stardusts 19.07.09, 18:52 nad morze i wracam 2ego o ile się nic nie wydarzy. Zjazd totalny dzisiaj....Nawet nie mam siły się spakować, ale powiedziałam, że jadę więc jadę....Będę tęsknić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ergo_pl Re: jutro jade na urlop 19.07.09, 19:09 Jedź i nabieraj sił! Trzymam kciuki i pozdrawiam Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: jutro jade na urlop 19.07.09, 19:16 Strasznie dawno nie byłam nad morzem, zazdroszczę Ci! Ja na urlop dopiero 19 sierpnia, buuuu. Wypoczywaj i wdychaj jod Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: jutro jade na urlop 20.07.09, 20:22 rozumiem stres przed wyjazdem, nie dziwi. ale przecież jeśli ci będzie źle, możesz wrócić, to żaden dyshonor. nie chodzi o to, by się nie wycofywać z zaanonsowanych planów, bo przecież urlop to nie coś, co robi się dla innych, tylko dla siebie? Ale myślę, że morze generalnie powinno nastroić pozytywnie, i jak przejdzie stres okołowyjazdowy to będziesz się nim cieszyć. Też zazdroszczę, siedzę w domu i piszę mgr. Lub raczej nie piszę ( Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: jutro jade na urlop 20.07.09, 21:15 Mam nadzieję, że odpoczniesz nad morzem, słońce nastrój poprawia w końcu! Ciekawe nad jakie morze jedziesz, nad ojczystym sama mieszkam. Odpowiedz Link
stardusts Re: jutro jade na urlop 31.07.09, 21:46 Pozdrawiam zyję, jest fajnie, w pon wracam Odpowiedz Link
poetkam Re: jutro jade na urlop 02.08.09, 18:50 Fajnie, że się odezwałaś Bezstresowego powrotu do pracy Ci życzę. A ja od poniedziałku urlop - nareszcie Odpowiedz Link
stardusts Re: jutro jade na urlop 05.08.09, 18:00 Jestem z powrotem,nawet trochę odpoczęłam. Do pracy wracam 10, teraz muszę jeszcze różne formalności pozałatwiać. Dziwne bo nad morzem mnie mniej huśtało niż w Wawce i jakos lepiej spałam. Tęskno mi było do Was Odpowiedz Link