Dodaj do ulubionych

Proszę Pań i Panów

04.03.11, 17:25
czy bywacie zazdrośni o partnerów? smile
Obserwuj wątek
    • skwr2 Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 18:24
      Nie zdarzało mi się. Miałam tak wielkie zaufanie jak do siebie. Przejechałam się boleśnie.
      • czubata Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 18:27
        Ufam mu ale co jakiś czas na wszelki wypadek pytam czy doszło już do zdrady czy nie tongue_out Różne uzyskuje odpowiedzi,a wszystko pół żartem pół serio oczywiście big_grin big_grin big_grin
    • kamyczek_0 Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 18:36
      Ja się ostatnio zrobiłam bardziej zazdrosna. Ale to chyba wynika z marnego poczucia wartości w ostatnim czasie.
      Chłopisko śmiej się ze mnie, co mnie jeszcze bardziej wkurza tongue_out
    • grotka14 Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 19:11
      Przyznaje, ze nie naleze do zazdrosnic...zawsze tez myslam,ze seks to cos tak intymnego, ze nie umialabym z ,kims od tak-ale przyszla mania i okazalo sie, ze jestem zwykla kurwa- dzis nie ufam samej sobie, bo nigdy bym nie pomyslala,ze zdradze ,,,a jak to mowia nigdy nie mow nigdy-bo chociaz masz kontrole nad soba to nad swoim mozgiem-nie!
    • poetkam Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 21:48
      Owszem, i to bardzo...
      • kara.mija Re: Proszę Pań i Panów 05.03.11, 09:44
        Nie wiem - w młodości bywałam i to bardzo ale miałam "przyjaciółkę" która próbowała kazdego kolejnego faceta mi odbić. Potem w jednym długim zwiazku nie byłam i też się przejechałam ..... Teraz niby nie jestem ale podobnie jak u Czubatej żartujemy sobie z tego tematu .......
        • eydur8791 Re: Proszę Pań i Panów 06.03.11, 12:06
          ja tam zazdrosny nie jestem. no może czasem trochę ale trochę zazdrości nie zaszkodzismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka