Dodaj do ulubionych

Forum zeszło na psy

14.01.19, 23:05
Ależ to forum zeszło na psy.
Sam spam wrzucany przez jakichś internetowych troli....
Nie ma już z kim pogadać...
Obserwuj wątek
    • gogol77 Re: Forum zeszło na psy 15.01.19, 13:31
      prosty_facet napisał:
      > Ależ to forum zeszło na psy. Nie ma już z kim pogadać...>

No właśnie! Ale czyja to wina? Gdzie się podziały sztandarowe postaci: kitty, kag, marek, bogini, potwór, kutuzow itd, itd? Czasem pojawia się aandzia, czy sabat, ale to mało,. Choć to też gwiazdy forum - żeby nie było.
      Poobrażali się?
      Znudzili w kółko mielonymi tymi samymi tematami, problemami?
      To wymyślcie nowe!
      I żeby pozostać w atmosferze forum powiem to co sobie mówi facet, którego zawiedziona/znudzona kochanka odstawi od cipki, a która mu bardzo smakowała: szkoda, bo było fajnie (powyższe nie dotyczy mojej relacji z TJ - wciąż kwitnącej :-) )
      ---------------------------------------
    • keniuta Re: Forum zeszło na psy 16.01.19, 13:31
      Bóg mi świadkiem, za pierwszym takim tytułem nie chciałem i nie odpowiedziałem.

Forum umarło!!!!! Jak każdy żywy organizm, a ten był cudowny i trzeba czcić a nie idiotycznie!!! wieszać te psy tytułowe na wspaniałym!!!!!!!!!!!!!!!!! organizmie który naturalnie dokończył swego żywota!!!!!!!!!!!!!!!!! Debile które obserwują na co dzień koniec małżeństw, prac, przyjaźni, żyć nie potrafią dostrzec pięknego cyklu tego wspaniałego forum, które po wiedziało już co miało, dało co miało dać debile bez wrażliwości (nie chodzi o Prostego, bo on akurat ma wrażliwość na ile widze)
      • keniuta Re: Forum zeszło na psy 16.01.19, 13:36
        Najlepszy był ten który założył tylko dwa wątki ożywiające forum przez lata żerowania na nim - pierwszy: odchodzę! (a idź w pizdu narcyzie), drugi - forum zdechło (pierdolony recenzent forum, nie twórca forum, reaktiwa)

Tak, forum UMARŁO ale w wielkiej chwale!!!!!!!!!!!!!, skończcie żałobę i idźcie gdzie indziej ze swoim życiem komentatorzy naturalnej śmierci, nie mający dla niej szacunku, co za pierdo,lone głąby
    • keniuta Re: Forum zeszło na psy 16.01.19, 13:41
      Ciebie i Gogola mają kurwa zabawić na zamówienie, a gdzie Ty byłeś tyle czasu bo chyba nie na forum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka