35.a 21.09.08, 21:02 Do jakiej aktorki/aktora jesteś podobna/-y www.myheritage.com/celebrity-face-recognition?collage=1 ) 80% Christina Ricci 76% Madonna 74% Sharon Stone itd. ale też troszeczkę do Steve`a Martina Miłej zabawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosiedazrobic do ka_an 21.09.08, 21:17 skoro do Charlize Theron,to ja juz bym nie szukała psychiatry Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: Bzdurka 21.09.08, 21:37 nie zdziwię sie, jeśli przez kilka dni nie pojawi się żaden post na forum,a myheritage będzie wolno "chodził" jestem wyłacznie podobna do francuskiego aktora gośc jest charyzmatyczny-fakt,ale co ja takiego zrobiłam,że program zauważa podobieństwo między nami Odpowiedz Link
kajka68 Re: Bzdurka 22.09.08, 08:03 fajna zabawa!!Dzięki... Katie Holms-80% Bob Dylan-76% -DD Angelina Jolie-76% Penelope Cruz -75% Odpowiedz Link
mari-anne Re: Bzdurka 22.09.08, 14:32 Ale gdzie te moje zdjęcia trafią po załadowaniu na tej stronie? Da się je jakoś stamtąd usunąć? Usuwają się same? Paranoik się we mnie odezwał więc z powodu powyższych wątpliwości nie dowiem się, jaką cudną gwiazdę przypominam No chyba, że mi te wątpliwości rozwiejecie Odpowiedz Link
35.a Re: Bzdurka 22.09.08, 14:56 Jeśli zostają, to i tak pozostajesz dla twórców serwisu anonimową osobą, nie celebrytem... Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: Bzdurka 22.09.08, 16:10 się wkurzę....ja francuski aktor,zaraz znajdę jego personalia,to sie pośmiejecie. Odpowiedz Link
madau Re: Bzdurka 22.09.08, 16:47 kurcze, tosiedazrobic, jaki to aktor? Mnie wyszlo prawie cala Greta Garbo i troche madonny, ale troszke) Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: Bzdurka 22.09.08, 17:30 Serge Gainsbourg ))) wysłałam Ci zdjęcie,będziesz miala porownanie.ja sie nie dam łatwo sklasyfikowac u Ciebie Greta jak najbardziej. Odpowiedz Link
madau Re: Bzdurka 22.09.08, 17:41 to nie aktor, to piosenkarz - zreszta bardzo ceniony i wybitnie inteligentny.... buziaki, juz sprawdzam poczte! Odpowiedz Link
tosiedazrobic madau 22.09.08, 17:52 to twojej widzy dokładam swoją,że jest on tez aktorem i reżyserem. Odpowiedz Link
madau Re: madau 22.09.08, 17:55 aaa, aktorem bywal sporadycznie, rezyszem jak najbardziej - tylko zadnego jego filmu nie pamietam.... za to piosenki mial boskie, znany byl z tego ze zachecal do spiewania kobiety ktore w ogole nie mialy glosu... i wychodzilo mu to calkiem sprawnie Ja osobiscie mam jego plyte i bardzo go lubie ) Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: madau 22.09.08, 17:57 podobna jestem do niego jak jego siostra blizniaczka moze kształt czaszki mam jego hmmm.... Odpowiedz Link
madau Re: madau 22.09.08, 17:59 No cos ty? A gdzie pisze ksztalt czaszki itp? Bo ja za bardzo nie wchodzilam, moze cos pominelam... A skoro masz ksztalt czaski Gainsbourg'a to znaczy ze jestes nieprzecietna inteligentna indywidualistka ))) Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: madau 22.09.08, 18:05 ja wohl łi. można wybrac dodatkowe 4 pkty do kolażu i ja chyba zaznaczyła podbródek,jeden pkt nalinii czoła i nos. Zacznę Wam śpiewać "je'taitme..." Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: madau 22.09.08, 18:08 jestes nieprzecietna inteligentna > indywidualistka ))) niechby to było prawdą,może nadejdzie taki dzień.... i jeśli to prawda to żebym umiała w to uwierzyc.dziękuję CI. Odpowiedz Link
madau Re: madau 22.09.08, 18:19 zacznij spiewac: " je t'aime moi non plus" albo "je suis venu te dire que je m'en vais", sprawdz na youtube moze to twoje wcielenie??? buziaki! Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: madau 22.09.08, 18:30 jeśli namiętnośc to wg stereotypu-wyłacznie francuska lub...rosyjska mnie interesuje Odpowiedz Link
madau Re: madau 22.09.08, 18:36 oj namietnosc to on mial - mimo watpliwej urody mial w sobie cza i rozkochiwal najpiekniesze francuzki i nie tylko.... A ja dalam inne zdjecie i wyszlo mi ze jeste podobna do trzech JAPONSKICH aktorek ktorych nie znam!!! Skad u mnie skosne oczy??? :- ppp Odpowiedz Link
mari-anne Re: Bzdurka 22.09.08, 19:01 hehe mi na 1 miejscu wyszła Grace Kelly na 2. Natalie Wood hmmm Odpowiedz Link
mari-anne Re: Bzdurka 24.09.08, 12:30 mogliby się postarać i przynajmniej Twoją płeć dobrze zidentyfikować Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bzdurka 24.09.08, 12:35 Przydałby mi sie chociarz glos Eltona Jona bo jego urodą jestem całkowicie zachwycona Odpowiedz Link
mari-anne Re: Bzdurka 24.09.08, 12:51 co tam Elton John, mnie gdzieś na szarym końcu, na najniższych procentach (ale jednak!) Magic Johnson wyszedł Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bzdurka 24.09.08, 13:05 Jest uroczy i bardzo przystojnyU mnie pojawił się Desmond Tutu)) Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: Bzdurka 24.09.08, 13:23 i tak nikt nie pobije-serge gainsbourg- i nikt wiecej Odpowiedz Link