ania290679 Cześć, 18.04.07, 16:05 my co prawda też od niedawna ale im nas wiecej tym wiećej nadzieii... Ania- mama Natalki(4,5 lat)i Madziulki 9 tyg.(26 t.c. i 820g.) Odpowiedz Link
imajka Re: Puk Puk Chcielsmy sie przywitac:) 18.04.07, 22:10 Przepraszam dziewczyny za wczesnie wcisnelam enter. Jeszcze zbytnio nie znam tego forum. Mam na imie Irena i jestem mama trojki wczesniakow. Szymonka 4.5 roku Urodzil sie w 34tc.Po urodzeniu spedzil w szpitalu dwa tygodnie w tym tydzien na respiratorze. Mial 43 cm i 2220 gr. Emilki i Natalki bilzniaczek rowniez urodzily sie w 34tc.One radzily sobie bardzo dobrze choc zdarzaly im sie bezdechy i musialy nauczyc sie ssac.Dziewczyny spedzily w szpitalu prawie miesiac. To tak w skrocie o nas. Chcialam Wam powiedziec,ze z zapartym tchem czytam historie Waszych dzieci i nie moge nie moge sobie nawet wyobrazic ile przeszlyscie i Wy i Wasze dzieciaczki.To niesamowite ile sily i woli walki maja te dzieciatka.Tak wspaniale wspieracie tych rodzicow,ktorzy teraz wraz ze swoimi dzieciaczkami walcza w szpitalach o ich zdrowie. Jestescie niesamowite. Pozdrawiamy Irena z Dzieciakami. Odpowiedz Link
oyate Re: Puk Puk Chcielsmy sie przywitac:) 18.04.07, 22:38 Witamy Cię na forum Irenko) Ja też jestem mamą 3 wcześniaków) Odpowiedz Link
tartulina Re: Puk Puk Chcielsmy sie przywitac:) 19.04.07, 06:48 Witam i pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: Puk Puk Chcielsmy sie przywitac:) 19.04.07, 07:57 witam cię bardzo serdecznie Irenko. Odpowiedz Link