02.06.15, 00:57
Dla wszystkich fanow/krytykow/komentatorow...18.06. ukaze sie kolejna ksiazka(pewnie najpierw tylko po angielsku) autorki "50 twarzy Greya".
Ma ona opowiadac te sama historie tym razem z perspektywy Christiana. Bo wiadomo, ze zwiazek/historia milosna to zawsze dwie strony. Tytul: "Grey"
Hmm, ja jej kupowac ani czytac nie zamierzam. Ale nigdy nie mow nigdy, jak mi przypadkowo wpadnie w rece albo ktos poleci to kto wie;)) Poprzedniej tez nie zamierzalam czytac a jednak pierwsza czesc przeczytalam.
Obserwuj wątek
    • zombi135 Re: "GREY" 02.06.15, 08:14
      Ja nie czytałem żadnej z tej serii, żona czytała i mówiła mi że nic ją tam nie powaliło a jej koleżanki mają rumieńce jak o niej mówią. No cóż pewnie zależy to od tego jaką kto ma fantazje w łóżku.
    • pomorzanka34 Re: "GREY" 02.06.15, 16:01
      pierwsza to była najgorsza dobrnęłam do połowy 3 ale koleżanka opowiedziała mi co dalej się działo wiec darowałam sobie choć nie powiem przeczytałam bo większość czytała i byłam po prostu ciekawa
    • anka401 Re: "GREY" 04.06.15, 22:11
      czytałam, choc książkę kupiła moja córka (wtedy 20-letnia). W prównaniu z rzeczywistością - faktycznie nudna, ale jesli zafascynuje nastolatki, to się nie zdziwię.
    • maracooja Re: "GREY" 04.06.15, 22:22
      Czasem odnoszę wrażenie, że na tym forum oglądam 51 twarz Greya :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka