raissa2 12.05.07, 16:17 www.cyklofrenia.fora.pl/ Oto adres ,załozyłam,ze z kolezanką,zapraszam WSZYSTKICH serdecznie,chorych i bliskich tych.którzy choruja,,pozdrawiam i czekamy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: NOWE FORUM!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!ZAPRA SZAM:) 12.05.07, 16:21 wygląda ciekawie, ale było już podobne forum. po co drugie? Odpowiedz Link
raissa2 Re: NOWE FORUM!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!ZAPRA SZAM: 12.05.07, 16:26 aurelia_aurita napisała: > wygląda ciekawie, ale było już podobne forum. > po co drugie? > NO tak,jest podobne i z niego wlasnie sie wywodzimy,tyklo,ze tam bedzie inna atmosfera,mamy nadzieje,ze lepsza nie tylko dla nas ,ale i dla innych....jak ktoś bedzie potrzebowal pomocy to pomozemy,ale czasami trzeba twardo powiedziec komuś tez by sie tak badzo ine uzalał nad sobą tylko zyl zyciem,a nie chorobą.nie mozna non stop ocieszac,przytulac...jesli jest sie w remisji,,,,bo to niczego nie uczy,i wiem to z autopsji Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: NOWE FORUM!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!ZAPRA SZAM 12.05.07, 16:35 aha. mam nadzieję, że uda Wam się rozkręcić to forum, bo przyznam że na tym drugim czegoś mi brakowało (nawet do końca nie wiem czego, chyba jakaś marudna jestem może nawet się u was zaloguję, tylko muszę chwilkę poklikać, żeby się połapać co i jak Odpowiedz Link
raissa2 Re: NOWE FORUM!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!ZAPRA SZA 12.05.07, 16:50 aurelia_aurita napisała: > aha. > mam nadzieję, że uda Wam się rozkręcić to forum, bo przyznam że na tym drugim c > zegoś mi brakowało (nawet do końca nie wiem czego, chyba jakaś marudna jestem ; > -) > może nawet się u was zaloguję, tylko muszę chwilkę poklikać, żeby się połapać c > o i jak > NIC PROSTSZEGO! Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: NOWE FORUM!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!ZAPRA SZ 12.05.07, 16:52 o! już się zarejestrowałam Odpowiedz Link
samaelita Re: NOWE FORUM!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!ZAPRA SZ 28.05.07, 14:07 Niewazne ile Forum bedzie, wazne zeby pomagaly tym ktorzy tego potrzebuja, osobom dotknietym chad i ich partnerom. Kazda informacja, doswiadczenia osobiste, przy braku odpowiednich publikacji lub rzetelnych diagnoz lekarskich sa na wage zlota...Usmiech i do przodu...... Odpowiedz Link