Dodaj do ulubionych

Udało mi się!!!!!

29.02.04, 11:14
Właśnie ustrzeliłam czterechsetnego posta!
Idę to uczcić.
MorgleF
Obserwuj wątek
    • awanturka Re: Udało mi się!!!!! 29.02.04, 13:04
      Czy pisujesz jeszcze na innych forach oprócz depresji i CHAD? Z przyjemnoscia czytam Twoje teksty. Natomiast nie komentuję, bo nie chce by było widac kontrast między Twoimi pisanymi "lekkim piórem" i w pewien sposób "wyrafinowanymi intelektualnie" tekstami a moimi "gniotami". Jak widac Abdon komentuje Twoje teksty dzielnie i wytrwale. Trafił swój na swego...

AWANTURKA
      • morgana_le_fay Awanturko... 29.02.04, 14:42
        Awanturko, zbytek łaski. Nie wiem co napisać. Chyba tylko to, że od stóp do
        głów oblał mnie rumieniec. No i może, że często czuję, że trochę za bardzo się
        tu na forum panoszę...

Z kolei fajnie by było, żebyś Ty się więcej odzywała, bo masz niezwykle trafne
        spostrzeżenia. To zdanie o gniotach, to jakiś objaw skromności, czy dopraszamy
        się komplementów??? wink)))

Jeśli chodzi o Abdona, to prawdziwy Schwarzenegger elokwencji. Gdzie mi do
        niego!

Na innych forach daję upust swemu temperamentowi sporadycznie, jako osobnik
        nielogowany. Tutaj czuję się wyraźnie bardziej "jak w domu". Nie tęsknię
        widocznie dostatecznie za "szerokim światem" mody, urody, psów rasowych, czy
        wykwintnej kuchni.
        Pozdrawiam Cię serdecznie z wypiekami na twarzy.
        MorgleF
        • empeka Re: Awanturko... 29.02.04, 17:10
          morgana_le_fay napisała:
          > Nie tęsknię widocznie dostatecznie za "szerokim światem" mody, urody, psów rasowych, czy
          > wykwintnej kuchni.

Ale może zajrzysz/zajrzycie na:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10039

Ja się tam panoszę i bywam złośliwa, niestety.
          Nie ma jednak takiego forum, które mnie cieszy w zupełności, filozofowanie lubię,
          moralizowania nie. Dlatego szukam wsparcia sił szybkiego reagowania, Waszych ma się
          rozumieć smile))

Pa
          Marta
    • abdon Re: Udało mi się!!!!! 02.03.04, 11:31
      Morgana napisała
      Jeśli chodzi o Abdona, to prawdziwy Schwarzenegger elokwencji. Gdzie mi do
      niego!

Jezus Maria! Przecież to Morgana bije mnie na głowę!

abdon
      • morgana_le_fay Skromniś. 02.03.04, 11:59
        -kwaśno stwierdziła Morgana i oddaliła się wśród mgieł i pohukiwania nocnych
        ptaków, a jej misternie upleciona z dziesiątków węży fryzura zasyczała
        złowróżbnie....
        • abdon Re: Skromniś. 02.03.04, 12:40
          No i kto ma rację?

abdon
          • abdon Re: Skromniś. 02.03.04, 12:48
            Morgano!

Naprawdę muszę odejsć od komputera. Zapraszam na ten wątek o ósmej wieczorem. Z
            góry rezygnuję z oglądania filmu w TV.

Pozdrawiam

abdon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka