morgana_le_fay 29.02.04, 11:14 Właśnie ustrzeliłam czterechsetnego posta! Idę to uczcić. MorgleF Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awanturka Re: Udało mi się!!!!! 29.02.04, 13:04 Czy pisujesz jeszcze na innych forach oprócz depresji i CHAD? Z przyjemnoscia czytam Twoje teksty. Natomiast nie komentuję, bo nie chce by było widac kontrast między Twoimi pisanymi "lekkim piórem" i w pewien sposób "wyrafinowanymi intelektualnie" tekstami a moimi "gniotami". Jak widac Abdon komentuje Twoje teksty dzielnie i wytrwale. Trafił swój na swego... AWANTURKA Odpowiedz Link
morgana_le_fay Awanturko... 29.02.04, 14:42 Awanturko, zbytek łaski. Nie wiem co napisać. Chyba tylko to, że od stóp do głów oblał mnie rumieniec. No i może, że często czuję, że trochę za bardzo się tu na forum panoszę... Z kolei fajnie by było, żebyś Ty się więcej odzywała, bo masz niezwykle trafne spostrzeżenia. To zdanie o gniotach, to jakiś objaw skromności, czy dopraszamy się komplementów??? ))) Jeśli chodzi o Abdona, to prawdziwy Schwarzenegger elokwencji. Gdzie mi do niego! Na innych forach daję upust swemu temperamentowi sporadycznie, jako osobnik nielogowany. Tutaj czuję się wyraźnie bardziej "jak w domu". Nie tęsknię widocznie dostatecznie za "szerokim światem" mody, urody, psów rasowych, czy wykwintnej kuchni. Pozdrawiam Cię serdecznie z wypiekami na twarzy. MorgleF Odpowiedz Link
empeka Re: Awanturko... 29.02.04, 17:10 morgana_le_fay napisała: > Nie tęsknię widocznie dostatecznie za "szerokim światem" mody, urody, psów rasowych, czy > wykwintnej kuchni. Ale może zajrzysz/zajrzycie na: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10039 Ja się tam panoszę i bywam złośliwa, niestety. Nie ma jednak takiego forum, które mnie cieszy w zupełności, filozofowanie lubię, moralizowania nie. Dlatego szukam wsparcia sił szybkiego reagowania, Waszych ma się rozumieć )) Pa Marta Odpowiedz Link
abdon Re: Udało mi się!!!!! 02.03.04, 11:31 Morgana napisała Jeśli chodzi o Abdona, to prawdziwy Schwarzenegger elokwencji. Gdzie mi do niego! Jezus Maria! Przecież to Morgana bije mnie na głowę! abdon Odpowiedz Link
morgana_le_fay Skromniś. 02.03.04, 11:59 -kwaśno stwierdziła Morgana i oddaliła się wśród mgieł i pohukiwania nocnych ptaków, a jej misternie upleciona z dziesiątków węży fryzura zasyczała złowróżbnie.... Odpowiedz Link
abdon Re: Skromniś. 02.03.04, 12:48 Morgano! Naprawdę muszę odejsć od komputera. Zapraszam na ten wątek o ósmej wieczorem. Z góry rezygnuję z oglądania filmu w TV. Pozdrawiam abdon Odpowiedz Link