nokja7 08.12.08, 14:18 mam dziś wizytę u psychiatry o 19. Pierwszą, bo u nowego specjalisty. Nie spałam całą noc, a teraz cała się trzęsę...strasznie się boję... trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikar113 Re: się boję lekarza :( 08.12.08, 16:00 To trzymam. Powodzenia i nie bój się, lekarz nie odgryzie Ci głowy. Odpowiedz Link
skwr2 Re: się boję lekarza :( 08.12.08, 16:15 Psychiatry nic nie dziwi. Tego się trzymaj. Odpowiedz Link
nokja7 Re: I jak było? 09.12.08, 00:11 żyje żyje... siedziałam 50 minut i czuję się po tym wszystkim strasznie zmęczona... Wg lekarza miałam źle dobrane leki, co sprawiło, że czułam się tak fatalnie. za dużo fluoksetyny, stąd rozdrażnienie i trzęsące się ręce tegretol też nie był najlepszym strzałem ogólnie zamierzenie jest takie, by powoli odstawić antydepresant a wprowadzić neuroleptyki. a zachwiany rytm dobowy nasila huśtawkę dostałam: trileptol i kwentiax ??? pozdrawiam Was wszystkich ilece z powrotem do lozka Odpowiedz Link
nokja7 Re: I jak było? 09.12.08, 00:21 sorry trileptal i kventiax szukam w necie jakis inf i dopiero sie zorientowalam,ze zle napsalam Odpowiedz Link