ania.silenter 28.02.07, 19:32 Moja trzyletnia Ola właśnie przed chwilą, pokazując ręką na kartę sieciową od mojego notebooka, rzuciła od niechcenia: "internet"))). pozdawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baszkas Re: córka informatyka:) 01.03.07, 08:19 Gratulacje)) Zdolna dziewczyna i przyszly informatyk rosnie)) Ala swego czasu lubila grac na komputerze w rozne gry (teraz jej troche przeszlo juz) i z namaszczeniem prosila "Mamo, wlacz mi www_minimi_pl') Pozdrawiam, Basia Odpowiedz Link
ola75 Re: córka informatyka:) 01.03.07, 08:53 hihihi uśmiałam się, tym bardziej, że też miałam podobną internetową sytuację ;- ) Olaf baaardzo lubi siedzieć przed kompem i ostatnio był bardzo zniecierpliwiony, bo chciał już oglądać w necie Braci Koala i mówię mu: zaraz Synek, mama musi wyszukać Braci Koala, a Olaf: w googlach? Odpowiedz Link
tartulina Re: córka informatyka:) 01.03.07, 09:16 Gratulacje!Rośnie nowe pokolenie informatyków. Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link
simonhektor Re: córka informatyka:) 01.03.07, 09:22 Naprawde??? No niesamowite!!! Koniecznie zglos ja do konkursu na genialne dziecko! Odpowiedz Link
ib_13 Re: córka informatyka:) 01.03.07, 15:21 Moja córka również na imię ma Ola, również ma trzy latka, a jej tatą także jest informatyk... pozdrawiam Odpowiedz Link