągniętych dresach, z różowymi plastikowymi wałkami na głowie, z imponującą inaczej nadwagą i uzębieniem, które stanowi niezłe wyzwanie dla stomatologa... pozdrówka lidka Odpowiedz Link
anula36 Re: a ja śmiem sądzić 13.08.04, 16:45 to wersja pesymistyczna,znam tez optymistyczne;) Ktos kto naprawde a nei na pokaz dba o higiene i estetyczny wyglad bedzie dbal do smierci. Odpowiedz Link
joanna35 Re: a ja śmiem sądzić 13.08.04, 18:09 Dokładnie się z Tobą zgadzam, Aniu i dlatego nie mogę męża zrozumiec. Natomiast bardzo nie podoba mi się uwaga Lideczki - musisz od razu czepiać się kobiet? Odpowiedz Link
joanna35 Re: Przyczyny 13.08.04, 18:06 Droga Anulo! Nie masz racji - mój mąż przed ślubem mył się 2 x dziennie, 8 lat po ślubie raz 3-4 dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anula36 Re: Przyczyny 13.08.04, 23:26 ty mnie nei strasz bo jeszcze za maz nie wyjde,zeby utrzymac stan czystosci:) a tak trudno,najwyzej bede gonic ze szlauchem:) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 14.08.04, 02:46 Mąż przyjaciółki, kiedy wzbiera w nim ochota na seks, patrzy na nia zalotnie i pyta: czy mam się dziś umyc? (autentyczne) Odpowiedz Link
anula36 Re: Przyczyny 14.08.04, 09:43 to ja sie chyba obracam w gronie zbocznych czysciow:) Odpowiedz Link
niesamowita_kochanka Re: Przyczyny 19.08.04, 10:29 mickey.mouse napisał: > Za dyskusja na FK > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=14752500 > nie dba o siebie, nie myjacy sie, brzydko pachnacy, nie mily, nie czuly, nie > pomagajacy w domu, nie interesujacy sie zona, itd. > > Co o tym myslicie ? Mam ten problem w domu. Zawsze musiałam go prosićby sie umył przed przyjściem do łóżka. W końcu zaczęliśmy spać osobno (jakieś 4 lata po ślubie) Ja byłam zmęczona proszeniem o mycie on pewnie miał dosyć gadania. W końcu skończyło się na rozmowie o rozwodzie (bo nie łączy nas nawet seks) ale on nie chce odejść. Zaczęłam rozglądać się za facetami w nadzieji że sam w końcu odejdzie. Nie wiem czy to dobra taktyka. Zostałam nazwana przez woman zdzirą. Choć nią nie jestem a jedeyni zaczęłam być cyniczna wobec mężczyzn. Nawet niewiecie ilu żonatych proponuje romans i nie kryją że są żonaci. Pewnie dlatego nie chcą spać z żonami. :-( Odpowiedz Link
anula36 Re: Przyczyny 19.08.04, 17:46 jak to nie che odejsc? A ty nie mozesz odejsc? Albo spakowac mu walizki? Powiedziec jasno:zegnam? Bedziesz miec jasna sytuacje i jakiegos faceta mozesz sobie przygruchac na dobre, a nie tylko jako kochanka. A propos moja kolezanka spotykala sie troche z facetem glownei w niedziele, bo mieszka w innym miescie, o fakcie ze facet myje sie tylko raz w tygodniu w sobote dowiedziala sie kiedy pojechali razem na wakacje:) Skad sie te brudasy biora?? A gosc neibiedny,nieglupi..ale brudny. Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Przyczyny 20.08.04, 08:31 też nie kapuję:))) umycie się nie zajmuje za wiele czasu...ja się chyba myję za często, więc inni dla równowagi....ale byłem "na szkoleniu" - pokój mi się trafił z kumplem z pracy, żonatym etc, który w ciągu 10 dni może ze 2 razy pod prysznic poszedł, twierdząc, że on się mało poci, więc po co częściej... i od razu mi się przypomina anegdota rodzinna, z czasów grubo sprzed wojny: przychodzi ojciec panny, która u moich pradziadków słuzyła i mówi, że on dziewuche zabiera bo ją pani na złą drogę prowadzi; więc dziadek pyta: jak to na złą drogę; a chłop mówi: ano myć się nakazuje a pan sam wie, jakie to kobiety się codziennie myją...powtórzyć tego idealnie nie potrafię... > A propos moja kolezanka spotykala sie troche z facetem glownei w niedziele, bo > mieszka w innym miescie, o fakcie ze facet myje sie tylko raz w tygodniu w > sobote dowiedziala sie kiedy pojechali razem na wakacje:) > Skad sie te brudasy biora?? A gosc neibiedny,nieglupi..ale brudny. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 20.08.04, 11:42 często, więc inni dla równowagi....ale byłem "na szkoleniu" - pokój mi się > trafił z kumplem z pracy, żonatym etc, który w ciągu 10 dni może ze 2 razy pod > prysznic poszedł, twierdząc, że on się mało poci, więc po co częściej.. Ja kolei, będąc w podobnych okolicznosciach (wspólna łazienka na korytarzu, 2 czynne prysznice, 40 osób) nastawiłam sobie budzik na 4;00 rano, zeby dopchac się do prysznicu bez kolejki. Tylko, zadnej kolejki NIE BYŁO! Więc zakrzyknijmy gromko: MYJCIE SIE DZIEWCZYNY I CHŁOPINY, BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY ! :-))) Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Przyczyny 20.08.04, 14:20 heheheh:)) jak mieszkałem w akademiku to były dwa prysznice na 75 osób waletów nie licząc - kolejek nie było nigdy...a jeden nasz kolega np. chodził pod prysznic raz w tygodniu w czwartek rano! i to w opakowaniu!!! co za kraj!! hehehe...nawet jak jestesmy na wsi, to idziemy sie myć "do rzyki" Marcin woman-in-love napisała: > często, więc inni dla równowagi....ale byłem "na szkoleniu" - pokój mi się > > trafił z kumplem z pracy, żonatym etc, który w ciągu 10 dni może > ze 2 > razy pod > > prysznic poszedł, twierdząc, że on się mało poci, więc po co > częściej.. > > > Ja kolei, będąc w podobnych okolicznosciach (wspólna łazienka na korytarzu, 2 > czynne prysznice, 40 osób) nastawiłam sobie budzik na 4;00 rano, zeby dopchac > się do prysznicu bez kolejki. Tylko, zadnej kolejki NIE BYŁO! Więc zakrzyknijmy > gromko: MYJCIE SIE DZIEWCZYNY I CHŁOPINY, BO NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY ! > :-))) Odpowiedz Link
twoofus Re: Przyczyny 20.08.04, 09:10 a co ma do tego stan cywilny ze proponuja seks ? a ze nie kryja sie ze sa zonaci - to chyba lepiej - sa uczciwi i nie obiecuja nie wiadomo czego Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 22.08.04, 13:51 twoofus napisał: > a co ma do tego stan cywilny ze proponuja seks ? a ze nie kryja sie ze sa > zonaci - to chyba lepiej - sa uczciwi i nie obiecuja nie wiadomo czego Hola, hola - sa zonaci, proponuja seks i to ma być uczciwośc??? Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 20.08.04, 11:45 Zostałam nazwana przez woman zdzirą Na forum "kochanki". Oceńcie sami. Odpowiedz Link
anula36 Re: Przyczyny 20.08.04, 15:50 a po co oceniac? Kazdy robi to co lubi:) Problemu kochanek sie nie ukroci, sam ju znie wiem czy straszyc panienki czy ufundowac chlopu zelazny kondom:)) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 20.08.04, 20:19 anula36 napisała: > a po co oceniac? Kazdy robi to co lubi:) > Problemu kochanek sie nie ukroci, sam ju znie wiem czy straszyc panienki czy > ufundowac chlopu zelazny kondom:)) Toż mówię, jak komu dobremu: co kilka tygodni odstrzelic sie i pozwolić publicznie przytulać Ukochanemu, żeby laski widziały, ze facet "nieprzydatny" Odpowiedz Link
