17.10.15, 21:44
Tygodnik Newsweek coraz bardziej interesuje się seksem. Brawo. Nie tak dawno pisał o poliamorii, teraz porusza nowy trend: slow sex. Zamierzam przekazać zasłużonemu tygodnikowi informacje na temat masturbatorów, ale poczekajmy. teraz slow sex na nowe czasy..
wiadomosci.onet.pl/nauka/seks-na-nowe-czasy/32tg24
Obserwuj wątek
    • loppe Re: Slow seks 19.10.15, 10:32
      "Czym jest Slow Sex?
      Pomaga tworzyć nową narrację osobistej seksualności. Oferuje zestaw prostych narzędzi, które umożliwiają wprowadzenie do sypialni tego, czego pragniemy. A pragniemy najczęściej udanych, stabilnych relacji intymnych, w których namiętności i poczucie bezpieczeństwa występują w dawkach precyzyjnie dobranych. Ruch został powołany do życia w 2002 roku."

Pomalutku i do przodu. Ja właśnie w 2002r. zwolniłem, jakby antycypując te nowe prądy.
      • marek.zak1 Re: Slow seks 19.10.15, 11:42
        loppe napisał:

> "Czym jest Slow Sex?
        > Pomaga tworzyć nową narrację osobistej seksualności. Oferuje zestaw prostych
        > narzędzi, które umożliwiają wprowadzenie do sypialni tego, czego pragniemy. A pragniemy najczęściej udanych, stabilnych relacji intymnych, w których namiętności i poczucie bezpieczeństwa występują w dawkach precyzyjnie dobranych. Ruch został powołany do życia w 2002 roku."
        ------------------------------------------------------------>
        > Pomalutku i do przodu. Ja właśnie w 2002r. zwolniłem, jakby antycypując te nowe prądy.
        --------------------------------------------------------------------
        Czyli, jako pionier, możesz się uważać za członka - założyciela tej inicjatywy
        • jesod Możesz 19.10.15, 20:38
          marek.zak1 napisał:
          > możesz się uważać za członka

No, pewnie! Za członka przede wszystkim... :)))))))))))))
          • prosty_facet Re: Możesz 22.10.15, 23:08
            jesod napisała:

> marek.zak1 napisał:
            > > możesz się uważać za członka
            >
            > No, pewnie! Za członka przede wszystkim... :)))))))))))))

Członek z ramienia przesunięty na czoło.
            • kynane Re: Możesz 23.10.15, 11:28
              Polska jest krajem wierzb, skowronków,
              Kuronia, Tatr, Czerwonej Łodzi,
              Lecz przede wszystkim krajem członków,
              Co obrodziły nam nad podziw.
              Dymią fabryki i kombajny,
              Wszędzie wysiłek twórczy furczy,
              Tu stoi Członek Nadzwyczajny,
              A ówdzie się Zwyczajny kurczy.
    • loppe Re: Slow seks 20.10.15, 08:50
      www.youtube.com/watch?v=fsoBTel5K60
      Slow Love

Baby i want you
      I want my body to haunt you
      I want my lips to be on you
      Cuz nobody does it like i do
      I am searching for the real you
      Hands are aching to feel you
      And i just wanna be near you
      Cuz nobody does it like you do

Take it easy it dont take alot to please me
      I'm forever yours

So sit back, relax, and take it slow
      We ain't got too far to go
      Before we make it
      My heart is yours for the taking
      So sit back, relax, and enjow the show
      We ain't got too far to go
      Before we make it
      My heart is yours for the taking
      But please don't break it
    • kynane Re: Slow seks 20.10.15, 11:06
      Idąc analogiami spożywczymi, to ja bym jednak zmieniła "slow sex" na "comfort sex" - nie zawsze chcę seksu wolnego... ale zawsze dającego pozytywne wzmocnienie emocjonalne...
      I tak comfort food, to może być wolno duszona, rozpadająca się pieczeń... ale może też być kromka świeżego chleba z gęstą śmietaną i cukrem - czas przygotowania różny, a endorfiny są...
      • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 20.10.15, 11:43
        Otóż to. Bo jak ktoś osiąga pełnię i głębię przy szybkim rżnięciu, to czy to dalej jest slow sex...? ;-)
        • kynane Re: Slow seks 20.10.15, 11:49
          Chociaż w sumie slow food to też może być ta kromka ze śmietaną, pod warunkiem, że chleb na zakwasie, śmietana od chłopa ;) a cukier Fair Trade...
          • loppe Re: Slow seks 20.10.15, 13:32
            kynane napisała:

> Chociaż w sumie slow food to też może być ta kromka ze śmietaną, pod warunkiem,
            > że chleb na zakwasie, śmietana od chłopa ;) a cukier Fair Trade...
            >
            ... a jajeczka Faberge:)
            • loppe Re: Slow seks 20.10.15, 13:33
              Cóż można powiedzieć, seks oralny jest bardzo piękny
              • kynane Re: Slow seks 20.10.15, 16:08
                Jeżeli nie jest mechaniczny i na odczepnego :)
                • marek.zak1 Re: Slow seks 20.10.15, 18:20
                  kynane napisała:

> Jeżeli nie jest mechaniczny i na odczepnego :)
                  ------------------------------------------------------------
                  Najpierw powoli
                  jak żółw ociężale
                  Ruszyła maszyna
                  po szynach ospale.
                  Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem,
                  I kręci się, kręci się koło za kołem,
                  I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej,
                  I dudni, i stuka, łomoce i pędzi.

A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost!
                  Po torze, po torze, po torze, przez most,
                  Przez góry, przez tunel, przez pola, przez las
                  I spieszy się, spieszy, by zdążyć na czas,
                  Do taktu turkoce i puka, i stuka to:
                  Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to,
                  Gładko tak, lekko tak toczy się w dal,
                  Jak gdyby to była piłeczka, nie stal,
                  Nie ciężka maszyna zziajana, zdyszana,
                  Lecz raszka, igraszka, zabawka blaszana.

A skądże to, jakże to, czemu tak gna?
                  A co to to, co to to, kto to tak pcha?
                  Że pędzi, że wali, że bucha, buch-buch?
                  To para gorąca wprawiła to w ruch,
                  To para, co z kotła rurami do tłoków,
                  A tłoki kołami ruszają z dwóch boków
                  I gnają, i pchają, i pociąg się toczy,
                  Bo para te tłoki wciąż tłoczy i tłoczy,,
                  I koła turkocą, i puka, i stuka to:
                  Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to!...
                • loppe Re: Slow seks 20.10.15, 18:26
                  kynane napisała:

> Jeżeli nie jest mechaniczny i na odczepnego :)

Natchniony seks oralny może nawet zmienić spojrzenie na życie. I to tak odbiorcy jak dawcy.
                  Na przykład może być aktem afirmacji i adoracji kobiecości w ogóle, a nie w szczególe:)
          • sabat777 Re: Slow seks 23.10.15, 09:53
            Chleb ze smietana od chlopa? Maksimum perversum! No i to faktycznie slow food, bo dojenie chlopa zwykle musi troche potrwac...
            • loppe Re: Slow seks 23.10.15, 09:58
              sabat777 napisał:

> Chleb ze smietana od chlopa? Maksimum perversum! No i to faktycznie slow food,
              > bo dojenie chlopa zwykle musi troche potrwac...

