Dodaj do ulubionych

buddy_valastro

23.07.12, 22:54
Co tam u Ciebie? Masz już leki? Stabilny? Stabilna? Bo nie czytałam uważnie. Ale chyba jednak -a sądząc po wysoce prowokacyjnym wątku na WDPD wink
Czekam na wpis osoby, która powie, że prasuje sznurówki, albo papier toaletowy przed użyciem.

dla nie czytających tamtego forum wrzucam link - bardzo pouczający wątek. A najlepsze jest to, że te dziewczyny to wszystko serio mówią

forum.gazeta.pl/forum/w,49213,136833507,136833507,Czy_prasujecie_majtki_skarpetki_koszulki_.html
Obserwuj wątek
    • buddy_valastro Re: buddy_valastro 29.07.12, 10:39
      Dzieki mam leki. A wpis na WDPD jest jak najbardziej na serio smile
      • dzedlajga Re: buddy_valastro 29.07.12, 11:53
        No popatrz, w takim razie zaliczam się do zdecydowanej mniejszości nieprasującej. Nie cierpię prasować i kupuję rzeczy, których nie trzeba prasować. Czasem coś tam oczywiście trzeba, ale nie dokładam sobie roboty. Kiedyś wolałam pospać, teraz wolę wyjść z psem. A jemu nie przeszkadza, że moje spodenki nie są w kancik.

W ogóle w te upały to bym się najchętniej co najwyżej listkiem figowym zasłoniła, tylko skąd taki listek wziąć? No i reszta normalsów od razu by mnie do szpitala wywiozła. A ja i tak będę uważać, że latanie gołkiem w taki upał znacznie normalniejsze jest niż zakładanie tych wszystkich majteczek, staniczków, bluzeczek i całej reszty. No ale cóż, cywilizacja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka