Dodaj do ulubionych

Neurolog NFZ Wrocław

04.02.11, 12:19
Dzień dobry. Jestem mamą poźnego wcześniaka. Mamy zalecone kontrole u neurologa co 6 tyg. Byliśmy w Poradni Neurologicznej przy Kasprowicza i zastanawiam się czy nadal tam chodzić czy jest we Wrocławiu jakaś inna możliwość kontroli u neurologa na NFZ? Jest ktoś warty polecenia? Jak jest z terminami?
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • jak47 Re: Neurolog NFZ Wrocław 04.02.11, 16:02
      w Korczaku dobra jest dr Jędrzejczak-Góral
      • mamaolisia Re: Neurolog NFZ Wrocław 04.02.11, 16:57
        Na NFZ to ja nie pomogęsad
    • iksantia wrzuć szukaj i znajdziesz:) 04.02.11, 18:47
      np. forum.gazeta.pl/forum/w,15302,114669803,,dobry_neurolog_Wroclaw_PILNE.html?v=2
      • maja_wro Re: wrzuć szukaj i znajdziesz:) 04.02.11, 18:59
        Dziękuję Wam bardzo smile Ja miałam pecha trafić w Korczaku na inną neurolog i nie ukrywam, że nie wzbudziła mojego zaufania. Ale byłam przekonana, że tylko ona jedna tam przyjmuje. Przytoczony wyżej wątek przeglądałam, ale tam są raczej namiary na neurologów przyjmujących prywatnie.
        • iksantia Re: wrzuć szukaj i znajdziesz:) 04.02.11, 19:04
          a nie możesz poszukać głębiej? kurczę, sama pamiętam, że narzekałam na neurolożkę z Korczaka, strasznie mi nie pasowała, ale nie mogę teraz tego znaleźć i nawet nie pamiętam, czy na tą, co Ty smile
          • maja_wro Re: wrzuć szukaj i znajdziesz:) 04.02.11, 19:32
            Tak, ta u którj byłam to Roznatowska-Przystawa. Czytałam o niej już i tu na forum i na innym portalu...oczywiście już po wizycie uncertain
        • jak47 Re: wrzuć szukaj i znajdziesz:) 04.02.11, 19:10
          jeśli to Roznatowska to mialas dobre odczucia
          • jak47 Re: wrzuć szukaj i znajdziesz:) 04.02.11, 19:10
            a nie możesz iśc prywatnie? koszt wizyty do 100 zł
    • jola23061978 Re: Neurolog NFZ Wrocław 04.02.11, 21:02
      My we wrocku tez na priva tylko chodzimy: jedrzejczyk-góral (gabinet), dołyk (pulsantis) a wczesniej krause (gabinet na Armii i chyba Otto)
      Za darmo tylko mialysmy w szpitalu na TRaugutta u Ujmy konsultacje jak Oli była mała
      A teraz jezdzimy do czech do dr Bohma wiec jeszcze grzej bo prywatnie i daleko 3 godz/1 stronę sad ale cóż zrobić
      • jola23061978 Re: Neurolog NFZ Wrocław 04.02.11, 21:03
        Aha moja znajoma z Poznania przyjeżdza do Ujmy czapskiej na NFZ i mają badania i konsultacje leczenie w szpitalu
        A jedrzejczyk-góral już nie przyjmuje na NFZ w Korczaku ?
        • jak47 Re: Neurolog NFZ Wrocław 04.02.11, 22:20
          ale wiesz co, zadzwoń do Pulsantisu i się dowiedz, bo mi się zdaje, że dr Dołyk też na nfz tam przyjmuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka