36.a 07.02.11, 12:13 Wam? Nie jestem w stanie skutecznie obecnie teraz funkcjonować wyłącznie biorąc Wellbutrin 150 mg (podwojenie dawki powodowało agresywność, bo nawet nie agresję). Lekarz nie chce włączyć drugiego antydep. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czubata Re: Jakie antydepresanty pomogły 07.02.11, 12:16 Venla.Dla mnie dawka 75 to był już kosmos.Seronil też pomagał tylko nie tak szybko jak venla.Innych anty nie brałam. Odpowiedz Link
eydur8791 Re: Jakie antydepresanty pomogły 07.02.11, 17:26 Ja uważam na każdego lek może inaczej działać antydepy też. W każdym razie na mnie działał dobrze seroxat (nie pamiętam jaka jest substancja czynna) a obecnie biorę asentrę i w miarę jest Odpowiedz Link
dr.zabba Re: Jakie antydepresanty pomogły 07.02.11, 12:18 a właściwie dlaczego odstawiłaś wenla? Odpowiedz Link
36.a Re: Jakie antydepresanty pomogły 07.02.11, 12:23 Nie chciałam o tym znów pisać Noooo, nie stawał mi Anorgazmia. Odpowiedz Link
kebli Re: Jakie antydepresanty pomogły 07.02.11, 14:50 Na krótką metę Mirzaten. na krótka bo potem jak zwykle (ale taka moja uroda) wywołał stan mieszany. Odpowiedz Link
ergo_pl Re: Jakie antydepresanty pomogły 07.02.11, 15:09 ostatecznie wenla/225 powoduje, że się jako tako trzymam. zadziałała paroksetyna - Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Jakie antydepresanty pomogły 07.02.11, 15:11 Zawsze i wszędzie będę reklamować mirtazapinę. Pamiętam ten koszmar, kiedy leżałam w ciemnym pokoju, będąc jednym wielkim strachem, jedną myślą o samobójstwie, zwlekałam się tylko po kolejną benzodiazepinę. Lekarz dał mi mirtazapinę jako lek ostatniej szansy, alternatywę dla szpitala. Ten lek zawrócił mnie znad grobu. Odpowiedz Link
kisunob Re: Jakie antydepresanty pomogły 08.02.11, 17:37 Efectin mnie szybko postawił na nogi. Odpowiedz Link
bananarama-live Re: 09.02.11, 17:50 Moze najpierw trzeba ustabilizować nastrój np Depakine Chrono a dopiero później antydepresant np Elicea? Odpowiedz Link
tlenek-gipsu Re: Jakie antydepresanty pomogły 09.02.11, 22:15 Żadne, po każdym miałam szybko epizod manii. Dlatego biorę tylko Convulex, dwa razy po 150mg i Ketrel, rano 25mg, wieczorem 50mg. I tak jest dobrze. Odpowiedz Link
maja30181 Re: Jakie antydepresanty pomogły 10.02.11, 19:07 ja mam seroxat czyli paroksetyna ale ta zima chyba pokręcona jest bo czasami ma,m loty.tak jakby zmiany pogody miały na to wpływ.wy tez tak macie tej zimy?no raz jest +10 a za chwile -15.ja to odczuwam własnie lotami[napadami lęku'paniki]napiszcie Odpowiedz Link
ergo_pl Re: Jakie antydepresanty pomogły 10.02.11, 22:31 pogoda na mnie ma wpływ, ale nie w tym stylu. w chadzie mogą być bardzo szybkie zmiany nastroju. powiedz o nich lekarzowi. Odpowiedz Link
maja30181 Re: Jakie antydepresanty pomogły 10.02.11, 22:45 wiesz to tak jakby to przesilenie wiosenne[ktore mamy tej zimy]miało na nas wpływ.umówiłam sie na wizyte .ciekawe co usłysze.. Odpowiedz Link
36.a Re: Jakie antydepresanty pomogły 11.02.11, 02:01 Tak. Powiew wiosny. Bylo cudownie, ale tylko chwilę. Wiatr w żagle, gapiłam się chmury, ktore przeganiał wiatr, ale potem znów noc na kwint. Odpowiedz Link
madau Re: Jakie antydepresanty pomogły 11.02.11, 09:04 Cymbalta ( duloksetyna) postawila mnie na nogi Odpowiedz Link
tlustaklucha Re: Jakie antydepresanty pomogły 13.02.11, 00:42 cipramil dla mnie w dawce 40mg podobno to placebo - na mnie w dosc ciezkim stanie kiedys swietnie zadziałal, teraz juz nie, ale biore ok 10 lat juz lexapro - w ogóle nie odczułam, a ponoć mocniejszy jest. Trittico w max dawce (450 mg) na sen, dlugo pomagało. Lerivon- nie Seroxat - tragedia Ale ja cały czas walczę z tym pobudzeniem, więc może co innego na mnie działa. Prozac - dla mnie placebo Odpowiedz Link