dr_diesel 20.04.07, 07:55 Czy facet mający kolczyk w mosznie i kolczyk w wędzidełku jest dla Was pociągający?? Lubicie tego typu ozdoby? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
europa63 Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 09:51 Kolczyki owszem, ale tylko w uszach. Zarówno damskich jak i męskich. Co do reszty miejsc - zwłaszcza intymnych -to wielkie nieporozumienie. Jak dla mnie, oczywiście. Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 11:24 zdecydowanie nie nie lubię kolczyków u mężczyzn w żadnym miejscu... Odpowiedz Link
aretuza Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 11:29 tak,miałam kiedys przyjemność i to była naprawdę przyjemnośc:) i do tego koniecznie w języku. Moszna niekoniecznie:) Odpowiedz Link
aandzia43 Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 11:59 Zdecydowanie NIE. W uchu i nosie owszem, kojarzy mi się z piratem, grrrrummm... Odpowiedz Link
light.t Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 12:27 Jesli bez tej watpliwej jakosci ozdoby mezczyzna nie jest w stanie zapewnic kobiecie rozkoszy, to i zakolczykowanie niewiele pomoze. Odpowiedz Link
justyna.ada Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 12:28 dr_diesel napisał: > Czy facet mający kolczyk w mosznie i kolczyk w wędzidełku jest dla Was pociągający?? A co z "resztą" tego faceta? ;-) Pociągające mają byc te kolczyki na interesie czy facet w całości? a może facet to dodatek to tego co zakolczykowane? :-)))) (ps. żadnych kolczyków....) Odpowiedz Link
glamourous Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 12:31 Moj maz ma male koleczko w pepku. To taka ekstrawagancka pamiatka ktora zostala mu z wczesnej mlodosci. Teraz twierdzi, ze to pomaga mu utrzymac linie i idealnie plaski brzuch - dziala psychologicznie, bo glupio wygladalby kolczyk w pepku na tlustym, zapuszczonym brzuchu ;-) Taka sobie ideologie dorobil zeby nie pozbywac sie pamiatki z szalonych lat. A moim zdaniem wyglada to bardzo skesownie - malutkie kolko w pepku na owlosionym plaskim brzuszku, mmmmm... Odpowiedz Link
glamourous Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 12:35 oczywiscie poza tym jedynym wyjatkiem - nie lubie kolczykow w zadnych czesciach ciala u mezczyzn. A juz wstret wzbudzaja we mnie zakolczykowane wargi, nosy, brwi, o czesciach intymnych juz nie wspomne, brrrr... Odpowiedz Link
nikkka5 Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 12:33 Pociągający-raczej intrygujący i doznanie w czasie stosunku również, ponieważ czuc w specyficzny sposób i bardzo przyjemny taki kolczyk przesuwający sie rytmicznie w pochwie.Jestem za. Odpowiedz Link
glamourous Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 12:44 nikkka5 napisała: > Pociągający-raczej intrygujący i doznanie w czasie stosunku również, ponieważ > czuc w specyficzny sposób i bardzo przyjemny taki kolczyk przesuwający sie > rytmicznie w pochwie.Jestem za. nikkka5 napisała: > Pociągający-raczej intrygujący i doznanie w czasie stosunku również, ponieważ > czuc w specyficzny sposób i bardzo przyjemny taki kolczyk przesuwający sie > rytmicznie w pochwie.Jestem za. nikkka5 napisała: > Pociągający-raczej intrygujący i doznanie w czasie stosunku również, ponieważ > czuc w specyficzny sposób i bardzo przyjemny taki kolczyk przesuwający sie > rytmicznie w pochwie.Jestem za. nikkka5 napisała: > Pociągający-raczej intrygujący i doznanie w czasie stosunku również, ponieważ > czuc w specyficzny sposób i bardzo przyjemny taki kolczyk przesuwający sie > rytmicznie w pochwie.Jestem za. nikkka5 napisała: > czuc w specyficzny sposób i bardzo przyjemny taki kolczyk przesuwający sie > rytmicznie w pochwie.Jestem za. A co jak sie odepnie i tam zostanie? ;-p wyobraznia podpowiada mi rozne straszne scenariusze ;-) Odpowiedz Link
misssaigon Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 14:06 moze silnairygacja pomoze? - taką myjką karchera np:)) Odpowiedz Link
jaonmy Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 16:16 :)))))) to tzw pressure washer jest :)))))... Odpowiedz Link
nikkka5 Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 16:17 Ginekolog? Co niektórzy maja doświadczenie w wyciąganiu dziwnych przedmiotów. A pomimo ewentualnego ryzyka mnie kreci już sama myśl o członku w stanie erekcji , na którego koniuszku wisi sobie kusząco takie świecidełko. Odpowiedz Link
glamourous Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 17:16 nikka5, a co jezeli misterny klejnocik sie odepnie (nie daj Bog!) i wbije (brrr, co za horror!) w szyjke macicy?;-)))) Bo wtedy karcher nie pomoze, a i ginekolog bedzie mial ciezki orzech do zgryzienia... ;-)))) Odpowiedz Link
glamourous Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 17:09 a moze odkurzaczem? bo taka myjke to chyba nie kazdy ma na stanie...;-) Odpowiedz Link
marcin_33 Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 17:20 z odkurzaczem to była by dopiero extrema, pomysl taka turbo ssawka wsysa kobiete od wewnatrz.... mozna by horror nakręcic :)) Odpowiedz Link
glamourous Re: Pytanie do kobiet: 20.04.07, 17:52 no wlasnie, wlasnie...;-) takie niby niewinne swiecidelko, a szkod moze narobic, ze najgorsze filmy "gore" wysiadaja ;-))) Odpowiedz Link
nisia32 Re: nie wiem... 20.04.07, 23:02 nie miałam nigdy przyjemności z takim facetem... Odpowiedz Link
caisis Re: nie jest 21.04.07, 20:35 Jesteście obłędni:-)))Smak metalu tylko na uchu kobiecym, a mężczyzna ma zostac mężczyzną. Odpowiedz Link
viviene Re: Pytanie do kobiet: 22.04.07, 00:21 dr_diesel napisał: > Czy facet mający kolczyk w mosznie i kolczyk w wędzidełku jest dla Was > pociągający?? > Lubicie tego typu ozdoby? Hmmmm... czym więsza lala,tym mniej faceta ,a niech tam sobie ma!!jego fiutek. Odpowiedz Link