Dodaj do ulubionych

Swędzenie!

29.04.15, 01:57
Czy jest na sali lekarz? Czy ktoś z Was doświadczył swędzenia na tle nerwowym? Swędzi mnie cale ciało, dodam, że zmieniłem klimat i od razu pojawiła mi się kosmiczna alergia, więc biorę nas to leki. Podejrzewałbym nawet świerzb, ale na skórze nie ma żadnych zmian...
Obserwuj wątek
    • lisek.chytrusek Re: Swędzenie! 29.04.15, 09:48
      Lekarzem nie jestem, ale owszem, doświadczyłam. Byle stres i mam ochotę rozdrapać sobie łydki i ramiona do krwi.
    • 39.a Re: Swędzenie! 30.04.15, 22:12
      Co prawda mam od kilku miesięcy podrapane ręce -> nowy mebel w kuchni, zmywarka, w końcu wiem, że na pewno jestem uczulona na detergenty i dlatego intuicyjnie od dawna piorę swoje ubrania w delikatnych płynach. Jak za Ćwieczka, ale polecam, pralka gryzie ubrania.
      ALE... mysle, ze kazda alergia ma w sobie podloże psychosomatyczne. Dzis zlapalam sie na tym, ze drapię dłoń, gdy z kims rozmawiam.
      Podobno lamo może uczulać.
      Ja ruszam jeszcze nogą smile szczególnie jak wykonuję nużącą pracę: "niech się cholera to już skończy" smile

Pozdrawiam Alergików.
      • eydur8791 Re: Swędzenie! 30.04.15, 23:10
        39.a napisała:

> Podobno lamo może uczulać.

Może. Pisze ten, który, niestety, doświadczył tego wink

• caray Re: Swędzenie! 01.05.15, 00:09
      Przestało póki co swędzieć. Dzisiaj dla odmiany boli brzuch i głowa. sad Somatyzacja jak nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka