100ania 20.02.07, 17:29 do którego mozna zwrócić się z pytaniem przez e-mail. Na forum o karmieniu butelką pytanie już zadałam pytanie, ale potrzebuję kilku opinii żeby wyrobić sobie zdanie. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.bartek Re: potrzebuję namiary na pediatrę (lub neonatolo 20.02.07, 20:51 Mam świetnego neonatologa w Poznaniu, niestety mam wątpliwości czy można się z nim kontaktować mailowa. A w czym rzecz? Odpowiedz Link
100ania Re: potrzebuję namiary na pediatrę (lub neonatolo 21.02.07, 07:04 Neonatolog z IMiD moim zdaniem lekceważy u dziecka objawy alergii i każe podawać mu zwykłe mleko modyfikowane zamiast Bebilonu Pepti. Dodatkowo każe wprowadzać mleko następne zgodnie z wiekiem urodzeniowym, ale inne pokarmy tylko w odniesieniu do wieku korygowanego. Mam fajną pediatrę w przychodni, ale ona znowu odnosi sie do chłopaków jak do dzieci urodzonych w terminie i nie bierze pod uwagę korekcji wieku. I po prostu muszę poznać opinię więcej niż jednego specjalisty, żeby wyrobić sobie jakieś zdanie. Odpowiedz Link
mamaigora1 na stronach Nestle 21.02.07, 08:52 odpowiadają dwaj pediatrzy na pytania Rodziców www.nestle.pl/dziecko/ na dole, 'Zapytaj Eksperta' Odpowiedz Link
100ania Re: na stronach Nestle 21.02.07, 09:17 dzięki serdeczne właśnie czegoś takiego szukałam, ale oczywiście nie znalazłam (sierotka) Odpowiedz Link
mamaigora1 Forum pediatryczne 21.02.07, 09:46 a to ja mam jeszcze w zanadrzu takie cóś www.forumpediatryczne.pl/forum/af,41 Odpowiedz Link
100ania Re: Forum pediatryczne 21.02.07, 11:11 Mamoigora jesteś niezastąpiona )) dzięki )) Odpowiedz Link