A cukier Fair Trade to szczere komplementy
            • kynane Re: Slow seks 23.10.15, 10:24
              A to zależy... od tego jak bardzo mi zależy ;)
              • sabat777 Re: Slow seks 23.10.15, 11:35
                Wiadomo. Nikt nie potrafi zajac sie chlopem tak, jak potrafi zrobic to laska bez wydumanych barier na tle erotycznym, skoncentrowana na jego przyjemnosci i entuzjastycznie zabierajaca sie do rzeczy. Tylko zeby taka znalezc to by trzeba troche ze swieca pokrazyc ;)
                Z relacji znajomych wnioskuje, ze seks w wydaniu ich kobiet to jakies takie smutne popierdywanie na pol gwizdka. A prawie kazdemu marzy sie "pelny ogien" ;)
                • loppe Re: Slow seks 23.10.15, 11:40
                  > Z relacji znajomych wnioskuje, ze seks w wydaniu ich kobiet to jakies takie smu
                  > tne popierdywanie na pol gwizdka. A prawie kazdemu marzy sie "pelny ogien" ;)

No pewnie, Ty byś od razu chciał żeby ci się kobieta zesrała w łóżku, albo chociaż wesoło popierdywała na trzy czwarte
                  • sabat777 Re: Slow seks 23.10.15, 11:46
                    Sranie nie nalezy do grupy moich fetyszy, to juz blizej mi do sikania. Moze to kwestia jakiegos etapu ewolucji, ale na ten moment Scat-man to nie ja ;)
                • kynane Re: Slow seks 23.10.15, 11:40
                  Ja tylko pisałam, że to kwestia motywacji ;) W przypadku znajomych widocznie motywacji brakuje :P

Ale generalnie, jak mi bardzo zależy, to się przejdę do chłopa, mrugnę rzęsą (mam całą jedną), błysnę uśmiechem numer piętnaście (to ten, gdzie mi złote ósemki widać), i głosem Kudłatego Żmudzina poproszę "literek tej śmietany". Zaręczam Ci, że pod wpływem głosu Kudłatego Żmudzina, słoik śmietany sam się stawia na blat ;)
                • sabat777 Re: Slow seks 23.10.15, 11:42
                  To oczywiscie i tak lepszy stan niz jakies ultrasmutne BSWM, ale logicznie moge wskazac, ze dalsze wspinanie sie po drabince zaspokojenia jest mozliwe i widze kolejny etap, w ktorym po seksie pytanie o to "gdzie jest moj mozg" jest jak najbardziej zasadne. To musi byc ciekawe doswiadczenie. W kazdym razie domyslam sie, ze tak jest.
                • kag73 Re: Slow seks 23.10.15, 12:22
                  sabat777 napisał:

> Wiadomo. Nikt nie potrafi zajac sie chlopem tak, jak potrafi zrobic to laska be
                  > z wydumanych barier na tle erotycznym, skoncentrowana na jego przyjemnosci i en
                  > tuzjastycznie zabierajaca sie do rzeczy. Tylko zeby taka znalezc to by trzeba t
                  > roche ze swieca pokrazyc ;)

Eee tam, fantazji Ci brakuje(znajomym tez), bo czasem ktos moze lezec(ulegle, poddanczo lezec) i nie robic nic a ten drugi od zmyslow odchodzic ;)

> Z relacji znajomych wnioskuje, ze seks w wydaniu ich kobiet to jakies takie smu
                  > tne popierdywanie na pol gwizdka. A prawie kazdemu marzy sie "pelny ogien" ;)

Az chcialoby sie uslyszec opinie drigiej strony ;)
                  • sabat777 Re: Slow seks 23.10.15, 12:28
                    Wierz mi. Nie brakuje mi fantazji. Przypuszczam, ze gdybys mogla rzucic okiem wewnatrz mojej glowy to scieloby Cie z nog ;p
                    • kag73 Re: Slow seks 23.10.15, 12:32
                      sabat777 napisał:

> Wierz mi. Nie brakuje mi fantazji. Przypuszczam, ze gdybys mogla rzucic okiem w
                      > ewnatrz mojej glowy to scieloby Cie z nog ;p

No to trza im bylo odpowiedziec "chlopy a co wy tak na ten przyklad w lozku serwujecie? oprocz tego, ze chcecie loda robionego z namaszczeniem i z polykiem?" Moze bys sie zdziwil slyszac odpowiedz ;)
                      • wont2 Re: Slow seks 23.10.15, 16:38
                        kag73 napisała:

> No to trza im bylo odpowiedziec "chlopy a co wy tak na ten przyklad w lozku ser
                        > wujecie? oprocz tego, ze chcecie loda robionego z namaszczeniem i z polykiem?"
                        > Moze bys sie zdziwil slyszac odpowiedz ;)
                        ----------
                        Co wy ludzie z tym polykiem? Nie trzeba polykac, wazne, zeby nie traktowac nasienia jak toksycznego odpadu, ktory trzeba jak najszybciej zutylizowac :)
                        • marek.zak1 Re: Slow seks 23.10.15, 17:34
                          wont2 napisał:
                          > Co wy ludzie z tym polykiem? Nie trzeba polykac, wazne, zeby nie traktowac nasienia jak toksycznego odpadu, ktory trzeba jak najszybciej zutylizowac :).
                          ---------------------------------------------------------------------------
                          Z wiarygodnego źródła wiem, ze smak i konsystencja są wstrętne. Masz na ten temat swoje doświadczenia?
                          • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 18:43
                            marek.zak1 napisał:

> wont2 napisał:
                            > > Co wy ludzie z tym polykiem? Nie trzeba polykac, wazne, zeby nie traktowa
                            > c nasienia jak toksycznego odpadu, ktory trzeba jak najszybciej zutylizowac :).
                            > ---------------------------------------------------------------------------
                            > Z wiarygodnego źródła wiem, ze smak i konsystencja są wstrętne. Masz na ten te
                            > mat swoje doświadczenia?

opowiedz o źródle;)
                            • marek.zak1 Re: Slow seks 23.10.15, 18:48
                              bgz0702 napisała:

> marek.zak1 napisał:
                              >
                              > > wont2 napisał:
                              > > > Co wy ludzie z tym polykiem? Nie trzeba polykac, wazne, zeby nie traktowa
                              > > c nasienia jak toksycznego odpadu, ktory trzeba jak najszybciej zutylizowac :).
                              > > -------------------------------------------------------------------------
                              > --
                              > > Z wiarygodnego źródła wiem, ze smak i konsystencja są wstrętne. Masz na ten te
                              > > mat swoje doświadczenia?
                              -------------------------------------->
                              > opowiedz o źródle;)
                              ---------------------------------------
                              Ty opowiedz, czy sieęz nim zgadzasz, czy nie :)
                              • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 18:50
                                marek.zak1 napisał:

> Ty opowiedz, czy sieęz nim zgadzasz, czy nie :)

ze źródłem?;))
                                • marek.zak1 Re: Slow seks 23.10.15, 19:04
                                  bgz0702 napisała:

> marek.zak1 napisał:
                                  >
                                  > > Ty opowiedz, czy sieęz nim zgadzasz, czy nie :)
                                  >
                                  > ze źródłem?;))
                                  -----------------------
                                  Z opinią źródła.
                                  • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 19:11
                                    marek.zak1 napisał:

> bgz0702 napisała:
                                    >
                                    > > marek.zak1 napisał:
                                    > >
                                    > > > Ty opowiedz, czy sieęz nim zgadzasz, czy nie :)
                                    > >
                                    > > ze źródłem?;))
                                    > -----------------------
                                    > Z opinią źródła.

tak. Nie powiem żebym mogla litrami spijac niestety;) ale odrobina nie jest taka zła
                                    • ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 19:16
                                      >Nie powiem żebym mogla litrami spijac niestety;) ale odrobina nie jest taka zła<

Ale co sugerujesz, że tylko odrobinę da się wycisnąć? ;)
                                      • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 19:17
                                        ninek04 napisała:

> >Nie powiem żebym mogla litrami spijac niestety;) ale odrobina nie jest tak
                                        > a zła<
                                        >
                                        > Ale co sugerujesz, że tylko odrobinę da się wycisnąć? ;)

;)) sugeruje ze tylko odrobine moge liznać
                            • ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 19:05
                              >Z wiarygodnego źródła wiem, ze smak i konsystencja są wstrętne. Masz na ten te

opowiedz o źródle;)

Też bym chciała wiedzieć, kto jest tym źródłem (czyżby jedynym w dodatku?) ;)
                          • sabat777 Re: Slow seks 23.10.15, 22:55
                            marek.zak1 napisał:

> Z wiarygodnego źródła wiem, ze smak i konsystencja są wstrętne. Masz na ten te

Mi przypomina białko jajka. Nie przesadzaj, nie jest tragiczna w smaku ani w konsystencji.
                            Chociaż to może być tak jak ze spoconymi koszulkami dziewczyn. Jedną masz ochotę wąchać bez końca, drugą wyrzucasz za okno na patyku, krzycząc z wybałuszonymi oczami: "ZGROZA!".
                            • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 22:59
                              sabat777 napisał:

> marek.zak1 napisał:
                              >
                              > > Z wiarygodnego źródła wiem, ze smak i konsystencja są wstrętne. Masz na
                              > ten te
                              > > mat swoje doświadczenia?
                              >
                              > Mi przypomina białko jajka. Nie przesadzaj, nie jest tragiczna w smaku ani w ko
                              > nsystencji.
                              > Chociaż to może być tak jak ze spoconymi koszulkami dziewczyn. Jedną masz ochot
                              > ę wąchać bez końca, drugą wyrzucasz za okno na patyku, krzycząc z wybałuszonymi
                              > oczami: "ZGROZA!".

ja wiesz od dzieciństwa nie jem jajek;)) to dla mnie to jest w kategori wyczyn sie okazuje;)
                              • sabat777 Re: Slow seks 23.10.15, 23:08
                                bgz0702 napisała:

> ja wiesz od dzieciństwa nie jem jajek;)) to dla mnie to jest w kategori wyczyn
                                > sie okazuje;)

Ja też nie przepadam za surowym albo półsurowym jajkiem - ale Marek tak to opisał, jakby skosztowanie spermy było wyczynem porównywalnym do koprofagii a la mistrz Pasolini :D
                                • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 23:13
                                  sabat777 napisał:

> bgz0702 napisała:
                                  >
                                  > > ja wiesz od dzieciństwa nie jem jajek;)) to dla mnie to jest w kategori w
                                  > yczyn
                                  > > sie okazuje;)
                                  >
                                  > Ja też nie przepadam za surowym albo półsurowym jajkiem - ale Marek tak to opis
                                  > ał, jakby skosztowanie spermy było wyczynem porównywalnym do koprofagii a la mi
                                  > strz Pasolini :D

rozumiem, ja jakoś w ogole nie jem jajek, ale marek musi ich nie lubic bardziej ode mnie;))
                        • ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 18:52
                          >Co wy ludzie z tym polykiem? Nie trzeba polykac, wazne, zeby nie traktowac nasienia jak toksycznego odpadu, ktory trzeba jak najszybciej zutylizowac :)<

A właściwie, dlaczego nie trzeba połykać, jeśli się chce i nie widzi przeszkód :)
                          • kynane Re: Slow seks 23.10.15, 18:57
                            Bo nie "trzeba" ale "można"...
                            • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 20:16
                              kynane napisała:

> Bo nie "trzeba" ale "można"...

okazuje sie ze trzeba. podejdz do tego jak do zadania;))
                          • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 19:07
                            ninek04 napisała:

> >Co wy ludzie z tym polykiem? Nie trzeba polykac, wazne, zeby nie traktowac
                            > nasienia jak toksycznego odpadu, ktory trzeba jak najszybciej zutylizowac :)&#
                            > 60;
                            >
                            > A właściwie, dlaczego nie trzeba połykać, jeśli się chce i nie widzi przeszkód
                            > :)

bo jesteś z miasta i nie wiesz ze na wsi takich rzeczy się nie robi?;))) kiedys czytałam ze rydel chodził boso w konkury bo chciał sie przypodobać;) ale to plotka ponoć;))
                            • ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 19:40
                              >bo jesteś z miasta i nie wiesz ze na wsi takich rzeczy się nie robi?;))) <

No patrz, widocznie nie wiem:)A w dodatku tu sami miastowi piszą, a nawet światowi, jakbyś nie wiedziała :)

>kiedys czytałam ze rydel chodził boso w konkury bo chciał sie przypodobać;) ale to plotka ponoć;))<

No i wychodził ślub z chłopską córką, więc nie na darmo się poświęcał :)
                              • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 20:14
                                ninek04 napisała:

> >bo jesteś z miasta i nie wiesz ze na wsi takich rzeczy się nie robi?;)))
                                >
                                >
                                > No patrz, widocznie nie wiem:)A w dodatku tu sami miastowi piszą, a nawet świat
                                > owi, jakbyś nie wiedziała :)

co ty... "Miastowi" to dzisiaj mieszkają na wsi bo się ekologia liczy. ...to chyba stad to spijanie spermy...

> >kiedys czytałam ze rydel chodził boso w konkury bo chciał sie przypodobać;
                                > ) ale to plotka ponoć;))<
                                >
                                > No i wychodził ślub z chłopską córką, więc nie na darmo się poświęcał :)

to moze wartro ta spermę spijac? przynajmniej domek na wsi się trafi;)))
                                • marek.zak1 Re: Slow seks 23.10.15, 20:16
                                  bgz0702 napisała:

> to moze wartro ta spermę spijac? przynajmniej domek na wsi się trafi;))).
                                  -----------------------------------------------------------------
                                  Jakoś entuzjazmu do połykanie nie czuję. Czyżby moje źródło miało rację?
                                  • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 20:17
                                    marek.zak1 napisał:

> bgz0702 napisała:
                                    >
                                    > > to moze wartro ta spermę spijac? przynajmniej domek na wsi się trafi;))).
                                    > -----------------------------------------------------------------
                                    > Jakoś entuzjazmu do połykanie nie czuję. Czyżby moje źródło miało rację?

no tak... marek, niestety
                                    • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 20:18
                                      bgz0702 napisała:

> marek.zak1 napisał:
                                      >
                                      > > bgz0702 napisała:
                                      > >
                                      > > > to moze wartro ta spermę spijac? przynajmniej domek na wsi się traf
                                      > i;))).
                                      > > -----------------------------------------------------------------
                                      > > Jakoś entuzjazmu do połykanie nie czuję. Czyżby moje źródło miało rację?
                                      >
                                      > no tak... marek, niestety

natura chyba nie chciała ułatwiac nam antykoncepcji
                                      • marek.zak1 Re: Slow seks 23.10.15, 20:24
                                        bgz0702 napisała:

> > > -----------------------------------------------------------------
                                        > > > Jakoś entuzjazmu do połykanie nie czuję. Czyżby moje źródło miało rację?
                                        > >
                                        > > no tak... marek, niestety
                                        >
                                        > natura chyba nie chciała ułatwiac nam antykoncepcji.
                                        ----------------------------------------------------------------
                                        Może własnie dlatego mieliśmy troje dzieci :),
                                        • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 20:29
                                          marek.zak1 napisał:

> bgz0702 napisała:
                                          >
                                          >
                                          > > > > -------------------------------------------------------------
                                          > ----
                                          > > > > Jakoś entuzjazmu do połykanie nie czuję. Czyżby moje źródło m
                                          > iało rację?
                                          > > >
                                          > > > no tak... marek, niestety
                                          > >
                                          > > natura chyba nie chciała ułatwiac nam antykoncepcji.
                                          > ----------------------------------------------------------------
                                          > Może własnie dlatego mieliśmy troje dzieci :),

zawsze chcialam miec troje ale dla mojego meza to juz tłok a spermy nie spijam. No... i seksu chyba tez nie uprawiam jednak;))) z kim ja rozmawiam? a raczej ty?;)))
                                          • marek.zak1 Re: Slow seks 23.10.15, 20:37
                                            bgz0702 napisała:
                                            > zawsze chcialam miec troje ale dla mojego meza to juz tłok a spermy nie spijam.
                                            > No... i seksu chyba tez nie uprawiam jednak;))) z kim ja rozmawiam? a raczej ty?;))).
                                            ----------------------------------------------------
                                            Ja oprócz pracy i spotkań z kumplami na korcie z nikim się nie spotykam, więc lubię sobie porozmawiać w necie. Te rozmowy są dla mnie bardzo inspirujące.
                                            • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 21:17
                                              marek.zak1 napisał:

> bgz0702 napisała:
                                              > > zawsze chcialam miec troje ale dla mojego meza to juz tłok a spermy nie s
                                              > pijam.
                                              > > No... i seksu chyba tez nie uprawiam jednak;))) z kim ja rozmawiam? a ra
                                              > czej ty?;))).
                                              > ----------------------------------------------------
                                              > Ja oprócz pracy i spotkań z kumplami na korcie z nikim się nie spotykam

no ja chyba tez nie ale kontakty w pracy mi wystarczają najczesciej, cala masa ludzi
                                              • marek.zak1 Re: Slow seks 23.10.15, 21:24
                                                bgz0702 napisała:
                                                > no ja chyba tez nie ale kontakty w pracy mi wystarczają najczesciej, cala masa ludzi
                                                -----------------------------------------------------------------------------

U mnie też, spotkania, wyjazdy, mnóstwo rozmów przez telefon i mam cholernie fajny team w pracy. Wszystkich sam zatrudniłem i miałem przy tym cholerne szczęście. Pracujemy razem dwadzieścia lat.
                                  • kynane Re: Slow seks 23.10.15, 23:34
                                    No i dałam się sprowokować... Nie, nie miało racji :P
                                    • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 23:38
                                      kynane napisała:

> No i dałam się sprowokować... Nie, nie miało racji :P

do kogo ty pisesz? kynka!;)) zawsze musze łazic po jakis drzewach przez ciebie;))
                                      • kynane Re: Slow seks 23.10.15, 23:54
                                        bgz0702 napisała:

>do kogo ty pisesz? kynka!;)) zawsze musze łazic po jakis drzewach przez ciebie;)

Się poprawię, obiecuję ;) Pisane było do Marka, bo wszak to kwestia podwójnie indywidualna - po pierwsze kwestia upodobań, a po drugie diety "chłopa" ;)
                                        • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 23:58
                                          kynane napisała:

> bgz0702 napisała:
                                          >
                                          > >do kogo ty pisesz? kynka!;)) zawsze musze łazic po jakis drzewach przez ci
                                          > ebie;)
                                          >
                                          > Się poprawię, obiecuję ;) Pisane było do Marka, bo wszak to kwestia podwójnie i
                                          > ndywidualna - po pierwsze kwestia upodobań, a po drugie diety "chłopa" ;)

och nie byłabym skłonna z ta dieta przesadzac, to chyba jednak na wyrost ale znam porady, albo... nie tak sperma ważna zeby na stałę zmieniac swoje kulinarne upodobania. Zawsze można zminic żone;))
                                          • kynane Re: Slow seks 24.10.15, 00:21
                                            bgz0702 napisała:

> och nie byłabym skłonna z ta dieta przesadzac, to chyba jednak na wyrost ale zn
                                            > am porady, albo... nie tak sperma ważna zeby na stałę zmieniac swoje kulinarne
                                            > upodobania. Zawsze można zminic zonę

Nie no, coś tam działa... Ale mój partner podchodził do tematu uprzyjemnienia mi czegoś, co uwielbiał, bardzo ochoczo i entuzjastycznie...

okrutna, zła i podła...
                                            • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 24.10.15, 00:24

> Nie no, coś tam działa... Ale mój partner podchodził do tematu uprzyjemnienia m
                                              > i czegoś, co uwielbiał, bardzo ochoczo i entuzjastycznie...

Weźcie, no, bo nam się panowie zaraz porzygają...
                                              • kynane Re: Slow seks 24.10.15, 00:27
                                                zyg_zyg_zyg napisała
                                                > Weźcie, no, bo nam się panowie zaraz porzygają...

No bez przesady, ananas jest całkiem smaczny :P
                                                • sabat777 Re: Slow seks 24.10.15, 00:31
                                                  Ananas ze sperma? Tzn. taka polewa, tak? ;)
                                                  • kynane Re: Slow seks 24.10.15, 00:33
                                                    Nie. Mądrość ludowa głosi, że wprowadzenie do diety mężczyzny ananas poprawia smak spermy :P
                                              • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 00:29
                                                zyg_zyg_zyg napisała:

>
                                                > > Nie no, coś tam działa... Ale mój partner podchodził do tematu uprzyjemn
                                                > ienia m
                                                > > i czegoś, co uwielbiał, bardzo ochoczo i entuzjastycznie...
                                                >
                                                > Weźcie, no, bo nam się panowie zaraz porzygają...

oż w morde! beda rzygac z na słowo sperma?;) marek, to twoja wina
                                                • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 24.10.15, 00:38
                                                  > oż w morde! beda rzygac z na słowo sperma?;) marek, to twoja wina

Nie na słowo sperma, tylko na skojarzenie łykania z przyjemnością... :-)
                                                  • kynane Re: Slow seks 24.10.15, 00:41
                                                    zyg_zyg_zyg napisała:

> > oż w morde! beda rzygac z na słowo sperma?;) marek, to twoja wina
                                                    >
                                                    > Nie na słowo sperma, tylko na skojarzenie łykania z przyjemnością...

To znaczy, że przemysł porno jest bardziej zakłamany, niż myślałam... Skoro mężczyznom się łykanie spermy z przyjemnością nie kojarzy ;-)
                                                  • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 24.10.15, 00:49
                                                    > To znaczy, że przemysł porno jest bardziej zakłamany, niż myślałam... Skoro męż
                                                    > czyznom się łykanie spermy z przyjemnością nie kojarzy ;-)

Niektórych odrzuca nadmierne delektowanie się... :-)
                                                  • kynane Re: Slow seks 24.10.15, 01:02
                                                    zyg_zyg_zyg napisała:

> > To znaczy, że przemysł porno jest bardziej zakłamany, niż myślałam... Sko
                                                    > ro męż
                                                    > > czyznom się łykanie spermy z przyjemnością nie kojarzy ;-)
                                                    >
                                                    > Niektórych odrzuca nadmierne delektowanie się... :-)

Delektowanie... zdecydowanie poczuciem władzy nad materią (facetem) a nie smakiem ;-)
                                                  • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 01:06
                                                    kynane napisała:

> zyg_zyg_zyg napisała:
                                                    >
                                                    > > > To znaczy, że przemysł porno jest bardziej zakłamany, niż myślałam.
                                                    > .. Sko
                                                    > > ro męż
                                                    > > > czyznom się łykanie spermy z przyjemnością nie kojarzy ;-)
                                                    > >
                                                    > > Niektórych odrzuca nadmierne delektowanie się... :-)
                                                    >
                                                    > Delektowanie... zdecydowanie poczuciem władzy nad materią (facetem) a nie smaki
                                                    > em ;-)

osiagasz poziom dla mnie mega wysoki, do piet ci nie siegam;))
                                                  • kynane Re: Slow seks 24.10.15, 10:21
                                                    bgz0702 napisała:
                                                    > osiagasz poziom dla mnie mega wysoki, do piet ci nie siegam;))
                                                    Obiecuję, że nie będę przy Tobie zakładać szpilek...

Co do zasady zgadzam się z Sabatem, że może to być jak z potem młodych dziewczyn, na szczęście nie trafiłam na takiego, co by mnie odrzucał...

Zyg... Poczytałam sobie trochę forum i wiesz... Nic na siłę ;-)
                                                    --
                                                    okrutna, zła i podła...
                                                  • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 01:04
                                                    kynane napisała:

> zyg_zyg_zyg napisała:
                                                    >
                                                    > > > oż w morde! beda rzygac z na słowo sperma?;) marek, to twoja wina
                                                    > >
                                                    > > Nie na słowo sperma, tylko na skojarzenie łykania z przyjemnością...
                                                    >
                                                    > To znaczy, że przemysł porno jest bardziej zakłamany, niż myślałam... Skoro męż
                                                    > czyznom się łykanie spermy z przyjemnością nie kojarzy ;-)

brukanie kobiet...;) niby jest potrzeba czasami, nie zawsze, ale lepiej z monitorem załatwiac takie sprawy. Dziwki tez raza po oczach, dlaczego? przeciez wszyscy ogladaja porno
                                                  • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 00:49
                                                    zyg_zyg_zyg napisała:

> > oż w morde! beda rzygac z na słowo sperma?;) marek, to twoja wina
                                                    >
                                                    > Nie na słowo sperma, tylko na skojarzenie łykania z przyjemnością... :-)

acha... a to pojechałas babska logika chyba, nie wiem czy faceci rzygaja na mysl ze ktos moze z przyjemnoscia łykac. NIe byłabym sklonna zle myslec o tych co sie "puszczaja" czy lykaja z przyjemnoscia, nie mam takich negatywnych skojarzen. Jak komus to nie pasuje nie musi sie puszczac z ta ktora lyka... proste;) Przepraszam WRAZLIWCY ale ja np jak czytam wyraz cipa i to jeszcze swedzaca to sobie mysle "łał! skad takie przejeb..., kto to wymyslił"? ale nic, czytam i przechodze do porzadku dziennego nad tym;) po prostu
                                                  • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 24.10.15, 01:08
                                                    > acha... a to pojechałas babska logika chyba,

Nie pojechałam. Na babską logikę to powinno się wszystkim panom raczej podobać (a paniom raczej nie). Ale fakty są takie, że nie wszystkim panom się podoba (a niektórym paniom tak).

> nie wiem czy faceci rzygaja na mysl ze ktos moze z przyjemnoscia łykac.

A ja wiem - z tego forum. Niektórym robi się niedobrze.
                                                  • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 01:16
                                                    zyg_zyg_zyg napisała:

> > acha... a to pojechałas babska logika chyba,
                                                    >
                                                    > Nie pojechałam. Na babską logikę to powinno się wszystkim panom raczej podobać
                                                    > (a paniom raczej nie). Ale fakty są takie, że nie wszystkim panom się podoba (a
                                                    > niektórym paniom tak).
                                                    >
                                                    > > nie wiem czy faceci rzygaja na mysl ze ktos moze z przyjemnoscia łykac.
                                                    >
                                                    > A ja wiem - z tego forum. Niektórym robi się niedobrze.

tak? ok, w niczym mi to nie przeszkada, przepraszam ale to nie moja sprawa. Obiecuje ze nie bede lykac waszej spermy;))
                                                  • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 24.10.15, 01:19
                                                    > tak? ok, w niczym mi to nie przeszkada, przepraszam ale to nie moja sprawa. Obi
                                                    > ecuje ze nie bede lykac waszej spermy;))

Byś tylko spróbowała łykać "naszą" spermę... ;-)
                                                  • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 01:21
                                                    zyg_zyg_zyg napisała:

> > tak? ok, w niczym mi to nie przeszkada, przepraszam ale to nie moja spraw
                                                    > a. Obi
                                                    > > ecuje ze nie bede lykac waszej spermy;))
                                                    >
                                                    > Byś tylko spróbowała łykać "naszą" spermę... ;-)

;)) och nie badz taka i sie podziel;))
                                                  • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 01:20
                                                    bgz0702 napisała:

> zyg_zyg_zyg napisała:
                                                    >
                                                    > > > acha... a to pojechałas babska logika chyba,
                                                    > >
                                                    > > Nie pojechałam. Na babską logikę to powinno się wszystkim panom raczej po
                                                    > dobać
                                                    > > (a paniom raczej nie). Ale fakty są takie, że nie wszystkim panom się pod
                                                    > oba (a
                                                    > > niektórym paniom tak).
                                                    > >
                                                    > > > nie wiem czy faceci rzygaja na mysl ze ktos moze z przyjemnoscia ły
                                                    > kac.
                                                    > >
                                                    > > A ja wiem - z tego forum. Niektórym robi się niedobrze.
                                                    >
                                                    > tak? ok, w niczym mi to nie przeszkada, przepraszam ale to nie moja sprawa. Obi
                                                    > ecuje ze nie bede lykac waszej spermy;))

przepraszam, ale śmiac mi się chce;)

powiedz zyg dlaczego kyn miałaby sie przejmowac sperma akurat i mowic to czego inni oczekuja? nie robi przeciez nikomu nic złego, ludzie rzucaja chujowke taka wokół i jakos nikt nie rzyga a ona miałaby sie połykiem z przyjemnoscia przejmowac?
                                                  • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 24.10.15, 01:24
                                                    > powiedz zyg dlaczego kyn miałaby sie przejmowac sperma akurat i mowic to czego
                                                    > inni oczekuja? nie robi przeciez nikomu nic złego, ludzie rzucaja chujowke taka
                                                    > wokół i jakos nikt nie rzyga a ona miałaby sie połykiem z przyjemnoscia przejm
                                                    > owac?

Kurde, żartowałam przecież...
                                                  • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 01:27
                                                    zyg_zyg_zyg napisała:

> > powiedz zyg dlaczego kyn miałaby sie przejmowac sperma akurat i mowic to
                                                    > czego
                                                    > > inni oczekuja? nie robi przeciez nikomu nic złego, ludzie rzucaja chujowk
                                                    > e taka
                                                    > > wokół i jakos nikt nie rzyga a ona miałaby sie połykiem z przyjemnoscia p
                                                    > rzejm
                                                    > > owac?
                                                    >
                                                    > Kurde, żartowałam przecież...
                                                    >

ach;) no widzisz, kiepsko ze mna, myslałam ze ty serio takie rzeczy mówisz... chyba pojde spac;) czesc
                                                  • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 24.10.15, 01:39
                                                    > ach;) no widzisz, kiepsko ze mna, myslałam ze ty serio takie rzeczy mówisz... c
                                                    > hyba pojde spac;) czesc

Nie no. Sama obecnie również należę do frakcji łykających z przyjemnością... :-) Cześć
                                                  • wont2 Re: Slow seks 24.10.15, 10:32
                                                    zyg_zyg_zyg napisała:

