Dodaj do ulubionych

Gratulacje dla Małych Walecznych:) :):)

11.02.11, 16:47
Fantastycznie czyta się te wątki o postępach maluszków. Zakładam ten wątek bo chciała bym za pomocą internetu wyściskać wszystkie te istotki osobiście (mamusie muszą prośbę zrealizować) a ich mamusiom pogratulować wytrwałości i pogody ducha!!! Cieszę się razem Z Wami smile

E -Buziaczki dla już chodzących: Lenki, Miśka i Jaśka, Juleńki i innych E - szkrabków, których sukcesy są na pewno spektakularne!
Życzenia zdróweczka dla Hani, Natalki, Marysi i innych chorujących właśnie dzieciaczków! Tu przesyłam pozytywne fluidy aby zdrówko na miarę możliwości szybko wróciło smile
Ja ostatnio mam trochę problemów i zawsze jak tu zaglądam i czytam takie "fajności" to humor się polepsza a dół jakby mniejszysmile

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • agajedi Re: Gratulacje dla Małych Walecznych:) :):) 11.02.11, 17:02
      Marysia bardzo dziękuje e-cioci za życzenia zdrówka. Może przyjdzie kiedyś taki czas, że i my się załapiemy na gratulacje.
      • zdunia1979 Agajedi! 11.02.11, 19:01
        Gratulacje od zaraz się należą. Widziałam fotki -śliczna kobieta smile a po drugie to dopiero jest Waleczna kobieta smile smile smile

Ściskam!

No i oczywiście Anuleczka, księżniczka która walczy. Wczoraj czytałam, że ma się troszkę lepiej dzięki Bogu smile Ale kciuki zaciśnięte cały czas!!!

• agajedi Re: Agajedi! 11.02.11, 19:19
          No jakieś kombinacje alpejskie stosuje jakby do siadania i pozycji czworaczej. Tylko tak nieporadnie. No ale próbuje.
          Na blogu są filmiki ze scenkami ostatnich Marysinych wyczynów
          Wyczyny Marysi
          Nie chciałam się za wcześnie chwalić, chociaż powiem Wam, że rośnie mi serce, bo po tylu miesiącach niczego to jest naprawdę duuużo.
          Więc ogromnie dziękujemy za gratulacje.
          • zdunia1979 Re: Agajedi! 11.02.11, 19:30
            Kochana to jest tyle powodów, żeby się chwalić, Mania robi nie duże ale ogromne postępy smile Obejrzałam i jestem pod wielkim wrażeniem smile Syneczek też wspaniały!

• wyspa-ela Re: Agajedi! 11.02.11, 21:04
              Agajedi - podglądam Twoją córcię już od jakiegoś czasu wink fajna, radosna dziewczynka smile chwal się ile wlezie smile suuper postępy - tak trzymać, do przodu smile
              • agajedi Re: Agajedi! 11.02.11, 21:27
                Bardzo Wam dziękuję i za gratulacje i za regularne kibicowanie smile
    • mama-cudownego-misia Re: Gratulacje dla Małych Walecznych:) :):) 11.02.11, 17:06
      Hola, hola, melduj tutaj zaraz - jaki dół i jakie problemy?
      • misiekjasiek Re: Gratulacje dla Małych Walecznych:) :):) 11.02.11, 17:09
        Dziękujemy, dziękujemy smile
        I prosimy jeszcze o kciuki dla naszej kochanej dzielnej Anulki kiss
        -----
        Justyna & stonki: Jaś (1740 g) i Michaś (1540 g)
        31 tc, ur. 17.10.2009 r.
        • bootylicious1985 Re: Gratulacje dla Małych Walecznych:) :):) 11.02.11, 21:00
          brawo dla Marysi! tez podglądam jej bloga i kibicuje jej ogromnie!smile kombinuje niesamowicie z tym siadaniem smile SUPER!
          noi dla pozostałych wojowników GRATULACJE!!smile
    • iksantia Re: Gratulacje dla Małych Walecznych:) :):) 11.02.11, 21:44
      A ja nie rozumiem, po co ten wątek, jest przecież ten forum.gazeta.pl/forum/w,15302,83841517,83841517,dobre_wiesci.html

Problemy w 51% są wymyślone. 48% zabiera księżyc.
      • zdunia1979 Iksantia 12.02.11, 10:06
        Nie musisz rozumieć smile Ale szkoda, że nie spróbowałaś sad

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka