kamyczek_0 04.03.11, 17:25 czy bywacie zazdrośni o partnerów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skwr2 Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 18:24 Nie zdarzało mi się. Miałam tak wielkie zaufanie jak do siebie. Przejechałam się boleśnie. Odpowiedz Link
czubata Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 18:27 Ufam mu ale co jakiś czas na wszelki wypadek pytam czy doszło już do zdrady czy nie Różne uzyskuje odpowiedzi,a wszystko pół żartem pół serio oczywiście Odpowiedz Link
kamyczek_0 Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 18:36 Ja się ostatnio zrobiłam bardziej zazdrosna. Ale to chyba wynika z marnego poczucia wartości w ostatnim czasie. Chłopisko śmiej się ze mnie, co mnie jeszcze bardziej wkurza Odpowiedz Link
grotka14 Re: Proszę Pań i Panów 04.03.11, 19:11 Przyznaje, ze nie naleze do zazdrosnic...zawsze tez myslam,ze seks to cos tak intymnego, ze nie umialabym z ,kims od tak-ale przyszla mania i okazalo sie, ze jestem zwykla kurwa- dzis nie ufam samej sobie, bo nigdy bym nie pomyslala,ze zdradze ,,,a jak to mowia nigdy nie mow nigdy-bo chociaz masz kontrole nad soba to nad swoim mozgiem-nie! Odpowiedz Link
kara.mija Re: Proszę Pań i Panów 05.03.11, 09:44 Nie wiem - w młodości bywałam i to bardzo ale miałam "przyjaciółkę" która próbowała kazdego kolejnego faceta mi odbić. Potem w jednym długim zwiazku nie byłam i też się przejechałam ..... Teraz niby nie jestem ale podobnie jak u Czubatej żartujemy sobie z tego tematu ....... Odpowiedz Link
eydur8791 Re: Proszę Pań i Panów 06.03.11, 12:06 ja tam zazdrosny nie jestem. no może czasem trochę ale trochę zazdrości nie zaszkodzi Odpowiedz Link