Dodaj do ulubionych

Układ krażenia

23.05.11, 14:12
Mam pytanko, pewnie głównie do żabby ale może ktoś z was też się orientuje. Czy kłopoty z sercem (tachykardia) mogą wywoływać zimne, spocone ręce i stopy??? Dodam, że wyniki tarczycy mam bardzo dobre, więc to nie jest nadczynność tarczycy. Dostałam skierowanie do kardiologa, tylko nie wiem jak go znaleźć uncertain Trochę niekumata jestem z tym szukaniem specjalistów. Czy w NFZ udzielą mi informacji gdzie mogę szukać takiego specjalisty?
Obserwuj wątek
    • kamyczek_02 Re: Układ krażenia 23.05.11, 15:29
      Ja mam zimne stopy zawsze nawet latem w upale. Śpię w skarpetach i wystarczy, że w nocy przejdę się do kuchni, a stopy zimne jak lody. Zanim je ogrzeję porządnie mija godzina.
      Nos też mam zawsze zimny smile
      • obecna_xyz Re: Układ krażenia 23.05.11, 17:14
        Informacji o najbliższej Poradni Kardiologicznej NFZ udzielą Ci w Poradni Lakarza Rodzinnego (POZ). Bywają tam jednak kolejki. Warto poszukać czegoś przez internet. Odradzam wizytę prywatną: szybko, DROGO i nie koniecznie lepiej. Oszczędzajmy nasze ciężko zarobione pieniądze. Do Kamyczka: mnie zimny nos w zimie utrudnia zasypianie, nie są znane skarpetki na nos. wink. Pozdrowienia smile
        • ergo_pl Re: Układ krażenia 24.05.11, 16:26
          Tachykardię, zimne, spocone ręce i stopy mam z powodu nerwicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka