malwinka789 03.08.07, 13:39 jestem dzis nieobliczalna, cały dzien siedze za biurkiem i mysle tylko o tym jak po powrocie do domciu rzuce sie na męża....... juz nie moge skupic mysli na niczym poza rozkoszą. czy może ktoś czuje podobnie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilyrush Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 13:43 no ale jakiej odpoweidzi czekujesz? tak, mam podobnie od rana myślę o wspaniałym seksie z moim facetem... niestety nie dzis. I co, o to chodziło? Odpowiedz Link
alta_rica Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 13:47 myśleć to i ja myślę i jak znam życie na myśleniu sie skończy :-( Odpowiedz Link
lilyrush Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 13:52 my sie zwyczajnei dzisiaj ne bedizemy mieli jak spotkać bo gdybyśmy się spotkali to cyba musiałąbym nas jakos osobno powiazac... Odpowiedz Link
aretuza Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 13:54 to wszystko przez czytanie tego forum:)) jak się czyta cały dzień o seksie to taka reakcja jest całkiem normalna.. ja tez tak mam:) Odpowiedz Link
alta_rica Re: aretuza 03.08.07, 14:00 Eeeeeeeee tam... nieprawda :-) Ileż to razy siedziałam w pracy i myślałam, że oszaleję zanim dojadę do domu ;- ) a o istnieniu tego forum nie miałam wówczas bladego pojęcia :-))) Odpowiedz Link
lili000 Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 14:01 no rzeczywiście... może to i dobrze, wszyscy w domu będą zadowoleni :) dobry początek weekendu Odpowiedz Link
oczydiabla Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 14:24 ooo....widzę, że nie tylko ja tak mam dzisiaj. Jakieś napiecie końca tygodnia??? Odpowiedz Link
murakami2 Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 15:05 Codzienne zmagania, to raczej jak powstrzymać się przed rzucaniem na faceta, który takich pragnień nie rozumie... Odpowiedz Link
psottka Re: ktoś mi odp?? - nie ty jedna 03.08.07, 15:46 Hehe ;-) a ja dziś przeglądam gazetkę z ofertą OBI i czytam: "skrzynka narzędziowa z orgazmem" - 7,99zł???? 8-D no to czytam jeszcze raz... eee nie.. - z organizerem _______ Psottka Odpowiedz Link
asiak30 Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 15:52 coś z tym końcem tygodnia jest...przychodzę do domu a tu zapas prezerwatyw ;-)) Odpowiedz Link
aretuza Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 16:06 no ładnie.. ale mi narobiłyście apetytu, az musiałam wysłac smsa, bo na dzisiaj nie planowałm wizyty mojego faceta, a tak kazałam mu sie juz dzis stawic ( wszystko juz mi sie kojarzy..juz nawet uzywam słowa stawic, to pewnie od stać ):) Odpowiedz Link
nail_enamel Re: ktoś mi odp?? 03.08.07, 18:13 no i ja się dopisuję. ale u mnie tak ostatnio cały czas. no i zauwazam że to tez m.in. przez czytanie tego forum. ciągle seks, seks, seks... strasznie jestem napalona. ale u mnie zazwyczaj takie moje chęci kończa sie głupio, bo zaraz sie pewnie z M pokłócę i nic z tego nie bedzie (bo to tak jak człowiek czegos bardzo, bardzo pragnie to potem coś spieprzy zeby mu sie przypadkiegm nie udało tego osiagnać) Odpowiedz Link
lili000 Re: ktoś mi odp?? 06.08.07, 09:20 no rzeczywisci weekend był gorący.............. juz lepiej nie będe zaczynac poniedziałkowego poranka od czytania o seksie bo znów bede napalona i trudno będzie dotrwac do 15 Odpowiedz Link
lenax7 Re: ktoś mi odp?? 06.08.07, 09:47 oj tak ch ętnie poleżałoby sie w łóżeczku z przytulanką Odpowiedz Link
pecan Re: ktoś mi odp?? 19.11.07, 18:11 To normalne:) Ja tez tak mam:) Dziwie sie tylko dlaczego sie nad tym zastanawiasz?:) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ktoś mi odp?? 19.11.07, 21:51 hmm jak Ty to zrobiłaś, że tak stary wątek odkopałaś? :) Odpowiedz Link