czubata 22.06.09, 10:15 Podle się czuję,i chciałam o tym napisać,ale poczytałam sobie i mi się odechciało.Węsze spisek.Wszyscy przeciwko mnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo Re: mam doła 22.06.09, 12:34 Polecam Pernazynę Mi pomogła, jak "miałam w domu podsłuch". Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: mam doła 24.06.09, 15:53 jaki spisek? trzymaj się ciepło. dół kiedyś przejdzie. Odpowiedz Link
facet_l Re: mam doła 24.06.09, 17:42 Z dołem, nie jesteś sama, są inni. Zastanawiam się ile w tym winna jest pogoda. ------------- Nie dyskutuję z debilami, najpierw sprowadzają do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: mam doła 24.06.09, 22:34 Przytulam wirtualnie. Też mam doła, już od pół roku, od miesiąca mam taką depresję, że nie mam sił na nic, taką ciemną i obezwładniającą, plus wróciły wszystkie fobie. Nie mogę spać. Leki nie działają szybko, pernazynę brałam kiedyś na noc, z 8 lat temu i wtedy mnie wyciszyła faktycznie. Teraz zjadam codziennie na noc, ale nie uspokaja mnie specjalnie, bezsenność nadal mnie zabija. Odpowiedz Link