anula36 Re: Przyczyny 20.08.04, 20:40 "nieprzydatny" dobre:) na razie wpadam kontrolnie do mojego ukochanego do pracy:) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 20.08.04, 21:01 "nieprzydatny" dobre:) na razie wpadam kontrolnie do mojego ukochanego do > pracy:) i czynisz roztropnie:-) nic tak nie zniechęca amatorek przygód, jak widok tulacej sie kobiety :-)))) Odpowiedz Link
anula36 Re: Przyczyny 20.08.04, 22:16 rok akademicki sie zbliza,znow trzeba bedzie rozpoczac akcje ploszenie:) Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Przyczyny 20.08.04, 23:00 o kurka.... moja też się do płoszenia zbiera...już wiem po co ta nowa fryzura... anula36 napisała: > rok akademicki sie zbliza,znow trzeba bedzie rozpoczac akcje ploszenie:) Odpowiedz Link
libressa Re: Przyczyny 20.08.04, 15:35 ...Mickey, myśle,ze w wielu przypadkach partner przestaje byc atrakcyjny nawet taki dbający o higiene i czuły, potrzeba odmiany. Przynajmniej tak jest ze mną. pozdrawiam Libressa -- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link
mickey.mouse Re: Przyczyny 20.08.04, 16:09 Czyli ? Czy to oznacza, ze utrata atrakcyjnosci jest zasadniczo zdeterminowana, niezalezna od nas i my ludzie nic nie mozemy na to poradzic ? Odpowiedz Link
libressa Re: Przyczyny 20.08.04, 16:35 ...Chyba nie, przynajmniej ja, bardzo lubie nadal swoich byłych partnerów, byłych męzów, szanuje ich, było mi z nimi wspaniale, ale im jestem starsza tym moje oczekiwania i potrzeby ulegają zmianie i okazuje sie, ze ewoluujemy w roznych kierunkach niestety to nie jest sprawa "techniki" tylko bardziej stan umysłu. ;) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link
libressa Re: Przyczyny 20.08.04, 16:57 ...przeraziło Cie to? Tylko dwoch ;)))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link
libressa Re: Przyczyny 21.08.04, 07:36 ...Powiem tak, w pewnym okresie mojego zycia przestały interesować mnie formalne związki, zreszta nigdy nie były celem. Jako mężatka czułam sie nieswojo. Od jakiegoś czasu żyję w wolnych związkach i ten model nad wyraz mi odpowiada. Pozdrawiam Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 21.08.04, 08:08 Od jakiegoś czasu żyję w wolnych związkach A jeszcze tak niedawno byłaś mężatka!!! Co sie stało?! Odpowiedz Link
libressa Re: Przyczyny 21.08.04, 08:52 ...Chyba jakaś nieścisłość sie zakradła, chociaz nie przypominam sobie. ;) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Przyczyny 21.08.04, 14:18 kiedyś wspominałaś o dłuuuuuugim związku, który (zapewne omyłkowo) wzięłam za małżeństwo. Odpowiedz Link
libressa Re: Przyczyny 21.08.04, 15:18 ...tak to bardzo dłuuuuuugi zwiążek, ktory zawiera oba elementy ;)))) Kilka lat "narzeczeństwa", kilka lat małżeństwa", rozwód i konkubinat z byłym mężem a później inne wolne związki... Pozdrawiam Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link
libressa Re: Przyczyny 21.08.04, 16:17 ...zapewniam Cię,ze bardzo interesujace, fascynujące i inspirujące. ;) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link