czarnyaniolek 21.02.04, 12:35 Witam serdecznie. czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć na niemiecki dwa zdania?.. nie mam zupełnie kogo o to zapytać a sam nie znam ani słowa: "Firma wykonuje wszelkie prace rzeźbiarskie. Zapraszamy do współpracy." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: prośba IP: *.acn.waw.pl 21.02.04, 14:54 Wydaje mi sie ze powinienes uscislic czy chodzi np o drewno czy tez o kamieniarstwo - bo prace zrezbairskietodosyc obszerne i niewiele tak naprawde mowi. ale moze tak ogolnie to bedzie : Unsere Firma bietet Ihnen ein umfangreiches Angebot im Bereich Bildhauerei. Wenn Sie an der Miterbeit mit uns interresiert sind, so kontaktieren Sie uns Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: prośba IP: *.acn.waw.pl 21.02.04, 14:54 Wydaje mi sie ze powinienes uscislic czy chodzi np o drewno czy tez o kamieniarstwo - bo prace zrezbairskietodosyc obszerne i niewiele tak naprawde mowi. ale moze tak ogolnie to bedzie : Unsere Firma bietet Ihnen ein umfangreiches Angebot im Bereich Bildhauerei. Wenn Sie an der Miterbeit interresiert sind, so kontaktieren Sie uns Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrek Re: prośba IP: *.pool.mediaWays.net 21.02.04, 22:27 kamieniarstwo = Steinmetzarbeit Bildhauerei = rzeźbiarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: prośba IP: *.pool.mediaWays.net 21.02.04, 22:32 www.der-steinmetz.de/ Odpowiedz Link Zgłoś