26.10.14, 20:19
Wiem ze ja ciagle o tym samym mam widac taki etap
Ze sobie to wszystko ukladam i trawie
Co panowie z tego forum sadziliby o tym ze moj maz nie ma wzwodu rano?
Pare razy bylo tak ze zanikala mu erekcja w trakcie sexu co wogole ja wczesniej sie nigdy z czyms takim nie spptkalam
Albo ze kiedy juz sie zdarza jakis sppradyczny sex to nawet jakas mala rzecz ktora powiem wyprowadza gonz rownawagi i on juz nie chce kontynuowac
Czy nie znaczy to ze ja go juz nie pociagam/ppdniecam?
Obserwuj wątek
    • loppe Re: scenki 26.10.14, 20:27
      Ad. Co panowie z tego forum sadziliby o tym ze moj maz nie ma wzwodu rano?

Jakiś czas temu po raz pierwszy obudziłem się bez wzwodu i bardzo zainteresowałem się tym. Otóż przeczytałem, że jeśli mężczyzna budzi się bez wzwodu, to coś z nim jest nie tak generalnie. Ranny wzwód jest barometrem. Ranny ptaszek zwiastuje radość...
      • rezolutnakobieta Re: scenki 26.10.14, 20:53
        Loppe, wiem, że jesteś młodszy od Tuska, ale powiedz ile masz lat. Interesuje mnie to. :-)
        No i co obstawiasz, że było u Ciebie przyczyną?
        • loppe Re: scenki 27.10.14, 08:25
          Odeszło mi zaraz, nie wiem czy trzy dni budziłem się bez halabardy, chyba tylko dwa. Jestem bardzo poważnie młodszy od Donalda Tuska, a Ty od Ewy Kopacz?
          • loppe Re: scenki 27.10.14, 08:32
            Spożywam mnóstwo ziół i suplementów (na cały organizm, nie na pałę) i mogę niekiedy chwilowo przedawkować jakiś składnik i zamiast dobrze to się zrobi niedobrze
          • rezolutnakobieta Re: scenki 27.10.14, 13:20
            No pewnie, mogłabym być jej córką :)
            • loppe Re: scenki 27.10.14, 13:47
              A to super, to fajnie masz. Ja w Twoim wieku to latałem z pałą po mieście!
              • sabat.77 Re: scenki 27.10.14, 22:44
                Byles pseudokibicem czy czlonkiem ZOMO? :)
                • loppe Re: scenki 27.10.14, 22:52
                  Rzeczywiście, wspomnienia emeryta są ryzykowne jeśli chodzi o skojarzenia czytelników:)
                • szopen_cn Re: scenki 28.10.14, 05:19
                  sabat.77 napisał:

> Byles pseudokibicem czy czlonkiem ZOMO? :)

To jest bardzo dobre.
                  Pelnia formy.
                  • ninek04 Re: scenki 28.10.14, 06:18
                    zgadza się, strzał
                    • ninek04 Re: scenki 28.10.14, 06:20
                      w dziesiątkę oczywiście
    • marek.zak1 Re: scenki 26.10.14, 21:16
      enia17 napisała:

> Co panowie z tego forum sadziliby o tym ze moj maz nie ma wzwodu rano?

Miał zły sen, albo w głowie, ze szef go opierdzieli, albo jakaś inna frustrująca myśl.

> Pare razy bylo tak ze zanikala mu erekcja w trakcie sexu co wogole ja wczesniej
      > sie nigdy z czyms takim nie spptkalam. Albo ze kiedy juz sie zdarza jakis sppradyczny sex to nawet jakas mala rzecz ktora powiem wyprowadza gonz rownawagi i on juz nie chce kontynuowac
      > Czy nie znaczy to ze ja go juz nie pociagam/ppdniecam?

Znerwicowany jakiś, niepewny siebie i tak nerwowo reaguje. Może jest ambitny i jakoś mu nie wychodzi. Faceci na to reaguja bardzo źle.
      • ninek04 Re: scenki 26.10.14, 21:38
        Czyli pierwszą rzeczą po przebudzeniu jest to, że sprawdzasz, czy on znów nie ma wzwodu, i wtedy ogarniają cie te przerażające myśli, że go już nie rajcujesz widocznie? Zaiste,jak się po czymś takim pozbierać i przetrwać dzień dręcząc się:nie podniecam go,nie kręcę go, co to będzie
    • triismegistos Re: scenki 27.10.14, 08:24
      Weź męża pod pachę i zanieś do lekarza. Zaburzenia erekcji mogą mieć milion powodów, a niektóre to bardzo poważne choroby.
    • zyg_zyg_zyg Re: scenki 27.10.14, 09:13
      A ile lat ma mąż?
      • enia17 Re: scenki 27.10.14, 09:34
        35
        • zyg_zyg_zyg Re: scenki 27.10.14, 12:13
          E, to faktycznie może przydałby się jakiś lekarz i badania kontrolne. 35 to za wcześnie na takie akcje :-)
    • an.mar41 Re: scenki 27.10.14, 11:10
      U nas brak wzwodu u męża w wieku 40-41 związany był z zapaleniem prostaty. Po leczeniu znacznie lepiej.
    • sir_roland Re: scenki 27.10.14, 22:38
      Mi raz się zdarzyło, że "opadłem" w trakcie i raczej nigdy nic mnie aż tak nie wyprowadza z równowagi, że tracę ochotę (a już na pewno nie żadna drobnostka), ale nigdy nie obudziłem się ze wzwodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka