Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

22.06.10, 22:56
Szukam dobrego człowieka dla mojego kota Kajtesława. Niestety jestem zmuszona go oddać. Jest mi bardzo przykro i źle z tego powodu. Nie chciałabym, żeby trafił na wieś, bo przyzwyczaił się do wygodnego, domowego życia. Kajtesław ma około roku, nie wiem dokładnie, bo sam mnie znalazł, tak twierdzi weterynarz. Jest u mnie od października zeszłego roku. Jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Ma charakterek i jest cudowny. Lubi być wśród ludzi, jest przyzwyczajony do obecności psa. Czuję się jakbym pisała opis jakiegoś towaru uncertain Chodzi ze mną na ogród, jeździ samochodem, co rano dobudza jak nie usłyszę budzika, tuli się jak jest mi smutno. Jest mi bardzo ciężko się z nim rozstać ale nie mam innego wyjścia. Muszę go oddać najpóźniej do końca sierpnia. Jeśli chcielibyście się nim zaopiekować lub znacie kogoś kto chciałby go wziąć będę wdzięczna z kontakt.
Z góry dziękuję za pomoc.

Dane kontaktowe
mail: skaka_anka@gazeta.pl
gg 9346548

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ab/ae/mbpo/ljH0HpzraaZQo6rkDX.jpg

inne zdjęcia
Obserwuj wątek
    • dzedlajga Re: prośba o pomoc 23.06.10, 00:20
      śliczny, podobny do mojego Tigera, ale niestety drugiego nie mogę wziąć, popytam
      wśród znajomych
    • kamyczek_0 Re: prośba o pomoc 23.06.10, 09:11
      Skąd jesteś? "Ma charakterek". Tzn? smile
      Przymierzałam się niedawno do zakupienia kociaka. Plany zostały
      przesunięte.Wolałabym adoptować właśnie takiego większego jak Twój smile
      Nigdy nie miałam kota, znaczy się jako dziecko miałam kocicę, która traktowała
      mnie jak swoje kociątko smileDlatego kot, który jest już wykastrowany, korzystający
      z kuwety byłby idealny. Dzieci akceptuje? Moje szanuje zwierzęta, potrafi
      jeszcze opieprzyć kolegę, który za mocno głaszcze zwierzę lub za coś go ciągnie big_grin
      • skaka_anka Re: prośba o pomoc 23.06.10, 09:32
        Nie wiem jak jest z dziećmi, bo ich nie mam ale ona jest jeszcze kociak i tylko
        zabawa mu w głowie smile Charakterek, bo jest uparty i nie pozwala sobie w kaszę
        dmuchać, psa moich rodziców zupełnie zdominował smileJestem z Wałbrzycha
      • ergo_pl Re: prośba o pomoc 23.06.10, 09:37
        Kamyczku - sorki ze włażę w wątek - ja swego Maćka wzięłam, jak miał 3 lata, choć zawsze miałam kotki od "małego". Ludzie na ogół nie chcą brać dorosłych kotów, dlatego ujęło mnie Twoje podejście surprised
        A Maciej (choć, jak to facet, też ma charakterek) przyzwyczaił się i jest najukochańszy!! Pozdrów od internetowej ciotki Twoje Dzieci. Ukłon Tobie za takie ich wychowanie big_grin
      • kabarettka Re: prośba o pomoc 23.06.10, 09:43

cześć,

wtrącę się a propos kotów ,jeżeli jesteś w stolicy to tu też jest kot dla
        Ciebie!wielki,wykastrowany,przyjazny etc.znajoma ma dramat ,wyjeżdza i szuka
        domu dla swojego Przyjeciela.służę kontaktem!

pozdrawiam wszystkich przyjaciół kotów.kot to najlepszy z ludzi!
        • kamyczek_0 Re: prośba o pomoc 23.06.10, 09:51
          sad Jam pomorzanka.
          • kebli Re: prośba o pomoc 09.07.10, 14:42
            kamyczek_0 napisała:

> sad Jam pomorzanka.

Tak się zastanawiam, czy nie można kota w klatkę i dać konduktorowi do pociągu
            albo kierowcy autokaru. wiadomo, że zapłacić trzeba, ale moja znajoma swego
            czasu tak pieska posyłała i nic mu się nie stało i dojechał cały i zdrowy.
    • ergo_pl Re: prośba o pomoc 30.06.10, 05:35
      Skakanko - i co z Kajtesławem?
      • skaka_anka Re: prośba o pomoc 09.07.10, 12:46
        Niestety jeszcze nie znalazłam mu człowieka... a termin wyjazdu coraz bliżej
        <załamka>
        • ergo_pl Re: prośba o pomoc 09.07.10, 14:22
          sad sad sad
          • drugikoniecswiata Re: prośba o pomoc 09.07.10, 19:03
            może spróbuj tu forum.miau.pl/ ?
            • awanturka Re: prośba o pomoc 09.07.10, 22:34
              albo na:
              forum.gazeta.pl/forum/f,10264,Koty_nasz_maly_koci_zakatek_.html
              Tam znalazło nowe domy sporo kotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka