tapatik 20.12.07, 12:06 Przepraszam za temat nie na temat, ale tutaj nie ma chyba forum o seksie jako takim. Czy w Polsce można legalnie kupić (i założyć) Norplant? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glosatorr Re: [OT] Norplant 20.12.07, 12:12 Norplant nie jest juz produkowany, a Implanon dostepny w krajach Unii - od jutra możesz skoczyć w pociąg do Berlina i tam Ci moge to wszczepic. Kosztuje to jakieś 75 UER... W Polsce nie jest dopuszczony. Odpowiedz Link
glosatorr korekta 20.12.07, 12:15 Kosztuje 190 EURO - a koszt założenia w zalezności od lekarza - wszczepienie podskórne. Czy to drogo? W sumie to wydatek raz na 3 lata. Odpowiedz Link
tapatik Re: korekta 22.12.07, 17:04 glosatorr napisał: > Nie :-) jestem weterynarzem z Koziej Wólki :-) He he he... Dziękuję Ci weterynarzu z Koziej Wólki za pomoc. Tak swoją drogą to ciekawe, czy można kupić (i wszczepić) Inplanon na Litwie. Tam mamy bliżej :-))) Odpowiedz Link
yola.d Re: korekta 25.12.07, 09:40 Uwaga , implanon nie kazdej kobiecie odpowiada ! Ja musialam usunac po roku ze wzgledu na niemal ciagle krwawienia . Koszt wtedy nie roklada sie , niestety, az na 3 lata . Odpowiedz Link
tapatik Re: korekta 07.01.08, 12:43 yola.d napisała: > Uwaga , implanon nie kazdej kobiecie odpowiada ! Ja musialam usunac > po roku ze wzgledu na niemal ciagle krwawienia . Koszt wtedy nie > roklada sie , niestety, az na 3 lata . Koszty akurat mają mniejsze znaczenie. Ważniejsza jest skuteczność działania i wygoda. Odpowiedz Link
tapatik Kurka... 08.01.08, 08:50 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1458194 - dzięki Internetowi ładnych rzeczy się można dowiedzieć o różnych środkach anty. Z drugiej strony, jeśli by tak wszystkiem wierzyć, to w końcu wyjdzie, że najlepsza jest szlanka wody. Zamiast. :-) Odpowiedz Link