Dodaj do ulubionych

Dziewczyny z Poznania - i nie tylko ;)

13.11.12, 20:25
W Poznaniu na Polnej urodzily sie nie dawno czworaczki smile Niedlugo wychodza do domku i potrzebne jest mnostwo rzeczy.Doslownie wszystko.jesli ktos mialby cos na wydanie kontaktujcie sie ze mna.Meil nutka-21@o2.pl
Obserwuj wątek
    • aaalicja2 Re: Dziewczyny z Poznania - i nie tylko ;) 13.11.12, 21:57
      Skąd Ty kobieto czerpiesz siły, żeby jeszcze komuś pomagać?
      Jakiej płci te czworaczki, bo u mnie cale kartony niemowlęcych ubranek.
      • natalka8510 Re: Dziewczyny z Poznania - i nie tylko ;) 13.11.12, 22:20
        Jesli moge pomoc prawie nie wychodzac z domu to probuje wink bo z mobilnoscia u mnie kiepsko.
        A płeć : PELEN BABSKI PAKIET!!!
      • natalka8510 Re: Dziewczyny z Poznania - i nie tylko ;) 14.11.12, 11:33
        Dasz rade przeslac?jesli masz na wydanie oczywiscie smile mozesz zrobic za pobraniem.
    • olaaa-calineczka Re: Natalka 14.11.12, 12:45
      ja tak nie nie na temat smilewy z Poznania jestescie?oglądałam waszą stronkę i Ania też zarurowana jak moja Majka..my w Poznaniu bywam co kilka mies bo leczymy się u dr.Szydłowskiego teraz będziemy 26 może jakaś kawka czy coś?smile
      • aaalicja2 Re: Natalka 14.11.12, 14:09
        Natalia
        dam radę przesłać, tylko muszę dokopać się do kartonów i poprzebierać troszkę (no wiesz, oby dziur, plam nie było bo wstyd). Odezwę się e-mailowo o adres wysyłki jak już przygotuję pakę.
        • natalka8510 Re: Natalka 14.11.12, 14:21
          Super smile Bede wdzieczna.Co do kawki to ja nie jestem zbytnio mobilna.Jetsem z obrebow Poznania a auto jedno ... sad ubolewam nad tym bardzo ale co zrobic.
          A jak twoja zarurowana?Sa szanse na wyciagniecie rury?
          • olaaa-calineczka Re: Natalka 14.11.12, 16:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka