Dodaj do ulubionych

Efekt 500 plus?

05.09.17, 12:25

www.plotek.pl/plotek/7,154063,22325579,ksiezna-kate-i-ksiaze-william-poczeli-swoje-dziecko-podczas.html#Czolka3Img
Ale, oni są chyba jeszcze w tym okresie prosperity. Poza tym, pewnie częstotliwość aktów wyznacza im protokół królewski, więc jej wysokość małżonka nie może za bardzo wymigiwać się zmęczeniem spowodowanym sprzątaniem, gotowaniem czy globusem ;)

hand
Obserwuj wątek
    • wont2 Re: Efekt 500 plus? 05.09.17, 13:24
      Mam dzisiaj glupawke, w zwiazku z tym sorki, ale a propos globusa to wyobrazilem sobie Berlin, kwiecien 45, bunkier Hitlera. Ewa Braun wychodzi w nocy z sypialni Hitlera i spotyka ja Goebbels.
      - No i jak, Ewo, udalo sie wam splodzic przyszlego Fuehrera?
      - Ech, nie, Adolf znowu wymowil sie globusem...

Goebbels zdziwiony uchyla drzwi sypialni i widzi Hitlera obejmujacego wielki drewniany globus krzyczacego MOJE, MOJE, MOJE!!
      • handcare Re: Efekt 500 plus? 05.09.17, 14:39
        To ja mam z innej strony barykady.

Rok 1914, Poronin*. Lenin po wykładzie dla okolicznego chłopstwa spaceruje po okolicznych wzniesieniach. Dołącza do niego zauroczona nim niewiasta. Liczy na to, że Lenin wyzna jej miłość. Lenin patrzy zamglonym wzrokiem w dal, przytula niewiastę i mówi: "Ci cholerni mienszewicy, tyle nam krwi napsuli...".

hand

*puryści historyczni mogą sobie datę i miejsce dostosować do podręczników
      • sabat3 Re: Efekt 500 plus? 05.09.17, 22:37
        wont2 napisał:

> Mam dzisiaj glupawke, w zwiazku z tym sorki, ale a propos globusa to wyobrazile
        > m sobie Berlin, kwiecien 45, bunkier Hitlera. Ewa Braun wychodzi w nocy z sypia
        > lni Hitlera i spotyka ja Goebbels.
        > - No i jak, Ewo, udalo sie wam splodzic przyszlego Fuehrera?
        > - Ech, nie, Adolf znowu wymowil sie globusem...
        >
        > Goebbels zdziwiony uchyla drzwi sypialni i widzi Hitlera obejmujacego wielki dr
        > ewniany globus krzyczacego MOJE, MOJE, MOJE!!
        >

Poniewaz dzisiaj tez mam glupawke, pozwolilem sobie na niezbyt smieszne przerobki:

Berlin, kwiecien 45, bunkier Hitlera. Ewa Braun wychodzi w nocy z sypialni Hitlera i spotyka ja Goebbels.

Goebbels zdziwiony uchyla drzwi sypialni i widzi Hitlera ruchajacego wielki, drewniany globus.

Ver 2.
        [...]
        Goebbels zdziwiony podnosi sukienke Ewy Braun i widzi jak z waginy wypada jej wielki, drewniany globus.

Ver 3.
        Goebbels wieczorem przechadza sie po kwaterze Hitlera i ze zdumieniem odkrywa, ze z sypialni pierwszych kochankow Trzeciej Rzeszy ukradkiem wymyka sie wielki, drewniany globus, mamroczac pod nosem "Carramba..."
        • wont2 Re: Efekt 500 plus? 06.09.17, 00:11
          Berlin, kwiecien 45, bunkier Hitlera. Ewa Braun wychodzi w nocy z sypialni Hitlera i spotyka ja Goebbels.

Goebbels zdziwiony uchyla drzwi sypialni i widzi Hitlera napieralającego ćwiczenia na atlasie gimnastycznym Hertz Stamm Pro.
          - Ewo przecież to nie jest globus tylko atlas!
          - Atlas, globus, wszystko jedno. Skoro Adolf mnie nie chce, to idę się ruchać z kurvsman aka Herman Goering.
          - Tym grubasem narkomanem???
          - To bóg płodności. Ma wielu fanow, ludzie na forach erotycznych wymianiaja sie linkami do tego gościa.
          • sabat3 Re: Efekt 500 plus? 06.09.17, 00:15
            Lol :)
            • handcare Re: Efekt 500 plus? 06.09.17, 14:30
              Ale żeście pojechali z wyobraźnią :D

hand

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka