18.04.07, 14:04
Ludzie kochani, jak to wyglada z tym zjawiskiem w Polsce? Nie jest to zadne
badanie statystyczne, nie pisze na ten tem. zadnej pracy, to tylko takie moje
prywatne przemyslenia. Jak sie w ogole na to zaopatrujecie, co sadzicie o
"zdradzie kontrolowanej", duzo jest klubow dla tego typu hobby w Polsce itp.
itd.? Dzieki za ewentualne komentarze.
Obserwuj wątek
    • misssaigon kolejna ankieta? 18.04.07, 14:54
      do...wrzuc to hasło w wyszukiwarke - bylo kilka watkow w zeszlym roku na ten
      temat...byly programy w TVN Style.

• lava71 Re: kolejna ankieta? 18.04.07, 15:18
        szkoda, że przerwane zostało milczenie ... w końcu to temat nie na to forum.
        • do_77 Re: kolejna ankieta? 18.04.07, 16:13
          zadna kolejna ankieta. to bylo wspomniane w tekscie. dlaczego uwaza Pani/Pan, ze
          to temat nie na forum. z pewnoscia czytaja to ludzie, ktorzy tego juz sprobowali
          i mogli podzielic sie doswiadczeniem czy warto lub nie i jak ta scena
          funkcjonuje w Polsce. Mieszkam w Niemczech i ten tutejszy swiat wydaje mi sie
          taki "wyseksualizowany" naprawde na maxa. Mam wrazenie, ze to strasznie
          spragiony narod, a z drugiej strony taki sztywny - jak sie przynajmniej uwaza.
          Stad moje pytanie czy w Polsce tez tak jest.
          • gomory Re: kolejna ankieta? 18.04.07, 16:38
            Nie zartuj sobie... ilosc dzialajacych swingers klubow w calej Polsce odpowiada moze tej z jednego/dwoch niemieckich landow.
            Gdzies tam po domu paleta mi sie niemiecka gazeta dla swingesow. Jest zapelniona adresami, reklamami, relacjami i panujacymi zwyczajami w poszczegolnych klubach.
            Zawsze odnosilem wrazenie, ze swoboda obyczajowa naszych zachodnich sasiadow jest o wieeele wieksza. Moze to tez wynika stad, ze najczesciej zdaza mi sie bywac w Berlinie, ktory zawsze uchodzil za dosc rozrywkowe miasto. "Wyseksualizowanym" to bym jego nie nazwal, wrecz przeciwnie.
            Czy warto bywac czy nie to sobie sam odpowiedz. Jesli podobaja sie Tobie takie uklady to baw sie dobrze :). Jesli jednak nie, to nie zagladaj tam. Jesli jestes zdecydowana, i szukasz konkretnego lokalu, to zglos sie do bywalcow, a nie do ludzi z ktorych wiekszosc ma niedobory seksu w malzenskim lozu ;).
            • do_77 Re: kolejna ankieta? 19.04.07, 14:15
              no dzieki, az tak zle w tym lózku? ;)
              ale rzeczywiscie wybralam najprawdopobniej nie to forum, bo odzewu prawie
              zadnego. ja mieszkam na poludniowym zachodzie i tam klub tego typu jest srednio
              co 75km zeby nie sklamac. a najlepsze to juz sa takie prywatne kilka par u
              siebie w domu na weekendzik...No i sie zastanawiam skad sie to zjawisko (u nich)
              wzielo i do czego doprowadzi.
              • gomory Re: kolejna ankieta? 19.04.07, 14:59
                Zjawisko wzielo sie z orgiastycznych sklonnosci niektorych ludzi, a doprowadzi to spora czesc z tych osob do orgazmu ;).
                Osoby swingujace nie pisuja na to forum, gdyz raczej inna problematyka ich interesuje. Jesli cenisz fora Agory, to zerknij w kategorie prywatne/tylko dla doroslych/swingers. Nazwa wskazuje, ze jest to bardziej odpowiednie miejsce na wymiane swoich grupowych uwag i doswiadczen.
    • dixia-reaktywacja Re: Swingersi 20.04.07, 00:21
      Fajna rzecz i bardzo cieszy ;o)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka