29.05.12, 12:19
czy ktoś miał przyjemność z?
wyszukiwarka mi wiele nie wypluła.
Obserwuj wątek
    • liberica1 Re: edronax 30.05.12, 21:32
      To był pierwszy lek, który brałam w mojej karierze. Tylko wtedy miałam diagnozę - depresja i właśnie on mnie rozwalił totalnie i nastąpiła zmiana diagnozy na chad. Dużo straciłam na wadze pomimo tego, że byłam dość szczupła - w ogólnie nie czułam głodu, zero łaknienia, zmuszałam się do jedzenia. Strasznie się pociłam, suchość w ustach i takie dziwne uczucie dotyczące mojej głowy... ciarki przechodzące od samego czubka głowy do karku jakby ktoś mi coś wylewał (kilkakrotnie w ciągu dnia). Zanim wszystkie upierdliwości minęły upłynął miesiąc, jednak wystrzeliłam w górę niesamowicie, wszyscy znajomi na studiach próbowali rozmawiać ze mną i moim rzekomym ćpaniu - takie akcje po nim miałam.
      • liberica1 Re: edronax 30.05.12, 21:35
        w pracy byłam nie do zajechania, na studiach orzeł w koronie. Generalnie objawy jak po amfie - ponoć bo nigdy nie brałam smile Cholernie ciężko było się pozbierać po tym wszystkim bo było cudownie. Ja myślałam, że tak ma to wyglądać, tzn. to moje wyjście z czarnej dupy i będzie tak fajnie już zawsze wink
    • ka_an2 Re: edronax 11.06.12, 15:45
      poza niezłą jazdą mnóstwo skutków ubocznych suchość wszelkich błon śluzowych oczu, świąd całej skóry i wygląd oczu ćpuna
    • za_mszowe Re: edronax 21.06.12, 23:30
      lekarz sugeruje mi połączenie paroksetyny i edronaxu przy następnym epizodzie cięższej depresji sezonowej...oby epizodu nie było, nie chcę wykrakać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka