Dodaj do ulubionych

odzyskać co stracone

28.02.11, 13:51
Mam mega problem jestem chora na CHAD odeszłam od męża w manii zdradziłam go on wie o tym wszystkim nie chce ze mną być mamy dwójkę dzieci.Jestem w strasznej depresji jak go przekonać że kocham go nad życie i niech spróbuje dać nam szansę.
Obserwuj wątek
    • jachowicz1 Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 13:53
      jestem u kresu wytrzymałości jestem gotowa walnąc sobie w łeb żeby to cierpienie się skończyło
      • kebli Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 14:24
        Byłaś u lekarza? Leczysz się? Być może lekarz mógłby porozmawiać z mężem i wytłumaczyć mu istotę twojej choroby. Może warto by się z mężem udać na terapię małżeńską, do psychologa?
        Jeśli chodzi o twój obecny stan, to jeśli nie możesz wytrzymać zgłoś się jak najszybciej do lekarza. On powinien zaordynować ci jakieś leki na tę depresję. Może powinnaś też pogadać z psychologiem, a doraźnie, na szybko z jakąś przyjaciółką lub inna ci bliską osobą.
    • dr.zabba Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 14:05
      Może masz kogoś w Twoim otoczeniu, kto rozumie istotę choroby i mógłby rozmawiać z mężem? Jest ktoś teraz z Tobą? Z mężem mieszkasz? Może na razie zadziałałby argument: być razem dla dobra dzieci? A potem, kiedy wyjdziesz z depresji jakoś się to wyprostuje?
      Nie wiem. Bardzo trudna jest Twoja sytuacja.
      I jeszcze ta depresja.
      I nie rób głupot!
      • jachowicz1 Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 14:44
        Lecze się intensywnie ale mam nawrót nie mam nikogo kto by porozmawiał z mężem jestem w czarnej dupie on rozumie istote choroby i chce mieć spokój ide zaraz na pogotowie bo czuje że nie wytrzymam
        • kebli Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 14:47
          Idź jak najszybciej i napisz jak będziesz mogła. Trzymaj się <tuli>.
          • czubata Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 15:10
            3maj się dziewczyno,dzielna jesteś.Ściskam.
        • 36.a Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 15:25
          trzymaj sie ciepło. i faktycznie - jedź na ostry dyżur.
          dzieciom zapewnij opiekę, a sobie i mężowi daj czas.

i "mieć święty spokój" poniekad rozumiem...
        • panna.m.igotka Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 15:59
          Może on rzeczywiście potrzebuje czasu, żeby się w "tej Twojej chorobie jakoś odnaleść", ale jedno jest pewne świętego spokoju nie będzie miał długo. Najpierw musisz pomyśleć o sobie (chorobie) i dzieciach. Wyciszyć się, a dopiero potem próbować rozmawiać. Pozdrawiam.
        • beatrix-kiddo Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 16:59
          Dobrze, że idziesz na pogotowie. Chociaż może lepiej na dyżur do szpitala psych?
          Najważniejsze teraz, myślę, żebyś się ustabilizowała i wyszła z depresji. Jak będziesz silniejsza psychicznie i w lepszej już formie, będzie Ci łatwiej spróbować porozumieć się z mężem. Choć akurat w tej sprawie pojęcia nie mam, co Ci poradzić. Trzymaj się, mocno ściskam.
    • maly.lew Re: odzyskać co stracone 28.02.11, 19:11
      ...
      skorzystaj z pomocy psychologa. nie działaj pod wpływem emocji.
      • jachowicz1 Re: odzyskać co stracone 10.03.11, 10:51
        Jestem w domu z mężem dogadaliśmy się leczę się dalej dziękuję za wsparcie
        • maly.lew Re: odzyskać co stracone 10.03.11, 11:05
          smile)) to dobrze!
          niedługo wiosna, więc ta perspektywa to dodatkowe ogromne 'złoża' optymizmu!
          powodzenia Jachowicz! i lecz się, lecz! my chadowcy musimy trzymać rękę na pulsie, cóż... taka karma wink
        • beatrix-kiddo Re: odzyskać co stracone 10.03.11, 11:10
          Dobre wieści, cieszę się.
          • czubata Re: odzyskać co stracone 10.03.11, 12:29
            To wspaniała wiadomość! I tak trzymać,co człowieka nie zabije to go wzmocni kiss
            • ergo_pl Re: odzyskać co stracone 10.03.11, 19:42
              Też się cieszę.
              Dobrych dni smile
        • poetkam Re: odzyskać co stracone 11.03.11, 08:15
          O, jaka dobra wiadomość!
          Super, że dałaś nam znać smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka