24.04.16, 15:26
Jak w tytule od operacji (zespolenie 5 kości śródstopia płytką) minęło 9 dni.
Myślałam że będę gorzej cierpieć niż w zeszłym roku bo wtedy 3 szwy a teraz 11!
I proszę niespodzianka...dopuścili do sprzedaży lek znoszący ból stawów,kości po rościnaniusmile i ogólnie trafiający w układ kostny. Nie mądrze się tak mi opowiedział mój dr!
Jestem zadowolona bo nie boli aż tak! Kwiaty w ogrodzie się przyjęły,nie boli mnie niedoleczony ząb,nie chorujemy tzn ja,mąż,syn i 2 psy.
Tylko ten cholerny nastrój - jak zawsze krzyżuje mi szyki. Jestem mega rozdrażniona więc unikam jak ognia ludków.Starałam się zapanować nad swoją niewyparzoną mordą sad Przysięgam! Chciałam ,zniknąć' na tydzień aż się uspokoję....
Jeden dzień,cholerny dzień i obraziłam 3 koleżanki! Smutno mi strasznie,wstyd mi okropnie ale jeszcze diabeł we mnie siedzi! bo zastanawia mnie jeden fakt. Czy ja mam prawo? złościć się o to że po napisaniu wyraznego smsa że nie mam nastroju ani ochoty na pogawędki jestem bombardowana telefonam?!! Wybucham i koniec końców siedzę sama i nie mam do kogo otworzyć gęby! Cholerne komórki....
A tak trudno jest utrzymywać relacje towarzyskie,przynajmniej mi!
sad

0
Obserwuj wątek
    • 39.a Re: 9 dzień! 25.04.16, 02:56
      Witaj. Reasumując, jest całkiem NIEŹLE.
      Znam ból rozmów telefonicznych, w abonamencie mam darmowe smsy, nie minuty big_grin
      Introwertycy tak mają. Nie wiń siebie, to koleżanki nie uszanowały Twojej prośby.
      Zdrówka i ładnej wiosny w ogrodzie.
    • szarowianka Re: 9 dzień! 25.04.16, 08:06
      Dziękuję za potwierdzenie moich przemyśleń smile
      Wreszcie nie tylko ja mam takie samo zdanie. A w ogrodzie cudnie. I znów muszę się kontrolować żeby nie wpaść smile w klomby i zacząć plewić. Kocham tosmile
      Uziemnił mnie nie zakładając gipsu,i zapowiedział że 3 razu nie będzie.
      Więc patrzę przez okno na tą eksplozję barw i czuję się jak dziecko liżące lizaka przez papierek.
      Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i oznajmiam że wiem iż to nie są problemy warte uwagi!
      Niestety moja pokręcona natura myśli co innego,pisze co innego i robi coś zupełnie innego.
      Mam nadzieję że choć trochę Was rozbawiłam smile smile Pozdrawiam.
      Ciągnę się po cloranxen i będzie spoko.
      • 39.a Re: 9 dzień! 25.04.16, 14:17
        Wiosnę zrobiłam sobie w pokoju smile Zielone szkło dużej lampy stołowej, zgniła zieleń półprzezroczystych zasłonek, podkładka żelowa pod myszkę też w pięknej zieleni. I poduszka, ale w białe kwiatuszki. I szlafrok w kolorze żywego kiwi smile Świry dobrze widzą kolory smile
        Czy lawenda nadaje się na balkon południowy? Jakieś dwie donice muszę tu mieć, na balkonie
        czyli.
    • obecna_xyz Re: 9 dzień! 25.04.16, 08:07
      Szarowianka! PILNE !!! Napisz nazwę tego leku który zażywasz na kości. Jestem po skręceniu kostki i mam zespół Sudecka. Pozdrawiam, czekam z niecierpliwością.
      • za_mszowe Re: 9 dzień! 25.04.16, 13:03
        Ja bralam zastrzyki z kalcytoniny na ten zespol-pomogly,ale przeokropnie bolalo podczas iniekcji.
        Calcitonin jelfa. Pomaga tez fizykoterapia-laser,krioterapia,masaze wodne wirowkowe,ultradzwieki z żelem voltaren. Im szybciej , tym predzej dojdziesz do siebie.
      • szarowianka Re: 9 dzień! 27.04.16, 17:38
        Poltram Combo 37,5mg+325mg
        przepraszam ale dopiero teraz przeczytałamsmile zdróweczka
        • obecna_xyz Re: 9 dzień! 28.04.16, 07:28
          Dziękuję bardzo. Też życzę powrotu na dwie nóżki. Ja już mogę chodzić bez kul, co jest wielką ulgą. Doceniłam, co to jest mieć dwie nogi. Pozdrawiam smile
          • za_mszowe Re: 9 dzień! 29.04.16, 19:43
            To swietnie ze w miare szybko,mi wyjscie z Sudecka i odstawienie kul zajelo 2 lata.
    • ergo_pl Re: 9 dzień! 26.04.16, 12:02
      To Ty powinnas sie obrazic na tych, ktorzy nie szanuja Twojego samopoczucia. Nie odwrotnie.
      Zdrowiej szybko smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka