Dodaj do ulubionych

CZD Warszawa

13.09.12, 20:17
Dziewczyny, temat już kiedyś był ale nie mam czasu się dokopywać.
Mam ogromną prośbę.
Podpowiedzcie, gdzie warto zatrzymać się na czas hospitalizacji w CZD, aby było jak najbliżej szpitala. Chodzi o nocleg dla męża i Jasia.
Może któraś z Was orientuje się, czy wszystkie oddziały są zamknięte, czy na immunologii można wychodzić z dzieckiem na spacery?
Z góry dzięki za pomoc.
-----
Justyna & Jaś (1740 g) i Michaś (1540 g) 31 tc, ur. 10.2009 r.
Obserwuj wątek
    • brzanka7 Re: CZD Warszawa 13.09.12, 20:19
      Chodzi o CZD w Międzylesiu?
      • misiekjasiek Re: CZD Warszawa 13.09.12, 20:22
        yyyy chyba tak, na Dzieci Polskich 20.

-----
      • polaa27 Re: CZD Warszawa 13.09.12, 20:24
        Jak wynajmujesz hotel w CZD to jest też możliwość wzięcia dziecka na noc do pokoju hotelowego w trakcie hospitalizacji. Oczywiście jeśli nie jest w trakcie lub tuż po jakiś zabiegach, czy nie ma nocnych badań, podawania leków. No i trzeba sprawdzić czy to działa na wszystkich oddziałach.

Co do wychodzenia w ciągu dnia to pomiędzy badaniami, lekami wpisujesz się do zeszytu na oddziale z godziną wyjścia i planowaną godziną przyjścia i możesz wyjść spokojnie na spacer, na stołówkę, plac zabaw, etc.
        • misiekjasiek Re: CZD Warszawa 13.09.12, 20:29
          Myślałam o hotelu "Patron" dla naszej czwórki z noclegiem poza oddziałem - niestety nie mogę się dowiedzieć, czy Michał będzie mógł nocować poza oddziałem (nie wiedzą, co będą mu robić). Inna opcja to wychodzenie z oddziału na spacery z Jasiem, teraz mamy ciężki czas i chciałabym, żeby chłopcy nie musieli się rozstawać na kilka dni.
          -----
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka