blue_lena 03.03.08, 22:13 od dłuższego czasu Was podczytuję...nie powiem mam tu swoich faworytów...pomagacie spojrzeć w inny sposób na wiele spraw... mozna by nawet napisac ze horyzonty poszerzacie. i fajnie. pozdrawiam. lena Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
your_and Re: witajcie 04.03.08, 12:16 Witaj, pisz śmiało, pewnie i dla nas bedzie ciekawe spojrzeć na świat przez przymat twoich uczuć i wątpliwości. Odpowiedz Link
blue_lena Re: witajcie 05.03.08, 08:22 dzięki. na pewno się przyłączę. chyba dojrzałam do tego :-)) Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: witajcie 05.03.08, 18:48 Witaj w piekle dla żon. Tu się dowiesz że męska męskość męża najlepiej działa przed komputerem pełnym nagich gerlsów, lub w mieszkaniu sąsiadki. Okaże się że twoją godność o którą tak dbasz da się nagiąć, wygiąć i naciągnąć do niespotykanych rozmiarów, oraz jak to jest mieć w domu drewniany kołek zdatny tylko do robienia pieniędzy. Odbędziesz karkołomną wycieczkę po zakamarkach ludzkiego ego i dotkniesz ręką spowitych płomieniami wrót z napisem "ZDRADA". Jeżeli Cię to jeszcze nie przeraziło, to na koniec spotkasz wydawało by się zwykłych userów ale to tylko pozory. To nierozpoznawalni na pierwszy rzut oka zombie poruszani piekielną siłą trawiącego ich duszę demona. Na jeden jego rozkaz zdolni poświęcić swoje i cudze życie. Tak więc wstąp i porzuć wszelką nadzieję... Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
blue_lena Re: witajcie 06.03.08, 10:21 pryjmuję wyzwanie. a poza tym ja juz w piekle byłam to mi teraz nic nie straszne ;-)) Odpowiedz Link
al9 poza tym 06.03.08, 10:43 na forum są obecni także ludzie spełnieni, szczęśliwi i w udanych związkach... Pozdr al Odpowiedz Link
bugbuddy Re: poza tym 06.03.08, 21:47 Spełnieni i szczęśliwi nie marnują czasu na fora... Odpowiedz Link
blue_lena Re: poza tym 06.03.08, 22:00 choć można by się podroczyć. bo jestem już szczęśliwa a jednak tu jestem... Odpowiedz Link
al9 bugbady mylisz sie 07.03.08, 10:09 Spełnieni i szczęśliwi nie marnują czasu na fora... ----------- to nieprawda mnie w swoim czasie lektura tego forum pomogła... dziś - jestem w innej sytuacji ale mam dług wdzięczności... al Odpowiedz Link
aandzia43 Re: bugbady mylisz sie 07.03.08, 10:44 A ja przeżywam sobie właśnie okres błogiej szczęśliwości w związku;-) Tak, jak Al mam dług wdzięczności wobec forum, ciągle się uczę, uczyć będę i dlatego tu jestem. Odpowiedz Link
blue_lena Re: bugbady mylisz sie 07.03.08, 10:59 mnie co prawda akurat nie to forum postawiło na nogi (na swoim forum wspieram teraz innych), ale Was podczytywałam. w związku nie jestem. za to jestem szczęśliwa, chyba jak nigdy dotąd. na pewno wzrosła mi samoświadomość, dojrzałam. i wiele zrozumiałam. :-)) ale tak jak pisze aandzia43 ciągle się uczę, uczyć będę Odpowiedz Link
m717 Re: witajcie 06.03.08, 16:05 blue_lena napisała: > pryjmuję wyzwanie. > a poza tym ja juz w piekle byłam to mi teraz nic nie straszne ;-)) Byłaś w piekle? Jak tam było? i jak udało się stamtąd uciec?;) Odpowiedz Link
blue_lena Re: witajcie 06.03.08, 19:36 udało się. wróciłam. jestem cała i zdrowa. i zdecydowanie bardziej się sobie podobam. a w piekle? było oki tyle ze jednak nie ta temperatura. skóra za szybko wiotczeje od tego gorąca :-)) Odpowiedz Link