> A ja wiem - z tego forum. Niektórym robi się niedobrze.
                                                    -----------
                                                    Do kogo... pijesz? :)
                                                  • zyg_zyg_zyg Re: Slow seks 24.10.15, 13:08
                                                    Do Jakuba :-P
                                    • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 23:40
                                      kynane napisała:

nie musisz sie martwic o prowokacje to tylko kwestia upodoban jakis;)
                                    • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 00:00
                                      kynane napisała:

a ja juz pomyslałam...;) przez moment mi przez myśl przeszło ze dałas sie sprowokowac i... ;)))
                                      • kynane Re: Slow seks 24.10.15, 00:22
                                        bgz0702 napisała:
                                        > a ja juz pomyslałam...;) przez moment mi przez myśl przeszło ze dałas sie sprow
                                        > okowac i... ;)))
                                        I co, i co? :))
                                        • bgz0702 Re: Slow seks 24.10.15, 00:30
                                          kynane napisała:

> bgz0702 napisała:
                                          > > a ja juz pomyslałam...;) przez moment mi przez myśl przeszło ze dałas sie
                                          > sprow
                                          > > okowac i... ;)))
                                          > I co, i co? :))

i nic;)
                                • ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 20:40
                                  >co ty... "Miastowi" to dzisiaj mieszkają na wsi bo się ekologia liczy. ...to chyba stad to spijanie spermy...<

No fakt,ale oprócz spijania spermy w modzie jest picie latte z mlekiem od własnoręcznie wydojonej krowy,to jest trendy ponoć ;)

>to moze wartro ta spermę spijac? przynajmniej domek na wsi się trafi;)))<

No ba! Hektolitrami bym mogła spijać ;)
                                  • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 21:15
                                    ninek04 napisała:

> >co ty... "Miastowi" to dzisiaj mieszkają na wsi bo się ekologia liczy. ...
                                    > to chyba stad to spijanie spermy...<
                                    >
                                    > No fakt,ale oprócz spijania spermy w modzie jest picie latte z mlekiem od własn
                                    > oręcznie wydojonej krowy,to jest trendy ponoć ;)
                                    >

coś takiego dzisiaj znalazłam przypadkiem;)))
                                    www.youtube.com/watch?v=bll8HWaS8wI
                                    "to co on teraz w oborze powie?";))))

• ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 21:52
                                      >coś takiego dzisiaj znalazłam przypadkiem;)))
                                      www.youtube.com/watch?v=bll8HWaS8wI
                                      "to co on teraz w oborze powie?";))))<

No nic im nie powie, w tej sytuacji mówienie na nic się zda-zamiast pieprzyć bez sensu,on im wszystkim zrobi palcówkę,przynajmniej powinien ;)
                                      • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 21:55
                                        ninek04 napisała:

> >coś takiego dzisiaj znalazłam przypadkiem;)))
                                        > www.youtube.com/watch?v=bll8HWaS8wI
                                        > "to co on teraz w oborze powie?";))))<
                                        >
                                        > No nic im nie powie, w tej sytuacji mówienie na nic się zda-zamiast pieprzyć be
                                        > z sensu,on im wszystkim zrobi palcówkę,przynajmniej powinien ;)

;) kuźwa, ty albo ja mamy chyba tylko jedno na myśli. Pracujesz teraz?
                                        • ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 22:03
                                          >kuźwa, ty albo ja mamy chyba tylko jedno na myśli. Pracujesz teraz?<

Ale nad czym(albo nad kim)mam pracować? Żeby ktoś mi zrobił przynajmniej palcówkę?No niestety, nie ma na to najmniejszych szans, przynajmniej teraz;))
                                          • bgz0702 Re: Slow seks 23.10.15, 22:09
                                            ninek04 napisała:

> >kuźwa, ty albo ja mamy chyba tylko jedno na myśli. Pracujesz teraz?<
                                            >
                                            > Ale nad czym(albo nad kim)mam pracować? Żeby ktoś mi zrobił przynajmniej palców
                                            > kę?No niestety, nie ma na to najmniejszych szans, przynajmniej teraz;))

nie;)) to już za dużo;) ja myslałam raczej o robocie w sensie zawodowym, tak sobie pamiętam/ wyobraziłam ze ty pielęgniarką jesteś i nie wiem dlaczego "zobaczyłam" cie dziś w pracy- dyżur, a ty mi tu jakies palcówki;)
                                            • ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 22:19
                                              >nie;)) to już za dużo;) ja myslałam raczej o robocie w sensie zawodowym, tak sobie pamiętam/ wyobraziłam ze ty pielęgniarką jesteś i nie wiem dlaczego "zobaczyłam" cie dziś w pracy- dyżur, a ty mi tu jakies palcówki;)<

Nie, "siostrą " nie jestem i dyżurów nie pełnię,w innej branży robię :)
                          • kag73 Re: Slow seks 23.10.15, 19:33
                            ninek04 napisała:
                            > A właściwie, dlaczego nie trzeba połykać, jeśli się chce i nie widzi przeszkód :)

Tutaj nie chodzi o polykanie czy nie polykanie, jak ktos lubi czy ie lubi, tylko o monotematycznosc i brak fantazji. Wciaz ci uskarzajacy sie na "miernote" seksu w wykonaniu kobiet faceci, nie, "popierdywanie na pol gwizdka". A jak ich samych pytac o konkrety albo chociaz poczytac miedzy wierszami to nic oprocz loda robionego z namaszczeniem/loda z polykiem, no moze ewentulanie niech ubierze seksi bielzne, nie potrafia powiedziec a co dopiero zaoferowac. A do diabla z takimi dziadami ;)!
                            • ninek04 Re: Slow seks 23.10.15, 19:52
                              >A jak ich samych pytac o konkrety albo chociaz poczytac miedzy wierszami to nic oprocz loda robionego z namaszczeniem/loda z polykiem, no moze ewentulanie niech ubierze seksi bielzne, nie potrafia powiedziec a co dopiero zaoferowac. A do diabla z takimi dziadami ;)!<

No daj spokój, myślisz, że oferta stojącego kutasa jest z tych, które da się odrzucić? ;)
                              • kag73 Re: Slow seks 23.10.15, 20:11
                                ninek04 napisała:

> No daj spokój, myślisz, że oferta stojącego kutasa jest z tych, które da się od
                                > rzucić? ;)

No a analogicznie: wilgotna cipka nie wystarcza? ;)
                            • sabat777 Re: Slow seks 23.10.15, 23:03
                              kag73 napisała:

> A jak ich s
                              > amych pytac o konkrety albo chociaz poczytac miedzy wierszami to nic oprocz lod
                              > a robionego z namaszczeniem/loda z polykiem, no moze ewentulanie niech ubierze
                              > seksi bielzne, nie potrafia powiedziec a co dopiero zaoferowac. A do diabla z t
                              > akimi dziadami ;)!

