skiela1 12.11.08, 20:40 ile w Was empatii? przeraza mnie chwilami poziom empatii u bezdzietnych,zarowno jak i u dzietnych... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Empatia 12.11.08, 21:32 bubster napisała: > a w Tobie? a dziekuje w normie Odpowiedz Link
easthaven Re: Empatia 12.11.08, 21:36 No u mnie całkiem podobnie. Nie narzekam. Napewno we mnie więcej empatii względem dzietnych niż tutejszych dzietnych względem bezdzietnych. To niesprawiedliweeeee Odpowiedz Link
skiela1 A o empatii 13.11.08, 14:40 nikomu nie chce sie dyskutowac? Widac jaka empatia taka i dlugosc watku Odpowiedz Link
bubster niezłe 13.11.08, 14:53 Wychodzi na to, że jak nie chce się komuś rozmawiać z Tobą/odpowiadać na Twoje pytania/dopisywać się do wątku (niepotrzebne skreślić) to nie ma empatii? Niezła logika Odpowiedz Link
matrymonialnie Re: niezłe 13.11.08, 16:57 Myślę że ludzie dzisiaj nie są w ogóle empatyczni. No i niektórzy mają zaniki pamięci. Na przykład niewielu bezdzietnych pamięta jak sami byli dziećmi i byli uciążliwi. Odpowiedz Link
zero_0 Re: niezłe 14.11.08, 09:01 Aleś teraz pie...olnęła, bubster Kobito, co Ty masz zamiast mózgu? Myślałaś, że zabłyśniesz? Zastanów się, jeśli potrafisz, nad tym co napisała skiela i nad Twoją ripostą na to... ABSURD... Odpowiedz Link
skiela1 Re: niezłe 13.11.08, 17:57 bubster napisała: > Wychodzi na to, że jak nie chce się komuś rozmawiać z > Tobą/odpowiadać na Twoje pytania/dopisywać się do wątku > (niepotrzebne skreślić) to nie ma empatii? > Niezła logika A ja sie zastanawiam (z ogromna empatia) co Tobie korporacja z glowa zrobila. Jak cos palniesz to nie wiadomo z ktorej strony to ugryzc. Odpowiedz Link
rawda Re: niezłe Bubster 14.11.08, 14:36 zmien sygnaturke bo cosik w parze idzie z Twoim rozumowaniem))))) Odpowiedz Link
martyna.28 Re: niezłe Bubster 14.11.08, 18:23 jaka sygnaturka takie rozumowanie) dodalabym no kids) Odpowiedz Link
rawda Re: A o empatii 14.11.08, 14:35 skiela1 napisała: > nikomu nie chce sie dyskutowac? > > Widac jaka empatia taka i dlugosc watku Tez tak pomyslalam. Na tym watku nie mozna saczyc jadem , wiec i rozmowcow brak) Odpowiedz Link