natalka8510 13.11.12, 20:25 W Poznaniu na Polnej urodzily sie nie dawno czworaczki Niedlugo wychodza do domku i potrzebne jest mnostwo rzeczy.Doslownie wszystko.jesli ktos mialby cos na wydanie kontaktujcie sie ze mna.Meil nutka-21@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaalicja2 Re: Dziewczyny z Poznania - i nie tylko ;) 13.11.12, 21:57 Skąd Ty kobieto czerpiesz siły, żeby jeszcze komuś pomagać? Jakiej płci te czworaczki, bo u mnie cale kartony niemowlęcych ubranek. Odpowiedz Link
natalka8510 Re: Dziewczyny z Poznania - i nie tylko ;) 13.11.12, 22:20 Jesli moge pomoc prawie nie wychodzac z domu to probuje bo z mobilnoscia u mnie kiepsko. A płeć : PELEN BABSKI PAKIET!!! Odpowiedz Link
natalka8510 Re: Dziewczyny z Poznania - i nie tylko ;) 14.11.12, 11:33 Dasz rade przeslac?jesli masz na wydanie oczywiscie mozesz zrobic za pobraniem. Odpowiedz Link
olaaa-calineczka Re: Natalka 14.11.12, 12:45 ja tak nie nie na temat wy z Poznania jestescie?oglądałam waszą stronkę i Ania też zarurowana jak moja Majka..my w Poznaniu bywam co kilka mies bo leczymy się u dr.Szydłowskiego teraz będziemy 26 może jakaś kawka czy coś? Odpowiedz Link
aaalicja2 Re: Natalka 14.11.12, 14:09 Natalia dam radę przesłać, tylko muszę dokopać się do kartonów i poprzebierać troszkę (no wiesz, oby dziur, plam nie było bo wstyd). Odezwę się e-mailowo o adres wysyłki jak już przygotuję pakę. Odpowiedz Link
natalka8510 Re: Natalka 14.11.12, 14:21 Super Bede wdzieczna.Co do kawki to ja nie jestem zbytnio mobilna.Jetsem z obrebow Poznania a auto jedno ... ubolewam nad tym bardzo ale co zrobic. A jak twoja zarurowana?Sa szanse na wyciagniecie rury? Odpowiedz Link