kr1970 12.11.07, 19:38 Czy CHAD jest całkowicie wyleczalny,bo spotkałem się zróżnymi opiniami,nawet lekarze mają rozbieżne opinie na ten temat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gasiennicaaa Re: Czy mozna się wyleczyć 12.11.07, 19:53 patrz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15184&w=63877358 Odpowiedz Link
kr1970 Re: Czy mozna się wyleczyć 12.11.07, 20:13 Dzięki to może będę w tej szczęśliwej połowie Odpowiedz Link
gasiennicaaa Re: Czy mozna się wyleczyć 12.11.07, 20:14 ja to esowx a więc ja w te szczęśliwe połowy nie wierzę ale życzę all the best Odpowiedz Link
kr1970 Re: Czy mozna się wyleczyć 12.11.07, 20:28 I tak muszę wszystko zaczynać od początku wiec nie dziekuje Odpowiedz Link
gasiennicaaa Re: Czy mozna się wyleczyć 12.11.07, 20:34 Czyli wszystko (co dobre) przed Tobą Odpowiedz Link
kr1970 Re: Czy mozna się wyleczyć 12.11.07, 20:41 też tak myślę lecz mam chwilę zwątpienia,że te dziadostwo znowósz uderzy ze wzmożoną siłą a wtedy to jej łep ukręce Odpowiedz Link
poetkam Re: Czy mozna się wyleczyć 13.11.07, 00:35 Ja podejdę do tego pytania trochę filozoficznie-jak zwykle zresztą. To jest trochę tak jak wiara w życie po śmierci. Część ludzi wierzy, że jest jakieś tam niebo po śmierci, część, że to definitywny koniec życia, część, że powracamy za Ziemię tylko pod inną postacią- wiem, upraszczam, ale chodziło mi o porównanie. Tak samo jest z tym wyleczeniem z ChAD. Część ludzi uważa to za możliwe, a część za całkiem niemożliwe, inni wierzą tylko w podleczenie. Prawda jest taka, że albo się dowiemy , czy jest możliwe wyleczenie z ChAD i przekonamy na własnej skórze, albo nie dowiemy i umrzemy zdiagnozowani jako ChAD-owcy. Tak samo jest z życiem po śmierci- nie przekonamy się, póki sami nie umrzemy, co jest po drogiej stronie i czy coś jest faktycznie. Nie chcę chcę urażać niczej wiary, to tylko moje subiektywne odczucia i skojarzenia. Idę spać, bo zaczynam filozofować po nocy... Odpowiedz Link