beatrix-kiddo 26.11.07, 13:15 Witam - Wasza nowa Pani administrator. Mam nadzieję na owocną współpracę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo Re: Adminka wita 26.11.07, 13:30 No i co, zero reakcji? Pytam ja się kogo? Odpowiedz Link
35.a Re: Adminka wita 26.11.07, 13:37 Mam nastrój na rozmowy i zwierzenia, mogę z Tobą porozmawiać Kto Ty? Jakie masz upierzenie? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Adminka wita 26.11.07, 14:00 35.a napisała: > Mam nastrój na rozmowy i zwierzenia, mogę z Tobą porozmawiać > Kto Ty? Jakie masz upierzenie? Podpowiem tak: Beatrix Kiddo to bohaterka filmu Kill Bill. Podpowiedz druga: nie lubisz mnie... To już wiesz, kto zmienił nicka? Kurczę, nie sądziłam, że film zrobi na mnie aż takie wrażenie, żeby po kilku (5?) latach zmieniać internetową tożsamość.... A może pod nowym nickiem zakopiemy topór wojenny? Jak myślisz? Odpowiedz Link
35.a Re: Adminka wita 26.11.07, 14:23 Miriam..? Pierwsza myśl była, że to Ty. Ale Kill Billa nie widziałam. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Adminka wita 26.11.07, 14:32 35.a napisała: > Miriam..? Pierwsza myśl była, że to Ty. Ale Kill Billa > nie widziałam. No oczywiście że Miriam... Pal licho Kill Billa. Co z toporem? Wyciągam rękę.... Odpowiedz Link
vinci28 Re: Adminka wita 26.11.07, 13:47 no witamy przewodnika zobaczymy rozumiemy sie to bedzie wspaniala i praca Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Adminka wita 26.11.07, 14:04 uff... bo już się przestraszyłam, że przyszła jakaś odpowiedniczka Siwej z FD.. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Adminka wita 26.11.07, 14:07 ))))) By the way: co słychać na siostrzanym FD? Szkoła australijska króluje? Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: Adminka wita 26.11.07, 14:11 króluje to co zwykle, czyli ścierające się przeciwstawne dwa bieguny: 1) australijskie antypody 2) nasze polskie "nikt mnie nie lubi więc się zabiję na złość wam wszystkim" Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Adminka wita 26.11.07, 14:18 aurelia_aurita napisała: > króluje to co zwykle, czyli ścierające się przeciwstawne dwa bieguny: > 1) australijskie antypody > 2) nasze polskie "nikt mnie nie lubi więc się zabiję na złość wam wszystkim" > E, to znaczy, że jestem typową, klasyczną 100% Polką, bo zabiję się, może nie na złość Wam wszystkim ile raczej z bezsilności. Szkoła australijska to idiotyzm. Tylko jeśli jestem 100% Polką, to co tu robi dziadek Austriak?! Ratunku!!!! Nawet się zabić z czystym sumieniem nie można... > Odpowiedz Link
poetkam Re: Adminka wita 26.11.07, 16:52 Mi, to naprawdę Ty??? Właśnie wróciłam od mojej pani doktor psychiatry, załączam forum, a tu oczom nie wierzę... Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Adminka wita 26.11.07, 16:57 poetkam napisała: > Mi, to naprawdę Ty??? Właśnie wróciłam od mojej pani doktor > psychiatry, załączam forum, a tu oczom nie wierzę... Tak, to naprawdę ja, jeśli będziesz do mnie pisać, to na adres beatrix-kiddo@gzeta.pl Zresztą na Miriama też moższesz, bo jeszcze nie skasowalam, na wszelki wypadek, wiesz taki okres przejściowy Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: Adminka wita 28.11.07, 00:51 to taki psikus dla tych, co na forum nie włażą codziennie. Pierwsze ostrzeżenie: dłuższa nieobecność => nie połapiecie się, kotki eh, kobietki, co Was tak do tych zmian nicków ciągnie? Przecież się człowiek zupełnie w tym zgubić może... Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Adminka wita 28.11.07, 06:09 drugikoniecswiata napisała: > to taki psikus dla tych, co na forum nie włażą codziennie. Pierwsze ostrzeżenie > : > dłuższa nieobecność => nie połapiecie się, kotki eh, kobietki, co Was t > ak do > tych zmian nicków ciągnie? Przecież się człowiek zupełnie w tym zgubić może... Ja dopiero pierwszy raz po chyba pięciu latach a z ewentualnymi zażaleniami to się proszę zgłaszać do ob. Tarantino! Nie pamiętam żeby jakiś inny film na mnie takie wrażenie wywarł, żeby mnie do zmiany nicka zmusić Odpowiedz Link