inwyt 14.11.08, 10:05 Hejka, Znacie zespół coma? Mam wrażenie że Rogucki musi mieć chad żeby pisać takie teksty, jak sądzicie? W necie nie znalazłam na ten temat żadnych informacji Pozdr, inw. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_an Re: Coma - Rogucki 14.11.08, 10:24 Nie wiem, czy ma ChAD ale chyba ma artystyczną depresję. Odpowiedz Link
wodnik260 Re: Coma - Rogucki 14.11.08, 23:53 W pełni się zgadzam, ka_an. Świat muzyczny pełen jest miernot. Jak się wczytać, co wyśpiewywał Cobain, Ozzy, czy taki chociażby Lennon, to się można pochlastać. Albo Janerka, czy Waglewski. Że już nie wspomnę o drugoligowcach: Reed, Cave, Riedel. Włącz se RMFa i wyluzuj. Odpowiedz Link
tosiedazrobic co ma pływać... 15.11.08, 13:43 Ty, co to nie utoniesz zapamiętaj, że pochlastać to jest moje słowo. Ale skoro juz, skoro też, to czep się brzytwy. Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: Coma - Rogucki 15.11.08, 14:00 taak: Coma-Rogucki to dobre: Coma minus Rogucki, to znaczna ulga. Jeszcze tylko te gitary połamać. Struny nadadzą się na szprychy? Bębniarz ma szczęście. Lubię bębniarzy. Oczywiście wtedy, kiedy dają po garach. Tak, facet w kuchni to jest to. Wtedy korzystam z okazji i znikam. Udanej soboty Żuczki moje! Odpowiedz Link