Może mają uzasadnione podejrzenie, że ich wybranka nie zareagowałaby zbyt pozytywnie na przykład na propozycję chłeptania wody z psiej miski, chodzenia przy nodze na smyczy, rzecz jasna na czterech łapach, na golasa i z dildo zapakowanym w odbyt aż po sam koniec?
                              Kiedy mają wykrztusić z siebie coś tego pokroju, to pojawia się w głowie czerwony napis "WARNING!" i wolą polecieć pozbawioną polotu klasyką rocka w stylu seksownych fatałaszków, niż obleśnymi wizjami wielkopolskiego zboka?
                    • loppe Re: Slow seks 23.10.15, 12:43
                      sabat777 napisał:

> Wierz mi. Nie brakuje mi fantazji. Przypuszczam, ze gdybys mogla rzucic okiem w
                      > ewnatrz mojej glowy to scieloby Cie z nog ;p

Sabat, otwórz tę swoją głowę i zaszokuj forum, dzisiaj jakby odchodzisz od kwękania i niemożności:). Tzn. nie żebym ja chciał być szokowany, ale pro publico bono mówię.
                  • loppe Re: Slow seks 23.10.15, 12:46
                    kag73 napisała:

> Eee tam, fantazji Ci brakuje(znajomym tez), bo czasem ktos moze lezec(ulegle, p
                    > oddanczo lezec) i nie robic nic a ten drugi od zmyslow odchodzic ;)

Jest wiele kolorów na świecie, ale żywiołowo reagujący facet powinien być w stanie chociaż raz w życiu spuścić się już w trakcie podchodzenia do łóżka. To jeszcze przede mną:)
                    • marek.zak1 Re: Slow seks 23.10.15, 14:07
                      loppe napisał:

>
                      >
                      >
                      > Jest wiele kolorów na świecie, ale żywiołowo reagujący facet powinien być w stanie chociaż raz w życiu spuścić się już w trakcie podchodzenia do łóżka. To jeszcze przede mną:).
                      ----------------------------------------------------------------------------
                      Jeden z wielu konkurentów do mojej gdy ja dotykał, natychmiast się to działo. To robiło złe wrażenie i w jakiś sposób ułatwiło mi sprawę.
                      • loppe Re: Slow seks 23.10.15, 14:19
                        marek.zak1 napisał:

> loppe napisał:
                        >
                        > >
                        > >
                        > >
                        > > Jest wiele kolorów na świecie, ale żywiołowo reagujący facet powinien być
                        > w stanie chociaż raz w życiu spuścić się już w trakcie podchodzenia do łóżka.
                        > To jeszcze przede mną:).
                        > ----------------------------------------------------------------------------
                        > Jeden z wielu konkurentów do mojej gdy ja dotykał, natychmiast się to działo. T
                        > o robiło złe wrażenie i w jakiś sposób ułatwiło mi sprawę.

No bo bez przesady, facet powtarzał ten sam komplement w kółko, rozumiesz.
                    • loppe Re: Slow seks 23.10.15, 14:53
                      loppe napisał:

> Jest wiele kolorów na świecie, ale żywiołowo reagujący facet powinien być w sta
                      > nie chociaż raz w życiu spuścić się już w trakcie podchodzenia do łóżka

Slow sex:)
            • zawle Re: Slow seks 23.10.15, 10:52
              sabat777 napisał:

> Chleb ze smietana od chlopa? Maksimum perversum! No i to faktycznie slow food,
              > bo dojenie chlopa zwykle musi troche potrwac...

Chleb powszedni. Mnie najbardziej smakuje. Przaśność, brak zadęcia i natura.
      • marek.zak1 Re: Slow seks 20.10.15, 12:47
        kynane napisała:

> Idąc analogiami spożywczymi, to ja bym jednak zmieniła "slow sex" na "comfort sex" - nie zawsze chcę seksu wolnego... ale zawsze dającego pozytywne wzmocniene emocjonalne...
        --------------------------------------------------------------------------------

Sugeruje odnieść się do wiersza ,,Lokomotywa". Pure sex :)

Najpierw powoli, jak żółw ociężale....
        A końcówka ostra...

Tak więc szybkość zależy od okoliczności.

• kynane Re: Slow seks 20.10.15, 16:07
          Miałam kiedyś polonistkę, która się przyznała do następującego skojarzenia:
          "Słuchaj dzieweczko, ona nie słucha
          żar z rozgrzanego jej brzucha bucha"
          coś więc w tym może być...
    • wheels.of.steel Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendencyjny 22.10.15, 15:15
      Dlaczego nie ma nic o kwestii relacji, która łączy partnerów? Moim zdaniem to również powinno warunkować ten ów "slow sex", bo dla mnie spotykanie się z kimś dla samego zapinania się trudno nazwać slow seksem analogicznym do "slow food".
      Generalnie strasznie dużo o orgazmach, jakości samego seksu, a nic o samej relacji - strasznie to powierzchowne i przedmiotowe. No, ale poprawność polityczna nie pozwala dziś źle mówić o seksie bez zobowiązań i radosnym skakaniu z prącia na prącie. Artykuł więc nie wspomina rozwiązłości (mocno ona postąpiła zwłaszcza wśród kobiet), jako o jednym ze skutków seksualnej rewolucji.
      • wheels.of.steel A GW to już w ogóle broniła seksualnej rewolucji 22.10.15, 15:20
        Polecając zatajanie przed partnerem min. zdrady i liczby partnerów seksualnych. Jako małolata mnie to wnerwiało, bom dziewiczy był i strasznie nie chciał mieć dziewczyny "używanej", więc tego typu artykuły traktowałem jak namawiania do zbrodni.
      • marek.zak1 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 22.10.15, 19:12
        wheels.of.steel napisał:
        No, ale poprawność polityczna nie pozwala dziś źle mówić o seksie bez zobowiązań i radosnym skakaniu z prącia na prącie. Artykuł więc nie wspomina rozwiązłości (mocno ona postąpiła zwłaszcza wśród kobiet), jako o jednym ze skutków seksualnej rewolucji.
        --------------------------------------------------------
        Poprawność polityczna ma znacznie większą moc aniżeli propaganda za komuny. Ten artykuł wpisuje sie w ten nurt, oceniając bez żadnego dowodzenia co jest dobre, a co złe i na tej podstawie wyciągając wygodne dla siebie wnioski. Tak więc fast food, fas sex - źle, sex / penetracja - źle (bo znaczna większość kobiet nie ma przy tym orgazmu), satysfakcja faceta - źle, orgazm kobiety - dobrze. Jak napisałeś - doświadczenie kobiety - dobrze. I tak dalej i dalej. Lewicowo - feministyczne prądy dominują i stąd pogubieni faceci pozbawiani swojej przyjemności,stają się masturbatorami, na razie ukrywającymi tę orientację, ale już niedługo się to zmieni.
        • wheels.of.steel TAK doświaczenie, NIE dobre prowadzenie (się) 22.10.15, 19:21
          Lewicującą prasa tak wychwala zdobywanie przez kobiety doświadczenia, nawet za wszelką cenę, a zapomina że kiedyś cenionym aspektem powiązanym z seksualnością kobiety było dobre prowadzenie się. ;)
        • prosty_facet Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 22.10.15, 23:20
          marek.zak1 napisał:
          > Lewicowo - fe
          > ministyczne prądy dominują i stąd pogubieni faceci pozbawiani swojej przyjemnoś
          > ci,stają się masturbatorami, na razie ukrywającymi tę orientację, ale już niedł
          > ugo się to zmieni.

Bo przestaną ukrywać ?
          Czy może zaczną brać kobiety "na siłę"?
          Bredzisz Pan panie Marku.
          Lewicowość czy prawicowość nie ma tu nic do rzeczy.
          Każdy ma prawo uprawić sex jak lubi i z kim lubi.
          Ja nie mam ochoty, by ktokolwiek mi mówił z kim,
          kiedy, w jakiej pozycji itp. To niby dlaczego ktokolwiek
          komukolwiek ma cokolwiek narzucać? Jak femnistki mówią
          jak lubią to jest źle, ale jak już Pospieszalski coś powie to ma być świętość ?
          • ninek04 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 07:51
            :))No lubię Cię i już.
          • marek.zak1 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 08:57
            prosty_facet napisał:

> marek.zak1 napisał:
            > > Lewicowo - feministyczne prądy dominują i stąd pogubieni faceci pozbawiani swojej przy
            > jemności,stają się masturbatorami, na razie ukrywającymi tę orientację, ale już niedługo się to zmieni.
            >
            > Bo przestaną ukrywać ?
            > Czy może zaczną brać kobiety "na siłę"?
            > Bredzisz Pan panie Marku.
            > Lewicowość czy prawicowość nie ma tu nic do rzeczy.
            > Każdy ma prawo uprawić sex jak lubi i z kim lubi.
            ----------------------------------------------------------------

Przeczytaj zalinkowany artykuł , bo o nim mowa,i wróć do tematu.

• ninek04 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 09:10
              >Przeczytaj zalinkowany artykuł , bo o nim mowa,i wróć do tematu. <

A jak się ma Twój komentarz- o lewicowo-feministycznych prądach, rzekomo wpływających na pogubienie mężczyzn- do zalinkowanego artykułu,to ja też nie bardzo rozumiem.Co autor (Marek)chciał przez to powiedzieć?
              • marek.zak1 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 09:22
                ninek04 napisała:

> >Przeczytaj zalinkowany artykuł , bo o nim mowa,i wróć do tematu. <
                >
                > A jak się ma Twój komentarz- o lewicowo-feministycznych prądach, rzekomo wpływa
                > jących na pogubienie mężczyzn- do zalinkowanego artykułu,to ja też nie bardzo rozumiem.Co autor (Marek)chciał przez to powiedzieć?
                ------------------------------------------------------------------------
                Lewicowość = wszyscy są równi i się wszystkim tak samo należy. Tak więc, jeśli założymy, ze facet ma lepieł / latwiej - fun bez żadnego wysiłku a orgazm, w przeciwieństwie do kobiety, łatwo i sam z siebie, to aby było równo, musi popracować nad tym, żeby było sprawiedliwie i kobieta tez ten fun i orgazm miała. To się nazywa wyrównanie szans - ideologia lewicy.
                • ninek04 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 11:22
                  >Tak więc, jeśli założymy, ze facet ma lepieł / latwiej - fun bez żadnego wysiłku a orgazm, w przeciwieństwie do kobiety, łatwo i sam z siebie, to aby było równo, musi popracować nad tym, żeby było sprawiedliwie i kobieta tez ten fun i orgazm miała. To się nazywa wyrównanie szans - ideologia lewicy. <

Dalej nie wiem, o co Ci chodzi. Facet wybiera masturbację, żeby nie musiał włożyć trochę wysiłku i starań w to,by zadowolić kobietę (i odwrotnie zresztą też)i by przez te obopólne starania seks stał się rzeczywistym spełnieniem i jednością? I Ty naprawdę sądzisz, że Twoja żona lubi seks z Tobą?
                  • marek.zak1 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 11:33
                    ninek04 napisała:

> >Tak więc, jeśli założymy, ze facet ma lepieł / latwiej - fun bez żadnego w ysiłku a orgazm, w przeciwieństwie do kobiety, łatwo i sam z siebie, to aby było równo, musi popracować nad tym, żeby było sprawiedliwie i kobieta tez ten fun i orgazm miała. To się nazywa wyrównanie szans - ideologia lewicy. <
                    ------------------------------------------------------------------------------------------>
                    > Dalej nie wiem, o co Ci chodzi. Facet wybiera masturbację, żeby nie musiał włożyć trochę wysiłku i starań w to,by zadowolić kobietę (i odwrotnie zresztą też) i by przez te obopólne starania seks stał się rzeczywistym spełnieniem i jednością? I Ty naprawdę sądzisz, że Twoja żona lubi seks z Tobą?
                    ----------------------------------------------------------------------
                    Mieszasz 3 tematy:
                    - omawiany artykuł, poprawność polityczna, lewicowość i feminizm,
                    - masturbacje , o której w artykule ani słowa,
                    - moją osobę i osobę mojej żony.
                    Te 3 tematy nie maja ze sobą nic wspólnego, więc nawet nie wiem, co odpowiedzieć.
                    • ninek04 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 18:59
                      >Mieszasz 3 tematy:
                      - omawiany artykuł, poprawność polityczna, lewicowość i feminizm,
                      - masturbacje , o której w artykule ani słowa,
                      - moją osobę i osobę mojej żony.
                      Te 3 tematy nie maja ze sobą nic wspólnego, więc nawet nie wiem, co odpowiedzieć<

Sam zacząłeś gadkę o lewicowości,feminizmie,masturbacji,a teraz nie znajdujesz związku?
                      • marek.zak1 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 19:09
                        ninek04 napisała:

> >Mieszasz 3 tematy:
                        > - omawiany artykuł, poprawność polityczna, lewicowość i feminizm,
                        > - masturbacje , o której w artykule ani słowa,
                        > - moją osobę i osobę mojej żony.
                        > Te 3 tematy nie maja ze sobą nic wspólnego, więc nawet nie wiem, co odpowiedzieć<
                        >
                        > Sam zacząłeś gadkę o lewicowości,feminizmie,masturbacji,a teraz nie znajdujesz związku?
                        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        To moj wpis:

Zamierzam przekazać zasłużonemu tygodnikowi informacje na temat masturbatorów, ale poczekajmy. teraz slow sex na nowe czasy..
                        ---------------------------------------------------------------------------------------

Skoro Newsweek jest zainteresowany tematyka seksu, zamierzam poinformować go o masturbatorach. Nie ma to związku z linkowanym artykułem.
                        Sam artykuł przedstawia postawy lewicowo-feministyczne, Stwierdzam fakt i nic wiecej.
                        • bgz0702 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 19:13
                          marek.zak1 napisał:

> --------------------------
                          > To moj wpis:
                          >
                          > Zamierzam przekazać zasłużonemu tygodnikowi informacje na temat masturbatorów,
                          > ale poczekajmy. teraz slow sex na nowe czasy..
                          > -------------------------------------------------------------------------------
                          > --------
                          >
                          > Skoro Newsweek jest zainteresowany tematyka seksu, zamierzam poinformować go o
                          > masturbatorach. Nie ma to związku z linkowanym artykułem.
                          > Sam artykuł przedstawia postawy lewicowo-feministyczne, Stwierdzam fakt i nic w
                          > iecej.

bardzo prosze poinformuj go i powiedz mi później ze mam przeczytac
                          • ninek04 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 19:25
                            >Zamierzam przekazać zasłużonemu tygodnikowi informacje na temat masturbatorów,
                            > ale poczekajmy. teraz slow sex na nowe czasy..
                            > -------------------------------------------------------------------------------
                            > --------
                            >
                            > Skoro Newsweek jest zainteresowany tematyka seksu, zamierzam poinformować go o
                            > masturbatorach. Nie ma to związku z linkowanym artykułem.
                            > Sam artykuł przedstawia postawy lewicowo-feministyczne, Stwierdzam fakt i nic w
                            > iecej.

>bardzo prosze poinformuj go i powiedz mi później ze mam przeczytac<

O,to,to,koniecznie poinformuj i daj znać, jaką dostałeś odpowiedź,jeśli w ogóle ;)
                            • marek.zak1 Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 23.10.15, 20:14
                              ninek04 napisała:
                              O,to,to,koniecznie poinformuj i daj znać, jaką dostałeś odpowiedź,jeśli w ogóle ;).
                              ----------------------------------------------------------------------------------------------
                              OK :)
      • prosty_facet Re: Artykuł bardzo poprawny politycznie i tendenc 22.10.15, 23:13
        wheels.of.steel napisał:

> Artykuł więc nie wspomina rozwiązłości (mocno ona postąpiła zwłaszc
        > za wśród kobiet), jako o jednym ze skutków seksualnej rewolucji.

Nie wspomina, bo nie ma czego wspominać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka