skaka_anka 04.05.09, 18:30 Ale mną rzuca, od tygodnia, raz mniej, raz więcej ale raz za razem. Jakieś 105 myśli na sek. Zwalam to na pogodę, biorę to na przetrzymanie, więc ostre decybele prosto do ucha. MASAKRA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo Re: No żesz 04.05.09, 19:51 no akurat ostre decybele to chyba nienajlepszy pomysł, mogą rozbujać jeszcze bardziej, przynajmniej ja tak mam. Odpowiedz Link
36.a Re: No żesz 04.05.09, 19:54 dokładnie. dostałam przed chwilą, masz spokojne: www.youtube.com/watch?v=jZD2rFLbX2c Odpowiedz Link
skaka_anka Re: No żesz 04.05.09, 20:11 Dzięki ale nie mam cierpliwości na słuchanie przeciąganego szeptu i oglądanie tulących się pingwinów. Wolę to ale w wersji z roku 90. Zahipnotyzuję się Hypnogenem i idę spać. Odpowiedz Link
36.a Re: No żesz 04.05.09, 20:37 Wiesz, to całkiem inna półka. Nie mnie oceniać, która wyższa. Sedno Ładne słowo. Jestem dzielna i wysłuchałam do końca Odpowiedz Link
poetkam Re: No żesz 05.05.09, 08:40 Jak dziś Twój nastrój się ma? A tak w ogóle, to zwalaj na pogodę ile wlezie. Ja jestem od rana poirytowana, wrzeszczę, płaczę.. Bleee. Pogoda, ot co. Pomogły Ci te ostre decybele? Może oddechy? Ja lubię przytulać się do drzewa- autentycznie uspokaja... Odpowiedz Link
skaka_anka Re: No żesz 05.05.09, 10:03 Trochę jestem przymulona, bo nie mogłam zasnąć w nocy i wzięłam dość w sumie 4 tabl. Hypnogenu i tak nie mogłam spać za to teraz głowa mi spada na biurko. Ale daję radę. Dzisiaj matura z angielskiego Odpowiedz Link
36.a Re: No żesz 05.05.09, 12:29 Naiwnie pomyślałam, że skoro muzykoterapia to Hypnogen jest czymś z gat. System Of A Down No może jeszcze Type O Negative(pisowni nie sprawdzam) Odpowiedz Link
36.a Re: No żesz 05.05.09, 13:04 ja jestem przeszczęśliwa bo zaraz będzie banglało deszcz zaleje ulice pola rolnicy będą się cieszyć. a ja z nimi. nadciągają stalowe chmury bosko. Odpowiedz Link
poetkam Re: No żesz 05.05.09, 13:18 No popatrz, popatrz, jedna Polska, a...u nas w górach słońce daje czadu Odpowiedz Link